- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Kaş bıyık ,ağda duş yüz maske leri valiz Hazlama birde çocuklar duş aldırEee ne yapıyorsunuz kizlar cok sessiz herkes bayram hazirligi yapıyor galiba
Ben hic birini yapamiyorum bu ara :))Kaş bıyık ,ağda duş yüz maske leri valiz Hazlama birde çocuklar duş aldıray çok fena kızlar bir ben mi çok bakimliyim
Ben çok seviyorum kendimle oynamayı hep bir maske hep bir bişeyBen hic birini yapamiyorum bu ara :))
Hic ugrasamam yaa öyle seylerle :))Ben çok seviyorum kendimle oynamayı hep bir maske hep bir bişey
İki çocukla hep yapan ben vallla kalptanim sen çok tembel çıktınHic ugrasamam yaa öyle seylerle :))
Bu konuda cok tembelim evetİki çocukla hep yapan ben vallla kalptanim sen çok tembel çıktın
Kolay gelsin bende iki gündür ev temizle perde çamaşır baya yoruldum oh tertemiz olduk bahane ilebir kez halinortusu attim ..
bir kez carsaf takimlari ile acik renklileri attim
bir kez battaniyeyi attim
bir kez 15 dk elde yıkamalik ust bas attim
bir kez beyazlari attim
Sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömrü olsun canım oglusununGünaydın kizlar.Ah ah nerde o eski pandemi bayramları nasıl özledim
Dün yaprak sardık oglumunda doğum günüydü .bu telasimin arasında doğum günün yapmiycaktim kendi aramızda bir pasta kesicektim ama annemgil bütün işimi bozduOğlumun doğum günü kutlumsya gelicem babanla diyince hayır diyemedim tabi kaynimlarda gelicekti kutlamiycam isim çok diyince kocama bişey diyememisti annemler gelicek zaten yengem kuzende bebelerde bizdeydi e kocam kişisi demiyecekmi bı bizimkilermi fazla geldi diye öngörüsü yüksek bir insan olduğumu söylemiştim başıma gelecekleri bildiğim için hemen bir doğum günü organizasyonu yaptım kocamin ve benim ailemi çağırdım pastanedende pasta ikramlık sipariş verdim aksam kutladık artık o iste bitti...lakin şuan yorgun bir beden ve altüst olmuş bir evle başbaşa kaldım güya bayram temizliği yapmıştım
Diycem oki bugünde çok isim var zor gelirim buraya
Aaaa çok kötü canım şüpheli işlem bildirmeniz kurtarırsın inşallah az değil yaKredi kartından 1800tl para çekilmis başkası tarafindan
Bayram üstü başımıza gelenler biz bursadayiz cekilen yer istanbul
Yaş genç kendin güzel diyorsun kaptanım dimiHic ugrasamam yaa öyle seylerle :))
Bildirdik canım bildirdikKolay gelsin bende iki gündür ev temizle perde çamaşır baya yoruldum oh tertemiz olduk bahane ile
Sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömrü olsun canım oglusunun
Aaaa çok kötü canım şüpheli işlem bildirmeniz kurtarırsın inşallah az değil ya
Uğraşmak güzel canım bende arada bir gaza gelirim sonra tirt keşke düzenli yapsak bakımları falanİki çocukla hep yapan ben vallla kalptanim sen çok tembel çıktın
İyi canım bence kurtulursunuz belli yani ailen ne alaka ya oda degisikmisBildirdik canım bildirdik
Jandarmada aileni arastir demis gerizekalilar biz evden disari adim atmiyoz bide istanbulda ne aricaksak
E Elif_Eylul Metin ve Necla büyükşen cinayeti kiralık katil tarafından yapılmış. Başka bir anne baba öldürulecekmiş yanlış eve girmiş katil...
O köyden bir çocuk, kız (Esra )kaçırmış... evleneceklermis. .. çocuğun anne babasi istememiş kızı geri yollamışlar sonra kız kötü yola düşmüş psikolojisi bozulmuş... Yeni sevgilisi de onun bu haline eski sevgilisinin annesi babası sebep oldu diye kiralık katil tutup onları öldürmeye yollamış.. Katil de kendisi gibi salak çıkmış.
Yok be canim hic ilgim olmadi oyle seylere simdiye kadar belki bu yastan sonra yaparım yaslaniyorum artikYaş genç kendin güzel diyorsun kaptanım dimi
Iyi akşamlar canim yine iyi 10 sayfa geçmiş olmuş cok sessiz bugün takim :))İyi akşamlar. Geçmiş yapayım. Bugüm konuşmamışsınız ne güzel sadece 10 sayfahemen bitirip geliyorum.
Herkes bayram hazırlığı temizlik peşinde annemlwrlw baklava yaptık almadan kaçtım dursun burda diyorum Allahim kizlar şu bayramı alnımın akıyla atlatırım inşallahİyi akşamlar. Geçmiş yapayım. Bugüm konuşmamışsınız ne güzel sadece 10 sayfahemen bitirip geliyorum.
İyi tatiller canım. Maşallah çok güzel görünüyorsunuz
Evet bende bugün evde olmayınca hiç giremedim.Iyi akşamlar canim yine iyi 10 sayfa geçmiş olmuş cok sessiz bugün takim :))
Ne yapalım kaptanım , sabaha kadar reflü ile uğraştım . Dün yediğim salata turşusu dokundu galiba s. Sabaha kadar oturarak uyudum . Ona da uymak denilirse. Sabahı zor ettim sonra biraz düzelir gibi oldu çocukları yolladıktan sonra birazcık yüksek yastıkla uyudum 2 saat iyi geldi. Sonra oturdum . Çocuklar geldi yemeği yedirip dişçiye gittik 3. Ümüzün kontrolleri vardı onları yaptırdım . 40 dakika yol zaten git gel bekle 2 saat geçti . Evde yemek yok diye çocukları dönerci götürdüm ordan dondurma yemeğe götürdüm eve geldim 17 30 sonra eşim haydi kalk alıö verişe dedi hayda kalk git oldu bu saat yemek yemeğe ancak vakit buldum şimdi salata ile yoğurt yiyorum. Bugünden birşey anlamadım. Ne ev işi ne spor ne baklava sarma artık bu saatten sonra sabaha kadar onu yaparımEee ne yapıyorsunuz kizlar cok sessiz herkes bayram hazirligi yapıyor galiba