Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kizlar ❤️❤️.Ah ah nerde o eski pandemi bayramları nasıl özledim 😂
Dün yaprak sardık oglumunda doğum günüydü .bu telasimin arasında doğum günün yapmiycaktim kendi aramızda bir pasta kesicektim ama annemgil bütün işimi bozdu🤪Oğlumun doğum günü kutlumsya gelicem babanla diyince hayır diyemedim tabi 😁 kaynimlarda gelicekti kutlamiycam isim çok diyince kocama bişey diyememisti 🙄annemler gelicek zaten yengem kuzende bebelerde bizdeydi e kocam kişisi demiyecekmi bı bizimkilermi fazla geldi diye 🙃 öngörüsü yüksek bir insan olduğumu söylemiştim 😂başıma gelecekleri bildiğim için hemen bir doğum günü organizasyonu yaptım kocamin ve benim ailemi çağırdım pastanedende pasta ikramlık sipariş verdim aksam kutladık artık o iste bitti...lakin şuan yorgun bir beden ve altüst olmuş bir evle başbaşa kaldım güya bayram temizliği yapmıştım😢😁
Diycem oki bugünde çok isim var zor gelirim buraya 😟
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla sıhhatle güzel yaşları olsun hep beraber ailecek inşaAllah. Maşallah hırslı olduğun kadarda hamaratmışsın. Sen başarırsın zaten bu bayram işini de rahatlıkla atlatman dileğiyle . Salıcakla kal. 😘

Selam kizlar
Suan esimin memleketinde koydeyiz
1 haftadir Türkiyedeyiz
Kaynanmgil beni enson 2 yil once gorduler
Daha eve gelir gelmez nasil zayiflamisin sen oyle
Ye ye, cocuk sana hicbise yedirmiyo rahat vermiyo ac kalmis zayiflamisin dediler 🤭😍 tabikide hakikat bu deil, deliler gibi ac kaldim diyet yaptim boyle oldum diyesim var ama demedim😀

Yuruyus yapmasamda bu sicak ve evdeki is guc beni eritti 😁
Haftaya denizdeyiz 😍
Cok tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin

Sizler napiyosunuz kizlar ne var ne yok

Haa bide koskoca evde bocekmi sinekmi bilmiyorum ama bir tek beni isiriyo, kizlar heryerim kabardi, hassas cildim var zaten kipkirmizi oldu
Dun gece 1 e kadar kendimi kasidim heryerim kapardi
İyiyiz canım. ♥️
bayram hazırlıkları ile uğraşıyoruz. Aman dikkat et çok alma. İyi tatiller. 💋
Büyük ihtimalle sinektir. Geçmiş olsun.

🙈
:skandal::skandal::mad::mad::mad:

artiyim hemde
cuma75.6
pazartesi 76.3
nasil olur anlamadim
dunde cok hafif beslendimm kafayi yicem
su azdi spor yapmadim ama dun cok isim vardi hic durmadim
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Canım kısa sürede verilen kilolar yağ değil, vücut suyunu ödemini falan atıyor. Sonra kendisini tekrar topluyor O yüzden normal bir iki gün sonra tekrar gidebilir. Aynı şekilde diyete devam edersen bu hafta da tekrar yağlar gidecek o zaman oturacak Yani tekrar bir miktar - geleceksin ama geçen haftaki kadar gelmezsin büyük ihtimalle. Metabolizması çok hızlı çalışan bir insan değilsen normalde bu şekilde oluyor sistem. Burada her hafta 4 kilo verenler de vardı. 🤷

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Kızlar ben dün gece mecburen kv de kaldım tartım yanımda olmadığı için tartılamadım. Yarın sabah tartılabilirim belki çok erken çıkmazsak. Ama pazar günü 64.0 çıkmıştım. +350 gram yani 😒
Tamam canim artin cok degil ama dikkat et bayram kacamaklarina 🥰

X