Oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıkla sıhhatle güzel yaşları olsun hep beraber ailecek inşaAllah. Maşallah hırslı olduğun kadarda hamaratmışsın. Sen başarırsın zaten bu bayram işini de rahatlıkla atlatman dileğiyle . Salıcakla kal.Günaydın kizlar.Ah ah nerde o eski pandemi bayramları nasıl özledim
Dün yaprak sardık oglumunda doğum günüydü .bu telasimin arasında doğum günün yapmiycaktim kendi aramızda bir pasta kesicektim ama annemgil bütün işimi bozduOğlumun doğum günü kutlumsya gelicem babanla diyince hayır diyemedim tabi kaynimlarda gelicekti kutlamiycam isim çok diyince kocama bişey diyememisti annemler gelicek zaten yengem kuzende bebelerde bizdeydi e kocam kişisi demiyecekmi bı bizimkilermi fazla geldi diye öngörüsü yüksek bir insan olduğumu söylemiştim başıma gelecekleri bildiğim için hemen bir doğum günü organizasyonu yaptım kocamin ve benim ailemi çağırdım pastanedende pasta ikramlık sipariş verdim aksam kutladık artık o iste bitti...lakin şuan yorgun bir beden ve altüst olmuş bir evle başbaşa kaldım güya bayram temizliği yapmıştım
Diycem oki bugünde çok isim var zor gelirim buraya
Biliyorum canım Allah kolaylık versinCanım arada bakıyorum ufaklık diş patlattı gece uykuları şaşırdı gündüz de nadir uyuyor ev işlerim kalıyor gece yapıyorum.
Bakalım ancak bizde kızım okula başlıyacak o zaman düzene gireriz belki.
Wc sıkıntisi yüzün den artı geldi çünkü dün baya yürüyüş yaptımArtin cok degil halledersin cumaya kadar canim
Selam canim bildirim yapiyoruz
Artin cok degil cumaya eksilerle bekliyoruz
Eksiyle gelmen guzel canim
Endişe etme bende bazen öyle oluyor dum aç gezdiğim halde ödem dur hepsi gidercok ama cok canim skkn
İyiyiz canım.Selam kizlar
Suan esimin memleketinde koydeyiz
1 haftadir Türkiyedeyiz
Kaynanmgil beni enson 2 yil once gorduler
Daha eve gelir gelmez nasil zayiflamisin sen oyle
Ye ye, cocuk sana hicbise yedirmiyo rahat vermiyo ac kalmis zayiflamisin dedilertabikide hakikat bu deil, deliler gibi ac kaldim diyet yaptim boyle oldum diyesim var ama demedim
Yuruyus yapmasamda bu sicak ve evdeki is guc beni eritti
Haftaya denizdeyiz
Cok tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin
Sizler napiyosunuz kizlar ne var ne yok
Haa bide koskoca evde bocekmi sinekmi bilmiyorum ama bir tek beni isiriyo, kizlar heryerim kabardi, hassas cildim var zaten kipkirmizi oldu
Dun gece 1 e kadar kendimi kasidim heryerim kapardi
Canım kısa sürede verilen kilolar yağ değil, vücut suyunu ödemini falan atıyor. Sonra kendisini tekrar topluyor O yüzden normal bir iki gün sonra tekrar gidebilir. Aynı şekilde diyete devam edersen bu hafta da tekrar yağlar gidecek o zaman oturacak Yani tekrar bir miktar - geleceksin ama geçen haftaki kadar gelmezsin büyük ihtimalle. Metabolizması çok hızlı çalışan bir insan değilsen normalde bu şekilde oluyor sistem. Burada her hafta 4 kilo verenler de vardı.
artiyim hemde
cuma75.6
pazartesi 76.3
nasil olur anlamadim
dunde cok hafif beslendimm kafayi yicem
su azdi spor yapmadim ama dun cok isim vardi hic durmadim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Aaa nasil olur ya iptal edilmiyor mu az para da degilKredi kartından 1800tl para çekilmis başkası tarafindan
Bayram üstü başımıza gelenler biz bursadayiz cekilen yer istanbul
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Hemen kartı kapatırım bankanızla falan görürsün bakalım ne olmuş.Kredi kartından 1800tl para çekilmis başkası tarafindan
Şimdi nasil ufaklik.Günaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim
Aaa nasil olur ya iptal edilmiyor mu az para da degil
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Kapattirdikta gitti kurban parasiHemen kartı kapatırım bankanızla falan görürsün bakalım ne olmuş.
Corba yaptim simdi icircem iyi gibi canimŞimdi nasil ufaklik.
Corba yaptim simdi icircem iyi gibi canim
Yaa off. Çok üzüldüm geçmiş olsun.Kapattirdikta gitti kurban parasi
Bu ay var bisey bakalim hayirlisi nasil yapiyolar
Çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldümKredi kartından 1800tl para çekilmis başkası tarafindan
Yaa off. Çok üzüldüm geçmiş olsun.
Sagolun kızlarÇok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm
Tamam canim artin cok degil ama dikkat et bayram kacamaklarinaZipzip- E Elif_Eylul
Kızlar ben dün gece mecburen kv de kaldım tartım yanımda olmadığı için tartılamadım. Yarın sabah tartılabilirim belki çok erken çıkmazsak. Ama pazar günü 64.0 çıkmıştım. +350 gram yani