bir kez halinortusu attim ..Kız evimi kırklıyorsun. Anam 5 makina çamaşır ne hiç mi çamaşır yıkamaysun da . Seni çakal hergün spor hergün spor gün iş. Ohhh
Doğum günü kutlu olsun oğlusunun nice mutlu senelere canimGünaydın kizlar.Ah ah nerde o eski pandemi bayramları nasıl özledim
Dün yaprak sardık oglumunda doğum günüydü .bu telasimin arasında doğum günün yapmiycaktim kendi aramızda bir pasta kesicektim ama annemgil bütün işimi bozduOğlumun doğum günü kutlumsya gelicem babanla diyince hayır diyemedim tabi kaynimlarda gelicekti kutlamiycam isim çok diyince kocama bişey diyememisti annemler gelicek zaten yengem kuzende bebelerde bizdeydi e kocam kişisi demiyecekmi bı bizimkilermi fazla geldi diye öngörüsü yüksek bir insan olduğumu söylemiştim başıma gelecekleri bildiğim için hemen bir doğum günü organizasyonu yaptım kocamin ve benim ailemi çağırdım pastanedende pasta ikramlık sipariş verdim aksam kutladık artık o iste bitti...lakin şuan yorgun bir beden ve altüst olmuş bir evle başbaşa kaldım güya bayram temizliği yapmıştım
Diycem oki bugünde çok isim var zor gelirim buraya
Günaydın canim oglunun dogum günü kutlu olsunGünaydın kizlar.Ah ah nerde o eski pandemi bayramları nasıl özledim
Dün yaprak sardık oglumunda doğum günüydü .bu telasimin arasında doğum günün yapmiycaktim kendi aramızda bir pasta kesicektim ama annemgil bütün işimi bozduOğlumun doğum günü kutlumsya gelicem babanla diyince hayır diyemedim tabi kaynimlarda gelicekti kutlamiycam isim çok diyince kocama bişey diyememisti annemler gelicek zaten yengem kuzende bebelerde bizdeydi e kocam kişisi demiyecekmi bı bizimkilermi fazla geldi diye öngörüsü yüksek bir insan olduğumu söylemiştim başıma gelecekleri bildiğim için hemen bir doğum günü organizasyonu yaptım kocamin ve benim ailemi çağırdım pastanedende pasta ikramlık sipariş verdim aksam kutladık artık o iste bitti...lakin şuan yorgun bir beden ve altüst olmuş bir evle başbaşa kaldım güya bayram temizliği yapmıştım
Diycem oki bugünde çok isim var zor gelirim buraya
Cuma tartini bekliyoruz ama bayramda dikkat et canımTartilmadim dün karıştı beslenmem ve odemliyim affinizi istiyorum
Canım arada bakıyorum ufaklık diş patlattı gece uykuları şaşırdı gündüz de nadir uyuyor ev işlerim kalıyor gece yapıyorum.M MissHayaLet nerdesin tatlım hiç görünmuyirsun
Sıcaklara dayanamıyor enfeksiyon olabilir ama doktor niye tahlil falan yapmadı acaba?Gecti gibi oldu abla sonra arttı aksam gene götürdük sagolasın
Belki serum takar dedim ama takmadi görmedi heralde bisey nebilim
Suyu az icmissin belki odemdir canim
artiyim hemde
cuma75.6
pazartesi 76.3
nasil olur anlamadim
dunde cok hafif beslendimm kafayi yicem
su azdi spor yapmadim ama dun cok isim vardi hic durmadim
cok ama cok canim skknSuyu az icmissin belki odemdir canim
Kesinlikle tartilicam listeye girecem kilo alma lüksüm yokCuma tartini bekliyoruz ama bayramda dikkat et canım
Teşekkür ederim canım arkadaşımGünaydın canim oglunun dogum günü kutlu olsun
Olabilir abla çok sicaktiSıcaklara dayanamıyor enfeksiyon olabilir ama doktor niye tahlil falan yapmadı acaba?
Artin cok degil halledersin cumaya kadar canimKızlar+ 200 ev çıkamadım bu saatte kadar ondan oldu bu arti
Selam canim bildirim yapiyoruzSelam kızlar kilo güncellemesi yokmu?
Artin cok degil cumaya eksilerle bekliyoruzBende bugun +200
Eksiyle gelmen guzel canimCuma günü 66.7
Pazartesi 66.6
Fark eksi 100
Benim icin büyük birsey dün çok kalori seyler yedim
Teşekkür ederim canımArtin cok degil halledersin cumaya kadar canim
Selam canim bildirim yapiyoruz
Artin cok degil cumaya eksilerle bekliyoruz
Eksiyle gelmen guzel canim