- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Elif kaptanıma laf yok. Bir tanedir o birtane ay kıyamam canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif kaptanıma laf yok. Bir tanedir o birtane ay kıyamam canım ya
YarışmaŞanslı kız. Yanlışlıkla yemek yarışmasında oy vermiş.
Tam yerine geldin.Boğazımı tutarak çok bir yere varamıyorum. Spor lazım, sarkmalarım var.
Yalnışlıklamı o kadar zahmet edip yemeklere oy veriyorum yoruluyorum tabi bana vermiceklerde kime vericeklerŞanslı kız. Yanlışlıkla yemek yarışmasında oy vermiş.
Ben takım arkadaşlarım varsa onlara yoksa güzel enfes lezzetli görünenlere veriyorum. AcıkdımBundan sonra biriniz oy verin bakın kim kazanacağınız gibi görünüyor bana da yazın belki bende pro olurum bir hayır yapmış olursunuz ban geliyor rr aha
Seni şikayet edecem kadinnn! Bu haksızlikYalnışlıklamı o kadar zahmet edip yemeklere oy veriyorum yoruluyorum tabi bana vermiceklerde kime vericekler
Sen damaginin tadını biliyonBen takım arkadaşlarım varsa onlara yoksa güzel enfes lezzetli görünenlere veriyorum. Acıkdım
Hatırlamıyordun bile sus bakimm.Yalnışlıklamı o kadar zahmet edip yemeklere oy veriyorum yoruluyorum tabi bana vermiceklerde kime vericekler
İnşallah bu mesajımdan sonra geri almazlarYalnışlıklamı o kadar zahmet edip yemeklere oy veriyorum yoruluyorum tabi bana vermiceklerde kime vericekler
Seni şikayet edecem kadinnn! Bu haksızlik
Tamam sustumHatırlamıyordun bile sus bakimm.
GörüşürüzAz işlerim var. Sonra görüşürüz.
gecmis olsun kuzummm yao gecmis yaapGünaydın kızkar telefonumun ekranını kırmıştım ondan yoktum. Bi geçmiş yapayım diyicemm ama
duydum duydumm sana haber vereyimm dedimBen duydum sen duydunmu
Çikolatada sessiz sessiz birşeyler yapıyor çaktırma
haydi bakalim sekerimmmYok benim gözüm listede. Birdaha girmek istiyorum. Yiyemem
ayyy ben normlade hic izlemiyorum annem cok izliyo dedim ki bakayim amann tuhaf bir sonuc cikti .. bence gelin ve ailesi masum degildiMuge anlidaki öldürülen ana babanın katili bulunmuş bütün ülke gibi bende şok Çocuklar değilimis ya katil ..beyin öyle bir şartlanmis ki onların katil olduğu gerçeğine başkalari çıkınca inanmadik üzüldük sanki
sakin sakinn bebegimmm yormaaa kendiniiiBugün spor yapmasakta olur. Durduğumuz yerde eririz bu sıcakta
ayyy sıkma canini kuzumm sen sade su icc bise olmazMaydanoz istemişdim bu sıcakta maydonozlarda erimiş eşim bulamamış
uzulme kuzumm birsey olmaz. ,Valla yok kür yapacaktım. Ödemimim vardı. Yarına kaldı.
gecmis olsun canim evet kucuklukten anilarimiz kaliyorBenim bölgemde yok ama yukarı tarafları sel götürüyor. Hergğn yağmur hergün yağmur normal. Birde dere bize çok yakın.800 metre aramız . Dere taşarsa bizi de vurur.geçen sene taşmaya ramak kalmıştı. Bulduğunu götürür. 90 yıllarında Trabzon' da iken küçüktüm. Ozamanlar büyük sele maruz kalmıştık . Köydeki evden çıktık çıkmanıza ev gözümün önünde kaydı gitti. Birde anneme biz nerde ölecez anne dediğimi hatırlıyorum başka hatırlamıyorum. Ay böyle durumlar insanlarda travma yapıyor. Elhamdülillah hala hayattayım . Allah herkesin yardımcısı olsun.
anaaacimmm dun catladim ben burdaa ama tlf bozukmus bise demiyorumPazar olduğunu unutmuşum rakibimde gelmiyorku ne yaptığını bileyim
Gözlerim yollarda kaldı benimde Tutku44
Dün sen naz yaptın , bugün de o naz yapıyor.
O kadar bekledi seni . Şimdi de sen beni bekle diyor.
Rakibmiyiz nişanlımıyız anlamadım
Allah tamamına erdirsin
kiz sen aslen nerelisin de bakemBen rakibinden memnunum da bilmem o benden memnun mu ?
Kızlar listede olmayanlar löp löp götürebilirmiş. Listede olanlar götüremiyor başımızdaki ni görmediniz mi ? Elinde merdane ile dolanıyor. Nasıl yiyek
elbette sen merak etme takipte kal menulerimiYok ben şaka yaptım zaten. Dengeli beslenirim. Ama Tutku44 baklava falan yersin. Misafir falan giderken ayıp olmasın
yapmayak mıBelçikalılar her kurban bayraminda baklava yapıyor zaten.
walla kurban bayraminin 1.gunu kritik arkadaslarla bulusuyoruz o gun buraya gelip sabahtan soz vericem gunnicinde soz verdigimi gelip defalarca yazicaammmAcaba yemek var diye misafirliğe gider mi ? Az cadı değil o yemez o yemez
Söylersem gidip dövecen mi ? Hemen söylerim o zaman
kizzz ne bagiriyonnn git bir guzel tost yap yeee allah alhhBen takım arkadaşlarım varsa onlara yoksa güzel enfes lezzetli görünenlere veriyorum. Acıkdım
Hellohaaaallllooooooooo
nasilsinizzzzz kizlaaarrrrr
benim sevdicegim gelmisss
çikolatam hoşgeldinnn
telefonun ne durumda ekran kirildi mi yaptirdin mi ne yaptinn
C Chikolata_gozlum
Yok yok geçti. Yemedim bişeygecmis olsun kuzummm yao gecmis yaap
duydum duydumm sana haber vereyimm dedim
haydi bakalim sekerimmm
ayyy ben normlade hic izlemiyorum annem cok izliyo dedim ki bakayim amann tuhaf bir sonuc cikti .. bence gelin ve ailesi masum degildi
sakin sakinn bebegimmm yormaaa kendiniii
ayyy sıkma canini kuzumm sen sade su icc bise olmaz
uzulme kuzumm birsey olmaz. ,
gecmis olsun canim evet kucuklukten anilarimiz kaliyor
anaaacimmm dun catladim ben burdaa ama tlf bozukmus bise demiyorum
kiz sen aslen nerelisin de bakem
elbette sen merak etme takipte kal menulerimi
yapmayak mı
walla kurban bayraminin 1.gunu kritik arkadaslarla bulusuyoruz o gun buraya gelip sabahtan soz vericem gunnicinde soz verdigimi gelip defalarca yazicaammm
zaten karsimda zorlu rakip var hemde tam haftasi yani ilk haftasi onun ...
amaaaa ben kazanacagimmm elimden geleni yapacagim
kizzz ne bagiriyonnn git bir guzel tost yap yeee allah alhh
acıktiysan mutfaga git bacim karnini doyur
Yap yap bugünden yap. Sonrada afiyetle yiyinkizlar baklavayi bugunden mi yapsam bilemedim ya ay bugun cok camasir isleri var ahaaa makina bitmis gideyimsereyim digerlerini toplayayim