- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Başka kime yazacak haftada bir gelip kimse yok diyorsun.Üzerime alındım inşallah bana yazmışsındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka kime yazacak haftada bir gelip kimse yok diyorsun.Üzerime alındım inşallah bana yazmışsındır
Noldu kızlar hayırdır
Bayramda löp löp et yemicekmiyizNoldu kızlar hayırdır
Başka kime yazacak haftada bir gelip kimse yok diyorsun.
E Elif_Eylul Zipzip- CordeliaBiraz önce bir tost yedim beyaz Ekmek ten nasıl dengelerim kızlar akşam a da ızgara tavuk var uzun zaman sir Yememistim çok güzel di
Zıkkımın kökünü yeee bide beyaz ekmek demisBiraz önce bir tost yedim beyaz Ekmek ten nasıl dengelerim kızlar akşam a da ızgara tavuk var uzun zaman sir Yememistim çok güzel di
Ne pörtlettin gozlerini
Bebeğim sen çıtırsin. Sabah ki tosttan birşey olmaz. Salata ızgara yoğurt ile dengele. İmkanin varsa yürüyüş yap canım.
Tamam iste tavuk ızgara salata
Ben rakibinden memnunum da bilmem o benden memnun mu ?Amin darısı diğer rakiplerin başına
Aksam tavuk ve yanına bol salata dengelersin canimBiraz önce bir tost yedim beyaz Ekmek ten nasıl dengelerim kızlar akşam a da ızgara tavuk var uzun zaman sir Yememistim çok güzel di
Aşk olsun aylardır açım gözüm de açlıktan öyle olduZıkkımın kökünü yeee bide beyaz ekmek demis
Ne pörtlettin gozlerini
Yok ben şaka yaptım zaten. Dengeli beslenirim. Ama Tutku44 baklava falan yersin. Misafir falan giderken ayıp olmasınBen rakibinden memnunum da bilmem o benden memnun mu ?
Kızlar listede olmayanlar löp löp götürebilirmiş. Listede olanlar götüremiyor başımızdaki ni görmediniz mi ? Elinde merdane ile dolanıyor. Nasıl yiyek
Kim o merdaneli manyakBen rakibinden memnunum da bilmem o benden memnun mu ?
Kızlar listede olmayanlar löp löp götürebilirmiş. Listede olanlar götüremiyor başımızdaki ni görmediniz mi ? Elinde merdane ile dolanıyor. Nasıl yiyek
Süper sin evet yürüyüş yapabilir im salata ve yoğurt ta yerim yanına ayyy bak nasıl tatlı E Elif_EylulBebeğim sen çıtırsin. Sabah ki tosttan birşey olmaz. Salata ızgara yoğurt ile dengele. İmkanin varsa yürüyüş yap canım.
Biri var işteKim o merdaneli manyak
Bal bu teşekkür lerAksam tavuk ve yanına bol salata dengelersin canim
Belçikalılar her kurban bayraminda baklava yapıyor zaten.Yok ben şaka yaptım zaten. Dengeli beslenirim. Ama Tutku44 baklava falan yersin. Misafir falan giderken ayıp olmasın
Zaten Zipzip- ve Cordelia tatliliktan kaybediyolar ama ben ben ben hep kötülukten kazaniyorum isinize geleni sevinSüper sin evet yürüyüş yapabilir im salata ve yoğurt ta yerim yanına ayyy bak nasıl tatlı E Elif_Eylul