Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh iyi yapıyorlar.Belçikalılar her kurban bayraminda baklava yapıyor zaten.
Acaba yemek var diye misafirliğe gider mi ? Az cadı değil o yemez o yemezYok ben şaka yaptım zaten. Dengeli beslenirim. Ama @Tutku44 baklava falan yersin. Misafir falan giderken ayıp olmasın
Söylersem gidip dövecen mi ? Hemen söylerim o zamanKim o merdaneli manyak
Tabi canım yanında sarma yoğurt ikram ediyorlar.Oh oh iyi yapıyorlar.
Dalgamı geciyorsun gerçek sandım yaaa
Söyle gitsinAcaba yemek var diye misafirliğe gider mi ? Az cadı değil o yemez o yemez
Söylersem gidip dövecen mi ? Hemen söylerim o zaman
Bu kiloları senin sayende verdim hep korkudan eridim
Sen nasıl pro oldun beybitoSöyle gitsin
onunda var biliyorum saklıyor özel günlerde falan kullanıyorZipzip- çok güzel bir sopası var dikenli
Elifin kendine hayrı yokZipzip- çok güzel bir sopası var dikenli
Yemek yarışmalarında oy kullanıyormuşum öyle oldum galiba sanırsam. Benim bir suçum yokSen nasıl pro oldun beybito
Eyhtttttttttttt
Kızını dövemeyen dizini dövermis bende sizi kızım gibi gorüyorumGörünüşe göre bizde kırbaç sopa falan bağımlısıyız
Niye ben tuturunca vermiyor larYemek yarışmalarında oy kullanıyormuşum öyle oldum galiba sanırsam. Benim bir suçum yok
Tabi canım yanında sarma yoğurt ikram ediyorlar.
Şanslı kız. Yanlışlıkla yemek yarışmasında oy vermiş.Sen nasıl pro oldun beybito
Boğazımı tutarak çok bir yere varamıyorum. Spor lazım, sarkmalarım var.Katibin Ruhu diyet mi düşünüyorsun?