Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:63:

yok şireyi bayram sabahi dokerimm:KK15: ben niye yiyeyim bacim benim sana gondericem✈️ kargoyla gelene kadar biraz tadi kacar ama olsun siresini az koyucam yolda dokulur📦 💫persembeye anca gelir o gün yersin bide belcika waffle ve cikolatasida koyacam 🍫🧇
Bekliyorumm haaa 👀senin adından dağıtırım hayrına 🤣🤣🤣

gecmis olsun kuzummm yao gecmis yaap 🙃🙃😑

duydum duydumm sana haber vereyimm dedim 🤣😂

😏😏😏😏😏

🤨haydi bakalim sekerimmm 🤸🏻‍♀️

ayyy ben normlade hic izlemiyorum annem cok izliyo dedim ki bakayim amann tuhaf bir sonuc cikti .. bence gelin ve ailesi masum degildi

sakin sakinn bebegimmm yormaaa kendiniii 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

ayyy sıkma canini kuzumm sen sade su icc bise olmaz 🤣😂🤣😂

uzulme kuzumm birsey olmaz. ,🤗🤗🤗

gecmis olsun canim evet kucuklukten anilarimiz kaliyor 😔

anaaacimmm dun catladim ben burdaa :63: ama tlf bozukmus bise demiyorum 😘

😂🤣😂🤣🌟💫🌟

😂🤣😂🤣😂🤣😂

😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂

kiz sen aslen nerelisin de bakem 🤣😂🤣

elbette sen merak etme takipte kal menulerimi 😂🤣😂🤣😂🤣😑🤣

yapmayak mı 🙃🙃

walla kurban bayraminin 1.gunu kritik arkadaslarla bulusuyoruz o gun buraya gelip sabahtan soz vericem gunnicinde soz verdigimi gelip defalarca yazicaammm 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
zaten karsimda zorlu rakip var hemde tam haftasi yani 😑😑😑 ilk haftasi onun ...

amaaaa ben kazanacagimmm elimden geleni yapacagim 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

kizzz ne bagiriyonnn git bir guzel tost yap yeee allah alhh
acıktiysan mutfaga git bacim karnini doyur :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
Sağol canım teşekkür ederim. Kötü anılar silinmiyor. 61liyim da Trabzonluyum . Sen nerelisin

kizlar baklavayi bugunden mi yapsam bilemedim ya ay bugun cok camasir isleri var ahaaa makina bitmis gideyimsereyim digerlerini toplayayim :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
Bende çamaşır hiç bitmiyor. Pazar normalde ses yapmak yasak ama bizim apartman türk apartmanı olduğu için . Hergğn çamaşırım ütüm olur kaçışı yok. Benimkiler 1 giydiğini bir daha giymezler. Gece pijamalarını bile hergün değiştirirler. Çok zor evin hanımı olmak
Hello :KK3:
Yaptırdım çok şükür. Düzeldi. 🥰
Oturdum şimdi spor falan yapmadım daha bugün. Sen sabah öğlen falan filan sporunu yaptınmı :KK11:
Bende çoktan yapmıştır o diyecektim yapmamış ya . Nasıl oldu da yapmadı acaba seni hafife mi alıyor ne 🙈

44 lu malatyaliyim 😘😘

trabzonlular 61 diyo hep duyuyorum 😘😘

allah yavrularimiza guzel gunler nasip etisn insa 🤗
Amin canım Amin. Bu devirde ayrı bir zor ya. Az önce çocuğum bir yerlere girmiş telefondan biri onunla konuşuyor. dedim acaba kiminle konuşuyor gittim yanına anne dedi bak o an kamera açık oturma odasını gösteriyor. . Oğlum bu kim falan dememle babası fırladı ayağa . Ne oyun nasıl oyun nasıl girmiş anlamadım. Hemen girip baktı çözemedi nasıl birşey olduğunu bütün oyunları sildi . Dikkatli olmak lazım . Okuması yazması yok. Bu sene başlayacak okula ama . Kötü insanlar boş durmuyor. Çok korktuk ya

Bende çamaşır hiç bitmiyor. Pazar normalde ses yapmak yasak ama bizim apartman türk apartmanı olduğu için . Hergğn çamaşırım ütüm olur kaçışı yok. Benimkiler 1 giydiğini bir daha giymezler. Gece pijamalarını bile hergün değiştirirler. Çok zor evin hanımı olmak

Bende çoktan yapmıştır o diyecektim yapmamış ya . Nasıl oldu da yapmadı acaba seni hafife mi alıyor ne 🙈
Bende yapmıştır dedim ama yapmamış. Herhalde beni iyi tanımıyor :KK53:

Telefonun suçu yok. Ayarlar öyle benimkide 00 da sıfırlanır. Aklımda bulunsun 00 dan önce herşeyi kaydet ve üzülme sağlık olsun

Biz hep burdayız sen yoksun. 😊
Yok canim ya onu biliyorum da telefona baglayinca gorebiliyorsun gecmis gunleri ben bi format attim.sifremi unuttum. Huawei anamin kizlik evinin tapusunu atsam bile acmiyor uygulamayi :KK70:
Eski sifrelerini gir.diyor yahu ben hatirlasam sifremi.unuttuma niye tiklayayim
Insanlarin kullandigi farkli sifreleri ogrenmek icin kurduklari tuzak bence bu.
6 tane favori sifremi.girdikten sonra aklima.gelmeyeydi iyiydi :KK70:

:ıslık::KK66::sus::KK56::KK19:. aşk olsun boyle dusunmen beni uzer

bizim sehirdede turkler var baya kiz 🤗
Amin canım Amin. Bu devirde ayrı bir zor ya. Az önce çocuğum bir yerlere girmiş telefondan biri onunla konuşuyor. dedim acaba kiminle konuşuyor gittim yanına anne dedi bak o an kamera açık oturma odasını gösteriyor. . Oğlum bu kim falan dememle babası fırladı ayağa . Ne oyun nasıl oyun nasıl girmiş anlamadım. Hemen girip baktı çözemedi nasıl birşey olduğunu bütün oyunları sildi . Dikkatli olmak lazım . Okuması yazması yok. Bu sene başlayacak okula ama . Kötü insanlar boş durmuyor. Çok korktuk ya
ay bismillahhh o ne yaaa aman yavrum dikkate din 😔😔😔
Hmm tabi tabi yerim :110:
🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘tamamm balimm hazirliklara basliyorum 🎁🎁🎁
Kalkıyorum bakalım ne yapa bilirim. Çok sıcak hiçde kalkasım yok :KK70:
Sen neden yapmadın yaaa 😅
kalkma kalkma nolacak sanki terliyorsunnzatin:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

X