- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Bende ondan yapıyorum. Sicaktan nefret ediyorum.Hee spor yapiyom. Bayram temizligi sporu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ondan yapıyorum. Sicaktan nefret ediyorum.Hee spor yapiyom. Bayram temizligi sporu
KalkamadımkiOturun yaaa çok sıcak zaten ter akıtiyonuz
canim benim kaydetmiyor mu haftayi ordan baksan
Saat 12 olmus sifirlanmis adimlar
Bi daha Huawei urunu alani naparsalar yapsinlar neyse menumu yazayim gidim de
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menün gene az emziren icin guzel degil canım anlıyorum yetisemiyosun ama yemediğin icinde vucudun kitlicek kendini gram gram vereceksin
Afiyet olsun canım
terasi yikadim ter su icinde kaldimm ya bu ne sicak vay basimaO kadar adım attı evde 3000 olacak iş mi ya . Neyse ben spor yapayım biraz . Sıcakta olanlarda serinlesin biz üşüyoruz biraz sıcaklanamalım
napcan canim mecbur artik olmuyorsa ..Tunaydin kizlar
Zipzip- canim Tartinin pilini degistirdim iyice gitti
Siparis verdim yeni tartiyi yarin alacam
Ordaydi ve kayboldu nedenseZipzip- buraya neden 6. Takım menü ve spor listeleri gelmiyor.
Dünkü menüm .
Kahvaltı menemen , 1.5 slatalık , 1 dilim peynir, 1 dilim kepekli ekmek.
Ara 1 kase cacık
Akşam karpuz 1 dilim,.1 kase yoğurt çorbası , yarım kase cacık
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan
Spor
55 dk eva 550 pn
11.000 adım. 1100 pn
Toplam 1650 pn
Tutku44
Cordelia
E Elif_Eylul
Zipzip-
Sagol canim ama tarti degisikligi yapmak istemiyorum her tarti farkli oluyor ama bu hafta tarti bildirimleri bayramdan dolayi gecersiz olacak o yonden sansim var bayramdan sonraki haftaya kadar tartiya adapte olurumnapcan canim mecbur artik olmuyorsa ..
simdiden yeni tartin hayirli olsunn
Dunde dedim de gormedin canim sebebini bilmiyorum hicZipzip- buraya neden 6. Takım menü ve spor listeleri gelmiyor.
Tunaydin canimTunaydin kizlar
Yukarıda gösteriyor canım sayfanın üstünde.Zipzip- buraya neden 6. Takım menü ve spor listeleri gelmiyor.
Bu tartı konusu farklı tartı kullanınca sayılmıyor diye birşey okumuştum. Ne olacak pekiTunaydin kizlar
Tarti bozulduğunda yapacak bir durum yok canimYukarıda gösteriyor canım sayfanın üstünde.
Bu tartı konusu farklı tartı kullanınca sayılmıyor diye birşey okumuştum. Ne olacak peki
Tunaydin canimDunde dedim de gormedin canim sebebini bilmiyorum hic
Tunaydin canim
Tartinin bu surede bozulması iyi olmus yenisi gelir en azindan
Bildirimde tarti degisikligi yaziyor canimYukarıda gösteriyor canım sayfanın üstünde.
Bu tartı konusu farklı tartı kullanınca sayılmıyor diye birşey okumuştum. Ne olacak peki
Burasi 33 derece hissedilen 53Sıcaktan herkes erimiş galiba kimse yok
Iki tartin olsaydi farki bulurduk ama farki bulamayiz canimTunaydin canim
Bildirime tarti degisikligimi yazacaz
Tarti degisince kilo farklimi oluyor yarin ogleden sonra alacam dun siparis vermistim mail geldi yarin 11.45v- 14.45 arasi gelecekmis tartilinca bildirim yapabilirim haberin olsun kaptanim
Zaten bayramdan dolayi bildirimler gecersiz olacak bayramdan sonraya kadar yeni tartiya adapte olurum
Diger tartiyi atacam zaten canim hala 62 63 tartiyor kafayi yemişIki tartin olsaydi farki bulurduk ama farki bulamayiz canim
Tartilar arasi fark olmayabilir belki olumsuz dusunme
Benim köydeki tartım ile evdeki ayni tartiyor