Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepsini tek tek azarla bu takım sayesinde zayıfladilar besle kargayı oysun gözünü hiç mesaj bile atmıyor lar bir ben hayırlı çıktım
Sana tek tek isim veririm valla şimdi helekii bazilari var düşman başına onca muhabbet et kes elini ayagini git nankörlük sanki bu

Bayrama belkı bızde koye gıderız kastamonuya esım oralı ama 4 gunede o yol hıc cekılmez. Ben aılemın yanına gıtmek ıstıyorum bursaya gondermıyorda ailemde çağırıyo
Senin ailen bursadami canim bilmiyodum neden peki yollamiyolar

Senin ailen bursadami canim bilmiyodum neden peki yollamiyolar
Bursada canım evet ya esım ve aılesı koye gıtmek ıstıyo. Esım bu konuda bana karsı bıraz haın bencil bırı. Bana hastalık var deyıp göndermiyor ama koye gıdıcez. Nasıl bı celıskıyse.

Bursada canım evet ya esım ve aılesı koye gıtmek ıstıyo. Esım bu konuda bana karsı bıraz haın bencil bırı. Bana hastalık var deyıp göndermiyor ama koye gıdıcez. Nasıl bı celıskıyse.
Sende sorsana ona nasil yani bize giderken hastalik size giderken yok

Eee cevapladimki ben
Gormedım bakayım hemen
Sende sorsana ona nasil yani bize giderken hastalik size giderken yok
Ya ıste aılesı koyde kalacak 3 hafta anne ve ablası var zaten. Onlar gelınce ben gelırım insallah . Esımde yogun calısıyo tek basına asla kalmaz evde ben bursaya gelınce alt kata annesıne tasınıyo. Bende tartısma cıkmasın dıye cok ses cıkarmıyorum. Gecen bı tavır yaptım konusmadım hıc anladı ama .

Allah affetsin ben kurban bayramlarını sevmiyorum. Şöyle ki bizim büyükbaş hayvan çiftliğimiz var. Sabah ezanında gidilir gece 11-12 ye kadar hayvan keser eşim. Gelen giden müşterilere kahvaltı yemek falan derken rezillik. Zaten normal maaşlı işi de var bayram tatili yok. Bu sene bebeğim var gitmeyeceğim ben evde çocuklarla takılırım kaçamak da olmaz zaten. Ama sonraki hafta tatile çıkacağız kısmet olursa. İnş kendime uygun menüler ayarlarım. Çok motiveyim 64 olmam lazım. Az kaldı azmimi kaybetmemeliyim

Iyi yapmissin canim bende artik hiç kâle bile almiyorum tartisinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…