- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aaaa gidenlerin çogunu almicam ben takimaYaz bitsin tek tek yine kürkçü dükkanına
Hepsini tek tek azarla bu takım sayesinde zayıfladilar besle kargayı oysun gözünü hiç mesaj bile atmıyor lar bir ben hayırlı çıktımAaaa gidenlerin çogunu almicam ben takima
Cıdden oyle he gıden gerı gelıp bı selam bıle vermiyoHepsini tek tek azarla bu takım sayesinde zayıfladilar besle kargayı oysun gözünü hiç mesaj bile atmıyor lar bir ben hayırlı çıktım
Sana tek tek isim veririm valla şimdi helekii bazilari var düşman başına onca muhabbet et kes elini ayagini git nankörlük sanki buHepsini tek tek azarla bu takım sayesinde zayıfladilar besle kargayı oysun gözünü hiç mesaj bile atmıyor lar bir ben hayırlı çıktım
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun. Ay yerim senihepte bir mütevazi bir mütevazi. Maşaallah nazar alma
Tesekkur ederim canimŞifa olsun tatlım.
Gunaydin canim
Senin ailen bursadami canim bilmiyodum neden peki yollamiyolarBayrama belkı bızde koye gıderız kastamonuya esım oralı ama 4 gunede o yol hıc cekılmez. Ben aılemın yanına gıtmek ıstıyorum bursayagondermıyorda ailemde çağırıyo
Filiz kaptanım sen kıloları yorumlamıyormusun ??Sana tek tek isim veririm valla şimdi helekii bazilari var düşman başına onca muhabbet et kes elini ayagini git nankörlük sanki bu
Kimse paylasmadikiFiliz kaptanım sen kıloları yorumlamıyormusun ??
Bursada canım evet ya esım ve aılesı koye gıtmek ıstıyo. Esım bu konuda bana karsı bıraz haın bencil bırı. Bana hastalık var deyıp göndermiyor ama koye gıdıcez. Nasıl bı celıskıyse.Senin ailen bursadami canim bilmiyodum neden peki yollamiyolar
Sende sorsana ona nasil yani bize giderken hastalik size giderken yokBursada canım evet ya esım ve aılesı koye gıtmek ıstıyo. Esım bu konuda bana karsı bıraz haın bencil bırı. Bana hastalık var deyıp göndermiyor ama koye gıdıcez. Nasıl bı celıskıyse.
Eee cevapladimki benBen paylastım
Ama sen daha cok gazlayıp motıve edıyosun bence. Bence onlar dogru ve yanlısı ayırt edemıyor.Zaten benden dolayi kaçıyolar takimdan
Iste anlasalar keske onlar için dediğimi zamaninda bana diyolardi gerci ben hayirli üyeydimAma sen daha cok gazlayıp motıve edıyosun bence. Bence onlar dogru ve yanlısı ayırt edemıyor.
GormedımEee cevapladimki ben
Ya ıste aılesı koyde kalacak 3 hafta anne ve ablası var zaten. Onlar gelınce ben gelırım insallah . Esımde yogun calısıyo tek basına asla kalmaz evde ben bursaya gelınce alt kata annesıne tasınıyo. Bende tartısma cıkmasın dıye cok ses cıkarmıyorum. Gecen bı tavır yaptım konusmadım hıc anladı ama .Sende sorsana ona nasil yani bize giderken hastalik size giderken yok
Iyi yapmissin canim bende artik hiç kâle bile almiyorum tartisincaGormedımbakayım hemen
Ya ıste aılesı koyde kalacak 3 hafta anne ve ablası var zaten. Onlar gelınce ben gelırım insallah . Esımde yogun calısıyo tek basına asla kalmaz evde ben bursaya gelınce alt kata annesıne tasınıyo. Bende tartısma cıkmasın dıye cok ses cıkarmıyorum. Gecen bı tavır yaptım konusmadım hıc anladı ama .