Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iste anlasalar keske onlar için dediğimi zamaninda bana diyolardi gerci ben hayirli üyeydim Zipzip-
Aman giden gitsin ne yapalim canim
Allah kolaylik versin hayvan iside cok zor gerçekten
Cok iyi gidiyorsun bayramdan da guzel eksilerle çıkacaksın canim

Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan

Masallah canım hıc kaybetme ınsallah bu hafta bende cok azımlıydım. Bu hafya ınsallah o azmi bozmam. Koye gıdıcez yanı ınsallah dıkkat ederım.

Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan
Allah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş

Zaten benden dolayi kaçıyolar takimdan
Yemek istedikleri için kaçıyorlar. Sonra pisman oluyorlar. Başkalarına bakıp ne güzel zayıflamış ama onun çocuğu yok diyorlar, eğer çocuğu varsa ama ona kardeşi yardımcı oluyor, yardımcı olan yoksa ama benim çocuğum çok stresli bla bla bla bahaneler bitmiyor.

Bosver sen milleti Rabbim seninde yüzünü inşAllah güldürcek okadar güzel zayifladinki şimdi mükafatini vericek ben bütün kalbimle inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…