- 24 Haziran 2016
- 7.223
- 26.143
Kaptanım benım ya tesekkur ederımEksin cok guzel canim tebrikler
Maşallah ne güzel eksin var tebrikler canim
Ben oyle yapamıyorum. Malesef.Iyi yapmissin canim bende artik hiç kâle bile almiyorum tartisinca
Aman giden gitsin ne yapalim canim
Allah kolaylik versin hayvan iside cok zor gerçektenAllah affetsin ben kurban bayramlarını sevmiyorum. Şöyle ki bizim büyükbaş hayvan çiftliğimiz var. Sabah ezanında gidilir gece 11-12 ye kadar hayvan keser eşim. Gelen giden müşterilere kahvaltı yemek falan derken rezillik. Zaten normal maaşlı işi de var bayram tatili yok. Bu sene bebeğim var gitmeyeceğim ben evde çocuklarla takılırım kaçamak da olmaz zaten. Ama sonraki hafta tatile çıkacağız kısmet olursa. İnş kendime uygun menüler ayarlarım. Çok motiveyim 64 olmam lazım. Az kaldı azmimi kaybetmemeliyim
Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filanAllah affetsin ben kurban bayramlarını sevmiyorum. Şöyle ki bizim büyükbaş hayvan çiftliğimiz var. Sabah ezanında gidilir gece 11-12 ye kadar hayvan keser eşim. Gelen giden müşterilere kahvaltı yemek falan derken rezillik. Zaten normal maaşlı işi de var bayram tatili yok. Bu sene bebeğim var gitmeyeceğim ben evde çocuklarla takılırım kaçamak da olmaz zaten. Ama sonraki hafta tatile çıkacağız kısmet olursa. İnş kendime uygun menüler ayarlarım. Çok motiveyim 64 olmam lazım. Az kaldı azmimi kaybetmemeliyim
Saol cnm aynen zor vallahi. Amin aminAman giden gitsin ne yapalim canim
Allah kolaylik versin hayvan iside cok zor gerçekten
Cok iyi gidiyorsun bayramdan da guzel eksilerle çıkacaksın canim
Bugun 16 temmuz canimGünaydın kızlar
Cumax76. 9
Bugun 75.7 yuzde 1.5 @zipzip E Elif_EylulCordelia @nehir6161
Eki Görüntüle 2889265
Katiliyorum noktaYa bence en ıyısı evlenmemek.
Masallah canım hıc kaybetme ınsallah bu hafta bende cok azımlıydım. Bu hafya ınsallah o azmi bozmam. Koye gıdıcez yanı ınsallah dıkkat ederım.Allah affetsin ben kurban bayramlarını sevmiyorum. Şöyle ki bizim büyükbaş hayvan çiftliğimiz var. Sabah ezanında gidilir gece 11-12 ye kadar hayvan keser eşim. Gelen giden müşterilere kahvaltı yemek falan derken rezillik. Zaten normal maaşlı işi de var bayram tatili yok. Bu sene bebeğim var gitmeyeceğim ben evde çocuklarla takılırım kaçamak da olmaz zaten. Ama sonraki hafta tatile çıkacağız kısmet olursa. İnş kendime uygun menüler ayarlarım. Çok motiveyim 64 olmam lazım. Az kaldı azmimi kaybetmemeliyim
Allah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşBen bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan
Eksin çok güzel canim tebrik ederimGünaydın kızlar
Cumax76. 9
Eki Görüntüle 2889265
Cumartesi basliyoruz cuma son buluyor yaris yani bugunde gecerli puanlar canimŞimdi biz spor yarışındaydık ya bir de bugünkü sporu da mı ekleyeceğiz?
Yemek istedikleri için kaçıyorlar. Sonra pisman oluyorlar. Başkalarına bakıp ne güzel zayıflamış ama onun çocuğu yok diyorlar, eğer çocuğu varsa ama ona kardeşi yardımcı oluyor, yardımcı olan yoksa ama benim çocuğum çok stresli bla bla bla bahaneler bitmiyor.Zaten benden dolayi kaçıyolar takimdan
İnş cnm hep birlikte mezun olacağız inş. Sen de bol suyla geçiştir köy işini eksilerle gel inşMasallah canım hıc kaybetme ınsallah bu hafta bende cok azımlıydım. Bu hafya ınsallah o azmi bozmam. Koye gıdıcez yanı ınsallah dıkkat ederım.
Amin canim cümlesinin mekani cennet olsun inşAllahAllah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
Maşallah kızlar tebrik ederim eksiler çok güzelGünaydın kızlar
Cumax76. 9
Eki Görüntüle 2889265
Tamamdır cnm bugünün sporu akşam o zaman akşama toplu bir bildirim yapayım miraya kolaylık olurCumartesi basliyoruz cuma son buluyor yaris yani bugunde gecerli puanlar canim
Bence annenin yanına git. Geçte olsa anladım ki hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa.Masallah canım hıc kaybetme ınsallah bu hafta bende cok azımlıydım. Bu hafya ınsallah o azmi bozmam. Koye gıdıcez yanı ınsallah dıkkat ederım.
Bosver sen milleti Rabbim seninde yüzünü inşAllah güldürcek okadar güzel zayifladinki şimdi mükafatini vericek ben bütün kalbimle inaniyorumYemek istedikleri için kaçıyorlar. Sonra pisman oluyorlar. Başkalarına bakıp ne güzel zayıflamış ama onun çocuğu yok diyorlar, eğer çocuğu varsa ama ona kardeşi yardımcı oluyor, yardımcı olan yoksa ama benim çocuğum çok stresli bla bla bla bahaneler bitmiyor.