- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 38
Evet canımAaa sen 18 yaşındaki kızımla fotoğraf atan kişiydin değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımAaa sen 18 yaşındaki kızımla fotoğraf atan kişiydin değil mi?
Tebrik ederim canım yap yap . Helal olsun sana helal olsunAnn
Tebrik ederim canım bende simdi tartilacam, leslie yapıp odemimi atmaya çalıştım da
Evet yemezler bizimkinlerKim ne yemeyecek diyelim şuna . Bizimkiler azimli yerlersede artı çıkmazlar. Sağlamdır bizimkiler. inşaallah öyle ümit ediyorum
Cevap verdi simdi sanasardunya1038 sen 18 yaşında kızınla foo koyan bayandın değil mi? Kendi yorumumum altına yazmışım . Kendi kendime konuşuyorum işte
Listede kim var hiç bilmiyorum isler o kadar yoğun ki gece 12 ye kadar mesai yapıyoruz bugün bitecek İnşaAllahBakalim bizimkinler napcak bayramda kim ne yicek görcez
Gördüm ama göndermiş bulundum bir kereCevap verdi simdi sana
Listede kim var hiç bilmiyorum isler o kadar yoğun ki gece 12 ye kadar mesai yapıyoruz bugün bitecek İnşaAllah
Millet tatilde liste az
Sleepy izine ayrilcak bugunMillet tatilde liste az
Biran önce listeye girmem gerek
Diğer takimlardada böyle mi ben aşırı sessiz buldumSleepy izine ayrilcak bugun
Diger takimlardada asil listede azalma var canim bakalim ne olcakDiğer takimlardada böyle mi ben aşırı sessiz buldum
Neyi sessiz buldun ? AnlamadımDiğer takimlardada böyle mi ben aşırı sessiz buldum
Bu aralar takimlarin çogu yaa tatilde yada bayram hazirligi yapiyo kimseler konusmuyo sayfada ilerlemiyo oyuzden izne ayrilanlarda var mezun olanlardaNeyi sessiz buldun ? Anlamadım
Takımımızı canım sen yeni sin burda mesela önceleri aşırı kalabalık tiNeyi sessiz buldun ? Anlamadım
Kimse kalmadiki muhabbet etmeye belirli kisiler varTakımımızı canım sen yeni sin burda mesela önceleri aşırı kalabalık ti
Hımm, 9. Aydan sonra gelirler diye düşünüyorum .Takımımızı canım sen yeni sin burda mesela önceleri aşırı kalabalık ti
Harika eksi canım
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- @MiraPham E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
Yaz bitsin tek tek yine kürkçü dükkanınaKimse kalmadiki muhabbet etmeye belirli kisiler var
Aynen yoksa herkes kışın iyice zayıfladi artık tatil gezme falanHımm, 9. Aydan sonra gelirler diye düşünüyorum .