Günaydın canım. Tarih yazmayınca olmuyor galiba
Kiz saat daha kaç AllahimyaKızlar neredesiniz nereye kayboldunuz?Zipzip- elif kaptanım olmayacaktı güya , o burda siz yoksunuz. neyi bekliyorsunuz saatin geçmesi mi ? Öyle mi tartıları bildireceksiniz?
İyiki oh bir rahatladım ki şimdi.Sorun yok canim listede degilsin
Bizim listemizdekiler önemli canim oyuzden freede önemli degilİyiki oh bir rahatladım ki şimdi.
Amanın burda 8 36 hava biraz düzelmişken ben yürüyüşe çıkacam 9 da. Ne bilem kaptanım heyecan yaptım galiba sabah sabah. Birde çok acıkmışım yedim doydum şükür. Akıl gelir başımaKiz saat daha kaç Allahimya
Bu durumda listede olmayım zatenSorun yok canim listede degilsin
Allah seni napmasinAmanın burda 8 36 hava biraz düzelmişken ben yürüyüşe çıkacam 9 da. Ne bilem kaptanım heyecan yaptım galiba sabah sabah. Birde çok acıkmışım yedim doydum şükür. Akıl gelir başıma
Yedin dime doğruyu söyleBu durumda listede olmayım zaten
Gene başladım diyete hedef 60
Niye free takılıyorsun ki ?Bu durumda listede olmayım zaten
Gene başladım diyete hedef 60
Mezun oldu canim odaNiye free takılıyorsun ki ?
1 kilo 700 gramlıkYedin dime doğruyu söyle
Bisey degil o bayramdan sonra baslarsin1 kilo 700 gramlık
İki haftada ama
Mezun olduğum kilonun altına düşünce listeye girecem canım 65 altıNiye free takılıyorsun ki ?
Şimdiden başladım canım bayramda az yemek icin diyette olunca otomatik yemiyorumBisey degil o bayramdan sonra baslarsin
Bu sefer Kaç kilo hedefliyorsun?Mezun olduğum kilonun altına düşünce listeye girecem canım 65 altı
Bakalim bizimkinler napcak bayramda kim ne yicek görcezŞimdiden başladım canım bayramda az yemek icin diyette olunca otomatik yemiyorumyoksa ipin ucu kaçar
Aaa sen 18 yaşındaki kızımla fotoğraf atan kişiydin değil mi?Bu sefer Kaç kilo hedefliyorsun?
60 ve altına düşmek hedefim İnşaAllahBu sefer Kaç kilo hedefliyorsun?
Kim ne yemeyecek diyelim şunaBakalim bizimkinler napcak bayramda kim ne yicek görcez
AnnSagol canim benim
Normalde iki bahce ekiyorlardi bu sene yeni bir bahce yaptilar
Su isleri ,ot temizleme isleri hic bitmiyor
Daha ürünler olmadi bile birde ürünler olunca ne yapacağız bilmiyorum
Tebrik ederim canım