- 24 Haziran 2016
- 7.223
- 26.143
Agustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.Bence annenin yanına git. Geçte olsa anladım ki hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa.
Heee aynen aynen hastalik gecicek bilim adamina bak senAgustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.
Çok teşekkürler canım.Bosver sen milleti Rabbim seninde yüzünü inşAllah güldürcek okadar güzel zayifladinki şimdi mükafatini vericek ben bütün kalbimle inaniyorum
Hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlarrr
Hayırlı cumalar
Rabbim in bildigi vardirki sınanıyoruz seninde sınavın bu demekki canim,bazı sıkıntıların vardı belkide ondan dolayi olmadi yoluna girince hersey vaktinde gelir üzülme Rabbim çok buyükÇok teşekkürler canım.
Şuan zaten çok ama çok mutluyum. Şükür. İnşallah bir daha şaşırmam.
Evlendikten sonra erkekler ailesine düşmeye başlıyor! Allah topuna akıl fikir versin inş. Asıl ailesinin çekirdek ailesi olduğunu anlamamak için herşeyi yapıyorlar. Bende de var benzeriAgustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.
Hayirli sabahlar canımHayırlı sabahlarrr
Hayırlı cumalar
Boşver onu. Annesi olsa kiyamet kopardı. Erkekler bencil. Alilemle geçireceğim bir günü milyonlara değişmem. Ağustosta o köye gitsin. Ne yaparsa yapsın.Heee aynen aynen hastalik gecicek bilim adamina bak sen
Kısasa kısas yapması lazim senin ailense benim ki neBoşver onu. Anesi sa miyamet kopardı. Erkekler bencil. Alilemle geçireceğim bir günü milyonlara değişmem. Ağustosta o köye gitsin. Ne yaparsa yapsın.
Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyorHayirli sabahlar canim
Hayırlı cumalar canım hosgeldınHayırlı sabahlarrr
Hayırlı cumalar
Ben evlenınce 4.5 sene beraber oturdum sonra evı ayırdık onlar kıracıyı cıkarttı alt kata ındı. Her aksam onlardaydık. Bensızde gıtmıyordu bır surede onu cektım. Hala bıle oyle bensızde ınmıyo. Yukarı eve cıkıcam dıyelımkı benıde bekle dıyo daha oturucak. Aılesıde kızıyo senı omu dogurdu bu yasa getırdı dıyeEvlendikten sonra erkekler ailesine düşmeye başlıyor! Allah topuna akıl fikir versin inş. Asıl ailesinin çekirdek ailesi olduğunu anlamamak için herşeyi yapıyorlar. Bende de var benzeri
Gecmıs olsun canım bu sıcaktada grip zorBen yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Gecmis olsun canimBen yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Gecmis olsun canim yaaa herkes hasta offf benim kocada diger odada yatiyo bugunBen yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Birde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.Evlendikten sonra erkekler ailesine düşmeye başlıyor! Allah topuna akıl fikir versin inş. Asıl ailesinin çekirdek ailesi olduğunu anlamamak için herşeyi yapıyorlar. Bende de var benzeri
Çok geçmiş olsun.Gecmis olsun canim yaaa herkes hasta offf benim kocada diger odada yatiyo bugun
Sağol. Öyle valla canım. Sık sık elimi yüzümü yıkıyorum ama yine de hararetimi almıyo. Yine de şükür her halimize.Gecmıs olsun canım bu sıcaktada grip zor
HEheeeeyt benim kafadansinBirde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.