Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence annenin yanına git. Geçte olsa anladım ki hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa.
Agustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.

Agustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.
Heee aynen aynen hastalik gecicek bilim adamina bak sen

Çok teşekkürler canım.
Şuan zaten çok ama çok mutluyum. Şükür. İnşallah bir daha şaşırmam.
Rabbim in bildigi vardirki sınanıyoruz seninde sınavın bu demekki canim,bazı sıkıntıların vardı belkide ondan dolayi olmadi yoluna girince hersey vaktinde gelir üzülme Rabbim çok buyük

Evlendikten sonra erkekler ailesine düşmeye başlıyor! Allah topuna akıl fikir versin inş. Asıl ailesinin çekirdek ailesi olduğunu anlamamak için herşeyi yapıyorlar. Bende de var benzeri

Boşver onu. Anesi sa miyamet kopardı. Erkekler bencil. Alilemle geçireceğim bir günü milyonlara değişmem. Ağustosta o köye gitsin. Ne yaparsa yapsın.
Kısasa kısas yapması lazim senin ailense benim ki ne

Hayırlı sabahlarrr
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar canım hosgeldın
Evlendikten sonra erkekler ailesine düşmeye başlıyor! Allah topuna akıl fikir versin inş. Asıl ailesinin çekirdek ailesi olduğunu anlamamak için herşeyi yapıyorlar. Bende de var benzeri
Ben evlenınce 4.5 sene beraber oturdum sonra evı ayırdık onlar kıracıyı cıkarttı alt kata ındı. Her aksam onlardaydık. Bensızde gıtmıyordu bır surede onu cektım. Hala bıle oyle bensızde ınmıyo. Yukarı eve cıkıcam dıyelımkı benıde bekle dıyo daha oturucak. Aılesıde kızıyo senı omu dogurdu bu yasa getırdı dıye

Birde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.

Birde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.
HEheeeeyt benim kafadansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…