- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Anladım canımTatile yada bayramlik memleketine gidicekler yolda olucak olanlar yapiyo canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımTatile yada bayramlik memleketine gidicekler yolda olucak olanlar yapiyo canim
Eksin cook guzel tebrik ederim canimİkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Efsaneeeee.
Canım kendim için ayrı hazırlıyorum salatayı. Bir de inan yemek yemek için vakit bulamıyorum ayıramıyorum sırf şuraya kahvaltı öğünüm yazmak için atıyorum bir iki birşey . Yoksa tek öğün anca. Biri 20 aylık biri 3 aylık 2 kızım 8 yaşında bir oğlum var anca onların peşinden koş yemeklerini yedir evle uğraş dur sağlıklı diyet için bile ekstra zaman ayırmak gerekiyorAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kacgundur menunde dondurma var debana hele
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kahvaltina eklemeler yap yeşillik domates salatalık ceviz emziriyosun,2ögun yapmak yerine 3ögun yap zorlanirsin sonra açliklar baslar,aksamda salatanin yanina 1dilim ekmek ve ayran koyabilirdin egerki yemek yoksa evde
Afiyet olsun canım 8leblebi yerine 1kucuk fincan yiyebilirsin
Afiyet olsun canım
Anladim zaten canim emziriyosun diye şeyettimCanım kendim için ayrı hazırlıyorum salatayı. Bir de inan yemek yemek için vakit bulamıyorum ayıramıyorum sırf şuraya kahvaltı öğünüm yazmak için atıyorum bir iki birşey . Yoksa tek öğün anca. Biri 20 aylık biri 3 aylık 2 kızım 8 yaşında bir oğlum var anca onların peşinden koş yemeklerini yedir evle uğraş dur sağlıklı diyet için bile ekstra zaman ayırmak gerekiyor
Canım çok haklısın ama normalde gece çocukları uyutunca yerdim fırsat bu fırsat diyerek ama o da kilo yapıyor diye yemiyorum artık inan çocukların peşinde koşmaktan vakit bulamıyorum
Afiyet olsun canim islerinden dolayi kahvalti yapmamissin ama oglende kahve ve biskuvi ile gecistirmissin bugun daha guzel bir menu bekliyoruz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim emziriyorsun yediklerin az geldi bana aksami daha doyurucu yiyebilirdin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Hergün silerim ben o zamanDk sı 1000 puan C Chikolata_gozlum
Kolay gelsin. Çok severim bahçe işlerini. Ama dozundaSorma yaa sabah 8 den beri bahcedeyim
Tebrikler . Eksin çok güzel.
Bizim isler dozu asiyor ya yine bahce suluyoruzKolay gelsin. Çok severim bahçe işlerini. Ama dozunda
Ne kadar bqhçe işiniz var yap yap bitmiyor. Allah kolaylık versinBizim isler dozu asiyor ya yine bahce suluyoruz
Sagol canim benimNe kadar bqhçe işiniz var yap yap bitmiyor. Allah kolaylık versin
Bireysel de 1.lik geliyor deseneGeçemez seni . Bugün zorlama kendini
77 leri gördüm canım tam söylemeyeyim yarına süpriz olsun.
Sen saldırgan beni gömsünler o zaman. Bu salmış halin mi ?
MaşaAllah çılgın seni bende kalkayım bari azmini getirdin
Gördüm canım gördüm , mesajıma cvp verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım
Ay yok kuzum ya sanmam. Ama olursa da bizim takım için muhteşem olurBireysel de 1.lik geliyor desene
Afiyet olsun canımKahvaltı saat 11
2 hş yumurta, 1 kk peynir , 1 domates, 1 salatalık , biraz dereotu
Ara yeşil çay , 10 adet siyah kuru üzüm , 2 kuru kayısı
Akşam 6:00 yoğurt çorbası 1 kase , salata, 4-5 çatal makarna
Ara saat 8 . 1 kase cacık yiyecem inşallah
1 yeşil çay daha içicem.
Su 3 litre
Spor Buzdolabı temizliği. Komple bütün gün temizlik(çiş falanda temizledim arada)
Toplam 999.999.999 puan örnek alın beni puana bak beee maşallah
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımKahvaltı saat 11
2 hş yumurta, 1 kk peynir , 1 domates, 1 salatalık , biraz dereotu
Ara yeşil çay , 10 adet siyah kuru üzüm , 2 kuru kayısı
Akşam 6:00 yoğurt çorbası 1 kase , salata, 4-5 çatal makarna
Ara saat 8 . 1 kase cacık yiyecem inşallah
1 yeşil çay daha içicem.
Su 3 litre
Spor Buzdolabı temizliği. Komple bütün gün temizlik(çiş falanda temizledim arada)
Toplam 999.999.999 puan örnek alın beni puana bak beee maşallah
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Yazın en güzeliÖglen karpuz peynir aksam karpuz peynir neyesek bilemedim.sıcakta