- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aynen canim hic yemek yapip yiyemiyorum yazinYazın en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim hic yemek yapip yiyemiyorum yazinYazın en güzeli
Ben bu aralar cok yiyorum yineÖglen karpuz peynir aksam karpuz peynir neyesek bilemedim.sıcakta
Yemekmi abur cuburmuBen bu aralar cok yiyorum yine
Çok çalışıyorsun enerji kaybediyorsun yiyeceksin tabi afiyet olsunBen bu aralar cok yiyorum yine
Yemek acisindan cok yiyorum, bu ara abur cuburu cok azalttim marketten az alıyoruzYemekmi abur cuburmu
Sagol canimÇok çalışıyorsun enerji kaybediyorsun yiyeceksin tabi afiyet olsun
Valla bende calissam bende yerimYemek acisindan cok yiyorum, bu ara abur cuburu cok azalttim marketten az alıyoruz
Bakkala felanda gidesim gelmiyor
kahvalti mutfak isleri ev temizligi komsuya ugradim eve gel yemek isleri anca geldimYarın cuma takımda bir sakinlik bir sakinlik. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba?
sayilir sayilir spor bakanimiz guzel puan vermisSabah 8 de buzdolabı temizledim. Spordan sayılırmı
Eksin çok güzel tebrikler canım
tebrikk ederimmmm harikaa eksi
ohh cok guzel ne agaci onlar kaptanim
1 dk kopru nasil kiz anlamadim6+3 dk plank = 540 puan
50 squat 50 puan
1 dk köprü yaptım. 60 puan
650 puan
ohhh benim yerimede kokla sahiliSahildeyim kızlar. Serinleyince biraz yürürüm
allah kolaylik versin canimmmSagol canim benim
Normalde iki bahce ekiyorlardi bu sene yeni bir bahce yaptilar
Su isleri ,ot temizleme isleri hic bitmiyor
Daha ürünler olmadi bile birde ürünler olunca ne yapacağız bilmiyorum
haydiii bakalimmm yarinn kac gorucezzz nehirAy yok kuzum ya sanmam. Ama olursa da bizim takım için muhteşem olur
Ceviz agaclari canimohh cok guzel ne agaci onlar kaptanim
Sagol canimallah kolaylik versin canimmm
aaa harika taze cevize bayilirimCeviz agaclari canim
Sagol canim
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Efsaneeeee.
Canım kendim için ayrı hazırlıyorum salatayı. Bir de inan yemek yemek için vakit bulamıyorum ayıramıyorum sırf şuraya kahvaltı öğünüm yazmak için atıyorum bir iki birşey . Yoksa tek öğün anca. Biri 20 aylık biri 3 aylık 2 kızım 8 yaşında bir oğlum var anca onların peşinden koş yemeklerini yedir evle uğraş dur sağlıklı diyet için bile ekstra zaman ayırmak gerekiyor
Tebrikler . Eksin çok güzel.
Teşekkür ederim kızlarkahvalti mutfak isleri ev temizligi komsuya ugradim eve gel yemek isleri anca geldim
sayilir sayilir spor bakanimiz guzel puan vermis
tebrikk ederimmmm harikaa eksi
ohh cok guzel ne agaci onlar kaptanim
1 dk kopru nasil kiz anlamadim
ohhh benim yerimede kokla sahili
allah kolaylik versin canimmm
haydiii bakalimmm yarinn kac gorucezzz nehir
Bu sene agaclarda ceviz yok canim nisan-mayis gibi soguk vurdu hepsiniaaa harika taze cevize bayilirim
Baskina gidelim
Amannnn bizden gidende var selami kesenBaskina gidelim
Takimlarin hepsi cok sessiz canim bayram kotu etkiledi bu seneKizlarrrrr nerdesiniz bu aralar nedir burasi yaaa sessiz sessiz takiliyoz en cok bizim takim aktifti
Bu iyi olmadi tatil ve bayram takimida etkiliyorTakimlarin hepsi cok sessiz canim bayram kotu etkiledi bu sene
Gelsin zaten hayatta gitmemO zaman bosver Elhan abla gelir