- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Valla oyle canim takim uzun zamandır bu kadar sessiz kalmamistiBu iyi olmadi tatil ve bayram takimida etkiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla oyle canim takim uzun zamandır bu kadar sessiz kalmamistiBu iyi olmadi tatil ve bayram takimida etkiliyor
Giriyom çıkıyorum kimse yok kac saattirValla oyle canim takim uzun zamandır bu kadar sessiz kalmamisti
Heee dime bakDun gelen biri vardi sonra niye gelmedi acaba
Ben cok alamiyorum telefonu elime yarin da bir suru is var bakalim ne yapacaksamGiriyom çıkıyorum kimse yok kac saattir
Bende cocuklarvar. Onları gezdir banyo yaptir yemek hazırla. Yinede okuyorum yazıyorum.Giriyom çıkıyorum kimse yok kac saattir
Kolay gelsin canimBende cocuklarvar. Onları gezdir banyo yaptir yemek hazırla. Yinede okuyorum yazıyorum.
Böyle 60 sn durdum.kahvalti mutfak isleri ev temizligi komsuya ugradim eve gel yemek isleri anca geldim
sayilir sayilir spor bakanimiz guzel puan vermis
tebrikk ederimmmm harikaa eksi
ohh cok guzel ne agaci onlar kaptanim
1 dk kopru nasil kiz anlamadim
ohhh benim yerimede kokla sahili
allah kolaylik versin canimmm
haydiii bakalimmm yarinn kac gorucezzz nehir
Sen listeyi hazirla tarihlere dikkat edip uyaririz canim 8kadar vakit var bak isineBen cok alamiyorum telefonu elime yarin da bir suru is var bakalim ne yapacaksam
Asiya gidecegim,temizlik yapılacak, yemek yapılacak sonra müsait olurum galiba
Bakıyor um kimse yok kimse yazmamış ben de susuyorumKizlarrrrr nerdesiniz bu aralar nedir burasi yaaa sessiz sessiz takiliyoz en cok bizim takim aktifti
Yok canim o kadar yogun degilimSen listeyi hazirla tarihlere dikkat edip uyaririz canim 8kadar vakit var bak isine
Sen bilenYok canim o kadar yogun degilim
Sadece tarihe dikkat etsin herkes yeter listeyi hazirlarim
Hemen goremeyebilirim bildirimleri evdeki gibi olmuyor
Teşekkürler canım.Kolay gelsin canim
Benim 12sene sonra geldiyaBenim kız iyice kudurdu. Hiç durmuyor kucak istiyor ağlıyor meme reddi var. Burası serin be kalabalık ona rağmen durum karışık eve gidince bittim sanırım. Yürütece güveniyorum birazcık belki yorulur da uyur sıpa. Çok çocuk benlik değilmiş. Velev ki 7 yıl sonra 3. Çocuk düşünürsem bugünleri hatırlatın bana
Abowww büyük şok planlı değilseBenim 12sene sonra geldiya
Plansizsiz canim şok gecirip hasta olmustumAbowww büyük şok planlı değilse
O zamana kadar menapoza girerim herhalde ben