- 3 Ocak 2020
- 5.710
- 31.690
anladimmcanim birsey sereyim yapayimMat üzerinde yapınca acımıyor canım. Bravo devammmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladimmcanim birsey sereyim yapayimMat üzerinde yapınca acımıyor canım. Bravo devammmm.
Sen hangi dili konuşuyorsun. Fransızca kaba geliyor banaoyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya
ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir
kacta uydun canim
Tutku kilomda şuan senden öndeyim. Bakalım yarınla kaç kiloyla çıkacaksın .77.9 pazartesi canim
Allah iyiliğini versin halı acıtır tabi , ben battaniye seriyorum . Yumuşacıkkiz aklim cikti 20 dk ya
ama sabah sabah rekor falan dedin bak iki kez plank yaptim sayende ..
ama dirseklerim aciyo biraz senin aci miyo mu hali acıtiyo birsey seriyo musun
flaman bolgedeyiz canim ben 8 aydir burda yasiyorum 1.2 seviyesine kadar geldim flemenkcede. dil kocumla haftada bir goruruyoruz bekcikali hos bir kadin .. zor bir dil ama yaaSen hangi dili konuşuyorsun. Fransızca kaba geliyor bana
dur yarin sabah bakalimmmTutku kilomda şuan senden öndeyim. Bakalım yarınla kaç kiloyla çıkacaksın .
walla hep acidi heo acıdı düsünemedim iz cikiyo kız bide kolumdaAllah iyiliğini versin halı acıtır tabi , ben battaniye seriyorum . Yumuşacık
ohhh ne guzelll harika kalk spor yap o zmanTutku44 hergün bu enerjini bekliyorum. Senin sayende bugün daha dinçim
77.9 pazartesi caniminşallah gorursun canim sen kac kilosun
Bence bayram hazirliklari olabilirYarın cuma takımda bir sakinlik bir sakinlik. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba?
Benim ki çocuklar eve gelecekler 40 dakika sonra yemek telaşına düştüm çamaşırlar katlanacak ev süpürelecek. Geç kalkınca işler bitmiyor. Yürüyüşe de çıkamadım. Hava yağmurlu . Kapalı havalarda motivasyonum pek yüksek olmuyor.Yarın cuma takımda bir sakinlik bir sakinlik. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba?
Sabah 8 de buzdolabı temizledim. Spordan sayılırmıaramizdaaaaaa sabah sporu yapannnn vaaaaar mıııı
Eksin çok güzel tebrikler canımİkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
PekiAz islerim var gelecegim ogleden sonraa
Ilk sayfada yaziyo buzdolabi silme puaniSabah 8 de buzdolabı temizledim. Spordan sayılırmı
Eksin çok güzel tebrikler canım
DeliDk sı 1000 puan C Chikolata_gozlum
Patates tasisaydi 10.000 puan derdim.
Merdiven çıkmakPatates tasisaydi 10.000 puan derdim.