• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet tarcinli cay tatli istegini biraz bastiriyor benimki sadece tatli degilki makarna hamur iside var isin icinde 🤭
Belcikanin yarisi flemenkce konusuyormus zaten canim
Sen kac kilosun canim ben yarin 6 lari gorecem galiba caktirma 🤫🤭
oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek 🥰🥰🥰
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya

ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71:
Kız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallah 😍 bu kore dizilerini kaldırsinlar gece gece abarttim 😴
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir :KK73:

kacta uydun canim

oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek 🥰🥰🥰
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya

ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71:

videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir :KK73:

kacta uydun canim
inşallah gorursun canim sen kac kilosun

Son düzenleme:
Back