Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heeee yani beni bugün gecmeye calisicaksin öylemi anladim🤔
Geçemez seni . Bugün zorlama kendini 😆
Bayram bitene kadar bitmez benim telasim cnm☺️
Tarti ne durumda en sevdiğim rakibim😬
Ben regl oldm dun :KK43:bugun sut yesil cay yapicam insaallah
77 leri gördüm canım tam söylemeyeyim yarına süpriz olsun.😬
Gec kız geç herkes sağlığına dikkat ederek sporunu yapsin bende saldımda yeni basladim🤭
Sen saldırgan beni gömsünler o zaman. Bu salmış halin mi ? :işsiz:
video bitti su gibi oldum :rolleyes: sogumadan bir kac bolgesel yapayim:KK73:
MaşaAllah çılgın seni bende kalkayım bari azmini getirdin 😆
bir video yaptim cok eglendim:rolleyes: onu attim gördün mü nehir

bide dun bana birseyler sormustun onların cevabini yazdim ama gormedim sanirim nerede yasiyon diplomamla alakali falan 🤗😘
Gördüm canım gördüm , mesajıma cvp verdiğin için teşekkür ederim arkadaşım 😘

Evet tarcinli cay tatli istegini biraz bastiriyor benimki sadece tatli degilki makarna hamur iside var isin icinde 🤭
Belcikanin yarisi flemenkce konusuyormus zaten canim
Sen kac kilosun canim ben yarin 6 lari gorecem galiba caktirma 🤫🤭
oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek 🥰🥰🥰
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya

ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71:
Kız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallah 😍 bu kore dizilerini kaldırsinlar gece gece abarttim 😴
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir :KK73:

kacta uydun canim

oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek 🥰🥰🥰
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya

ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71:

videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir :KK73:

kacta uydun canim
inşallah gorursun canim sen kac kilosun

Son düzenleme:
X