- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Günaydın canımGünaydın kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlarr
Gec kız geç herkes sağlığına dikkat ederek sporunu yapsin bende saldımda yeni basladim
Afiyet olsun canımDünkü menum
Kahvaltı 11, 30
1 dılım beyaz peynır
1ınce dılım ekmek
5 zeytin
2 yumurta ile omlet
Salata
1t.k recel
Ara kahve 2 bisküvi
Akşam 20.00
1 tabak bamya yemegi
Salata yoğurt
1kase domates ezmesi
Bol su Eki Görüntüle 2888702
gunaaaydinnnGünaydın kızlarr
Ben de 3 dk yaptım. Bir saat sonra rekor denemesi yapacağım.su an cay isirken yere attim kendimi plank yapiyorumm zor ama puani iyi
hic beklemeden mi 3 dkBen de 3 dk yaptım. Bir saat sonra rekor denemesi yapacağım.
Günaydın canım. Ben kalıcı dudak makyajı yaptırdım. Cumaya kadar spor yapma imkanım yok. Yürüyüş plank yaparım.Cordelia şekkeerimmm günaydınnnn hu huuuu
Benim Rekorum 5 dk. Birazdan 6 dk denemesi yapacağım. Kahvalti yaptım hemen yapmayayım.hic beklemeden mi 3 dk
Bugün erken yedim ve yatağa koştum yatıp birşeyler bakıyorum ne sporu ? sen yaptın galiba? Benim ayaklarım çok ağrıyor hala alışamadım yürümeye spor yapmaya .aramizdaaaaaa sabah sporu yapannnn vaaaaar mıııı
kızzz ilk defa duydumm ruj sürmeden dudaklar şekil he hayırli olsun canimGünaydın canım. Ben kalıcı dudak makyajı yaptırdım. Cumaya kadar spor yapma imkanım yok. Yürüyüş plank yaparım.
bir video yaptim cok eglendim onu attim gördün mü nehirBugün erken yedim ve yatağa koştum yatıp birşeyler bakıyorum ne sporu ? sen yaptın galiba? Benim ayaklarım çok ağrıyor hala alışamadım yürümeye spor yapmaya .
tesekkur ederimmBu videodaki bayanı görünce, gözümde canlandın. Sen deli dolu birisin o kanaate vardım
tebrik ederimmİkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
Evet tarcinli cay tatli istegini biraz bastiriyor benimki sadece tatli degilki makarna hamur iside var isin icindebenimde tatli ihtiyacimi gideren tek masum sey tarcin .. tarcinli su icince canim istemiyor
seninle kilolarimiz yakin
aaa ne guzel komsuyuz bizde flaman bolgede oldugumuz icin hollandayi cok takip ederiz
Nehir6161 de almanyada