Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatil planiniz yok mu bu taraflara dogru ablacim
Haftaya daha da sicak olacakmis burasi bile 37 derece görünüyor
Bayramda eşimin kızı gelecek. Onunla Ankara'ya döneceğiz. Köye vakit bulabilir miyiz bilmiyorum. Eşim emeklilik işlemleri için tekrar Bursa'ya dönmek zorunda. Bu yıl gelemeyecek gibiyiz. Orası sıcak olsa da gündüz gölgeler serin oluyor hele akşamları muhteşem oluyor...her şekilde çok etkilemez sıcaklar. Köyün kıymetini bil tatlimm..💚🤍

Bayramda eşimin kızı gelecek. Onunla Ankara'ya döneceğiz. Köye vakit bulabilir miyiz bilmiyorum. Eşim emeklilik işlemleri için tekrar Bursa'ya dönmek zorunda. Bu yıl gelemeyecek gibiyiz. Orası sıcak olsa da gündüz gölgeler serin oluyor hele akşamları muhteşem oluyor...her şekilde çok etkilemez sıcaklar. Köyün kıymetini bil tatlimm..💚🤍
Anladim ablacim yogun gunler seni bekliyormus seneye gelirsiniz kismet olursa 🤗🤗

Bizim evin konumundan dolayi yaz kis ev serin oluyor abla disari cikmadigim surece sicakligi cok hissetmiyorum
Eger ankarada olsaydık tum pencereler acik olurdu ama kedide olunca acamazdik sicaktan piserdik artik 🤭🤭

Anladim ablacim yogun gunler seni bekliyormus seneye gelirsiniz kismet olursa 🤗🤗

Bizim evin konumundan dolayi yaz kis ev serin oluyor abla disari cikmadigim surece sicakligi cok hissetmiyorum
Eger ankarada olsaydık tum pencereler acik olurdu ama kedide olunca acamazdik sicaktan piserdik artik 🤭🤭
Kedini ve seni özlediğimi hissettim bir an :KK51:
Çok tuhaf değil mi anlattıklarından köyü ve Ankara'daki evinizi gözümde canlandirdim. :KK14:bahcenizde semizotu toplayıp cacık yapar zorla da sana yedirirdim :KK45:

Cacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam :KK53:
Yemekler konusunda azicik cins biriyim
Kucuklugumde basladi daha tadına bakmadim
Ayrani bile ilk 20 yasinda ictim sanırım
Yesil sogan yemem ,salata icinde ve kisirda olursa onlarida yemem gibi

82fb0197600a23d0358eda0ce946703b.jpg

4f284463f87c5657761823e6f7b44444.jpg
22f3c20a081609b798c47cbb5aa95f65.jpg
bd63136655fabe5c68d3220daf6200b9.jpg
eaab4b9e5345eb25f21587e404ea9ce4.jpg
87ac50a038c535ce4bf3facf06c47b18.jpg

Merhaba kızlar.
Bizim istek dışı tayinimiz çıktı. Kayseriymiş hiç bilemiyoruz bile moralimiz bozuldu. Biz Eylül’de Ege veya Akdeniz düşünüyorduk. Daha eve de gitmedim eşim dava açacakmış o zaman hiç gidemeyiz ya da kaybederi. İkisi de işime gelmiyor.
Yaa kötü olmus canim insallah istediginiz yere gidebilirsiniz :KK43:

X