Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Hem sayı azaldı hemde paylasim yapmiyolar menülerisayi mi azaldi menu paylasimı mi yapilmadi cok az menu var
Her ikiside gecerli canimsayi mi azaldi menu paylasimı mi yapilmadi cok az menu var
üzücüHem sayı azaldı hemde paylasim yapmiyolar menüleri
Kendileri bilir ben olsam bidaha geldiklerinde almam
oy canım harika bir azme sahipsinEylul video izlerken cardio yaptım sıcak artı su gibiyim sanirim
Yaşlandim artikoy canım harika bir azme sahipsin
Yormasaydin keske kendini canim zaten detoks yapiyorsunEylul video izlerken cardio yaptım sıcak artı su gibiyim sanirim
Saldimki kendimi şu spor konusunda tam yuruyuse gidelim diyorum birileri bisey çıkartiyo iptal oluyo,hadi spora basliyorum ya biryere gidiyorum yada hastalik isteYormasaydin keske kendini canim zaten detoks yapiyorsun
aslan gibisin ya agzina bile almaYaşlandim artik
Allah iyiligini versinaslan gibisin ya agzina bile alma
Chedarice tebrik ederimmm
Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (729. Etap) : 77,10
Bitiş Kilosu (734. Etap) : 72,25
Verilen Toplam Kilo : 4,85
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 6,29%
Toplam Süre : 6 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,05%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili Cedarice 28 Mayıs 2021 (729. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 9 Temmuz 2021 (734. etap) tarihinde toplamda 4,85 kilo vermiş olarak ve 72 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim
amin hepimizinAllah iyiligini versin
Teşekkür ederim, 1 yıl içinde 2. Kez karne hazırlanmayacakmış
Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (729. Etap) : 77,10
Bitiş Kilosu (734. Etap) : 72,25
Verilen Toplam Kilo : 4,85
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 6,29%
Toplam Süre : 6 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,05%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili Cedarice 28 Mayıs 2021 (729. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 9 Temmuz 2021 (734. etap) tarihinde toplamda 4,85 kilo vermiş olarak ve 72 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim
Teşekkür ederimChedarice tebrik ederimmm
Aynen canim yeni kararTeşekkür ederim, 1 yıl içinde 2. Kez karne hazırlanmayacakmış
Teşekkür ederim
Kolay gelsin canimcamasirlar var asilacak
camasir var katlanacak ..
temizlik var kim yapacak..
simay sonra spor yapacak
arkasindan ders calisacak ..
ben gider aşamalar gerceklesirken gelirim