• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

camasirlar var asilacak
camasir var katlanacak ..
temizlik var kim yapacak..:temizlik:
simay sonra spor yapacak
arkasindan ders calisacak ..

ben gider aşamalar gerceklesirken gelirim:KK55:
Ben yaptim heryeri koltuklari cek supur sil halilari degistir cam sil perde yika spor yapiyorum simdi dus alip yemek

Tutku44 Tutku44
Bu otun adı canım . Türkçesi başka birşey mi yoksa ? Rukola değil mi 🙈🙈🙈 ay yine yanlış mı yazdım yoksa .

Eklentiler

• 20210714_123932.jpg
    20210714_123932.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 28
:nazar:
Chedarice Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (729. Etap) : 77,10
Bitiş Kilosu (734. Etap) : 72,25
Verilen Toplam Kilo : 4,85
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 6,29%
Toplam Süre : 6 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,05%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808

Sevgili Cedarice 28 Mayıs 2021 (729. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 9 Temmuz 2021 (734. etap) tarihinde toplamda 4,85 kilo vermiş olarak ve 72 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Chedarice Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim :KK36: :KK36:
Bizi korkuttuğun için seni hemen mezun ettiler. Tehdidin işe yaradı . Hayırı olsun canım mezuniyetin. 🤗🤗🤗🤗 Chedarice Chedarice 😘

afiyet olsunn 💓 makarna mısır biraz karbonlar birikmis ✨ su bende cok az iciyorum artirmamiz lazim 🤗🤗🤗

afiyet olsun ..harika kahvalti 💞 spor mukemmell 👏👏👏

oh sifa olsun 👏👏

erisin yaglar gitsin kilolar 👏

afiyet olsun 🤗su spor goremedim ✨

👏👏👏👏

afiyetler olsun 🤗💞

afiyet olsun 💗 hurma almam lazim benimde iyi oluyor 🤗

afiyet olsunn 🧡 rukola ne kiz 🙃 sporrr cok etkileyici 🤩🤩🤩🤩

dürüm dondurma aman amaannn 🤐🤐🤐🤐🤐 kiraz sapı sifa olsun 🤗💗

afiyet olsun 💗ohh ev tertemiz su an ne guzel ✨✨✨✨🌟🌟

🤩🤩🤩harikaaa sporrrr yine 🌟

afiyet olsunnn 💗 dun de az su icmistin🙃 bugun bende dikkat edicemm ne dersin beni etijetle su icin 🤩🤗

afiyetler olsun 💞

afiyet olsun. 💜 cig mantar hic yemedim hemde kahvaltida yemissin arkadasim 🤯😅

ilk 2 gun hatrina sucugu gormedim🤐🤐 bugun karar vermis bulunmaktasin guzel menu istiyrumm 🤗🤗🤗 su berbat 🤯 bugun en az 2 lt haydi bakalim sen yaparsin 👏👏👏

💮🌼👏

👏👏

afiyet olsun menude su spor goremedim 🤗

allahim sifa versin insa 💗💗💗
Cig mantar iyi oluyor ama fazlasi mide bulandiriyor :D

Sizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .😊
Geçmiş olsun nehircim ..uyumadan limonlu ıhlamur veya benzeri bir şeyler içseydin...yaz gribi mi oldun :KK43:

Tekrar geçmiş olsun canım. :dua:
İlaçlar fayda etmedi mi?
Sagol abla nane limon kaynattim 2yudum icti surubunu verdim dus aldirdim yarim saattir uyuyo biraz bisey yedi okadar,bakalim insallah iyi olcak

Sagol abla nane limon kaynattim 2yudum icti surubunu verdim dus aldirdim yarim saattir uyuyo biraz bisey yedi okadar,bakalim insallah iyi olcak
Uyuyorsa iyidir...bir de sıkı terlese atar tüm hastalığı... çabucak iyileşir inşallah. :dua:

Tatil planiniz yok mu bu taraflara dogru ablacim
Haftaya daha da sicak olacakmis burasi bile 37 derece görünüyor
Bayramda eşimin kızı gelecek. Onunla Ankara'ya döneceğiz. Köye vakit bulabilir miyiz bilmiyorum. Eşim emeklilik işlemleri için tekrar Bursa'ya dönmek zorunda. Bu yıl gelemeyecek gibiyiz. Orası sıcak olsa da gündüz gölgeler serin oluyor hele akşamları muhteşem oluyor...her şekilde çok etkilemez sıcaklar. Köyün kıymetini bil tatlimm..💚🤍

Back