Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

camasirlar var asilacak
camasir var katlanacak ..
temizlik var kim yapacak..:temizlik:
simay sonra spor yapacak
arkasindan ders calisacak ..

ben gider aşamalar gerceklesirken gelirim:KK55:
Ben yaptim heryeri koltuklari cek supur sil halilari degistir cam sil perde yika spor yapiyorum simdi dus alip yemek

Tutku44 Tutku44
Bu otun adı canım . Türkçesi başka birşey mi yoksa ? Rukola değil mi 🙈🙈🙈 ay yine yanlış mı yazdım yoksa .

Eklentiler

• 20210714_123932.jpg
    20210714_123932.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 26
:nazar:
Chedarice Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (729. Etap) : 77,10
Bitiş Kilosu (734. Etap) : 72,25
Verilen Toplam Kilo : 4,85
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 6,29%
Toplam Süre : 6 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,05%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808

Sevgili Cedarice 28 Mayıs 2021 (729. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 9 Temmuz 2021 (734. etap) tarihinde toplamda 4,85 kilo vermiş olarak ve 72 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Chedarice Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim :KK36: :KK36:
Bizi korkuttuğun için seni hemen mezun ettiler. Tehdidin işe yaradı . Hayırı olsun canım mezuniyetin. 🤗🤗🤗🤗 Chedarice Chedarice 😘

afiyet olsunn 💓 makarna mısır biraz karbonlar birikmis ✨ su bende cok az iciyorum artirmamiz lazim 🤗🤗🤗

afiyet olsun ..harika kahvalti 💞 spor mukemmell 👏👏👏

oh sifa olsun 👏👏

erisin yaglar gitsin kilolar 👏

afiyet olsun 🤗su spor goremedim ✨

👏👏👏👏

afiyetler olsun 🤗💞

afiyet olsun 💗 hurma almam lazim benimde iyi oluyor 🤗

afiyet olsunn 🧡 rukola ne kiz 🙃 sporrr cok etkileyici 🤩🤩🤩🤩

dürüm dondurma aman amaannn 🤐🤐🤐🤐🤐 kiraz sapı sifa olsun 🤗💗

afiyet olsun 💗ohh ev tertemiz su an ne guzel ✨✨✨✨🌟🌟

🤩🤩🤩harikaaa sporrrr yine 🌟

afiyet olsunnn 💗 dun de az su icmistin🙃 bugun bende dikkat edicemm ne dersin beni etijetle su icin 🤩🤗

afiyetler olsun 💞

afiyet olsun. 💜 cig mantar hic yemedim hemde kahvaltida yemissin arkadasim 🤯😅

ilk 2 gun hatrina sucugu gormedim🤐🤐 bugun karar vermis bulunmaktasin guzel menu istiyrumm 🤗🤗🤗 su berbat 🤯 bugun en az 2 lt haydi bakalim sen yaparsin 👏👏👏

💮🌼👏

👏👏

afiyet olsun menude su spor goremedim 🤗

allahim sifa versin insa 💗💗💗
Cig mantar iyi oluyor ama fazlasi mide bulandiriyor :KK70:

Sizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .😊
Geçmiş olsun nehircim ..uyumadan limonlu ıhlamur veya benzeri bir şeyler içseydin...yaz gribi mi oldun :KK43:

X