- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Kolay gelsin canimcamasirlar var asilacak
camasir var katlanacak ..
temizlik var kim yapacak..
simay sonra spor yapacak
arkasindan ders calisacak ..
ben gider aşamalar gerceklesirken gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canimcamasirlar var asilacak
simay sonra spor yapacak
Ben yaptim heryeri koltuklari cek supur sil halilari degistir cam sil perde yika spor yapiyorum simdi dus alip yemekcamasirlar var asilacak
simay sonra spor yapacak
masallah nazar goz degmesinnBen yaptim heryeri koltuklari cek supur sil halilari degistir cam sil perde yika spor yapiyorum simdi dus alip yemek
Kolay gelsin canim
Ben daha 3.ye mezun olacaktım ama artık 2022yeAynen canim yeni karar
Üçüncüye mezun olursun ama karnen olmazBen daha 3.ye mezun olacaktım ama artık 2022ye
bu otu ilk kez gördümTutku44
Bu otun adı canım . Türkçesi başka birşey mi yoksa ? Rukola değil mi ay yine yanlış mı yazdım yoksa .
Simdi baktimda bizim burda roka olarak geçiyormuşTutku44
Bu otun adı canım . Türkçesi başka birşey mi yoksa ? Rukola değil mi ay yine yanlış mı yazdım yoksa .
Bizi korkuttuğun için seni hemen mezun ettiler. Tehdidin işe yaradı . Hayırı olsun canım mezuniyetin. Chedarice
Chedarice 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (729. Etap) : 77,10
Bitiş Kilosu (734. Etap) : 72,25
Verilen Toplam Kilo : 4,85
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 6,29%
Toplam Süre : 6 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,05%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 808
Sevgili Cedarice 28 Mayıs 2021 (729. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 9 Temmuz 2021 (734. etap) tarihinde toplamda 4,85 kilo vermiş olarak ve 72 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Chedarice karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim
Rukola degil rokaTutku44
Cig mantar iyi oluyor ama fazlasi mide bulandiriyorafiyet olsunn makarna mısır biraz karbonlar birikmis su bende cok az iciyorum artirmamiz lazim
afiyet olsun ..harika kahvalti spor mukemmell
oh sifa olsun
erisin yaglar gitsin kilolar
afiyet olsun su spor goremedim
afiyetler olsun
afiyet olsun hurma almam lazim benimde iyi oluyor
afiyet olsunn rukola ne kiz sporrr cok etkileyici
dürüm dondurma aman amaannn kiraz sapı sifa olsun
afiyet olsun ohh ev tertemiz su an ne guzel
harikaaa sporrrr yine
afiyet olsunnn dun de az su icmistin bugun bende dikkat edicemm ne dersin beni etijetle su icin
afiyetler olsun
afiyet olsun. cig mantar hic yemedim hemde kahvaltida yemissin arkadasim
ilk 2 gun hatrina sucugu gormedim bugun karar vermis bulunmaktasin guzel menu istiyrumm su berbat bugun en az 2 lt haydi bakalim sen yaparsin
afiyet olsun menude su spor goremedim
allahim sifa versin insa
Çok Teşekkür ederim güzel kaptanım Aklımda kalırsa yazarım roka diyeSimdi baktimda bizim burda roka olarak geçiyormuş
Burda rucola o yüzden Türkçesi de rukoladır dedim attım tutmadıRukola degil roka
Mutlu öğle sonları canım serinliğinin kıymetini bil...keşke ışınlansam yanınaGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Ama yakinmis gene andıriyo çok güldumBurda rucola o yüzden Türkçesi de rukoladır dedim attım tutmadı
Geçmiş olsun nehircim ..uyumadan limonlu ıhlamur veya benzeri bir şeyler içseydin...yaz gribi mi oldunSizlere kolay gelsin. Ben uyumaya gidiyorum. Başım boğazım ağrıyor . Halsizim bugün , dünden daha kötüyüm. Hastalara şafi ismiyle şifalar diliyorum.amin. gününüz çok güzel ,aydın, bereketli olsun .
Tekrar geçmiş olsun canım.Aynen canim ne yediyse cikartti
Sagol abla nane limon kaynattim 2yudum icti surubunu verdim dus aldirdim yarim saattir uyuyo biraz bisey yedi okadar,bakalim insallah iyi olcakTekrar geçmiş olsun canım.
İlaçlar fayda etmedi mi?
Tatil planiniz yok mu bu taraflara dogru ablacimMutlu öğle sonları canım serinliğinin kıymetini bil...keşke ışınlansam yanına
Uyuyorsa iyidir...bir de sıkı terlese atar tüm hastalığı... çabucak iyileşir inşallah.Sagol abla nane limon kaynattim 2yudum icti surubunu verdim dus aldirdim yarim saattir uyuyo biraz bisey yedi okadar,bakalim insallah iyi olcak