Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah
1 muz

Öğlen
1,5 dilim ekmek ile peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik

Ara
2 kayısı
2 hurma
Filtre kahve

Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
3 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canım
Salı menüsü
Sabah 12
Omlet
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin

Akşam 5 30
1 kepçe yayla çorbası
4 yk et kavurma
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şalgam

2,5 lt su
Eki Görüntüle 2888393
223 p
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun nehircim ..uyumadan limonlu ıhlamur veya benzeri bir şeyler içseydin...yaz gribi mi oldun :KK43:
Sağol abla, bende bu boğaz ağrısı sık sık oluyor. Başımda migrenim e bağlıyorum . Boğazdan doktora gidiyorum birşey yok diyor. Sesim arada gidip geliyor onun içinde gittim. Midenin asidin den kaynaklanıyor ilaç iç geçer diyor. Bende bilmiyorum. İlaçta kullanmıyorum sadece kullandığım ağrı kesici osa şiddetli olursa. İlk önce afedersin kurmayı deniyorum kusunca rahatlıyorum. Kusamazsam ağrı kesici hapı kullanıyorum . Bopazım içinde ferahlatıcı şeker gibi ilaçlar var . Akşama kadar geçmezse ondan kullanıyorum. Sabah başladı ama uyuyup uyamdım terlemişim iyi geldi . İyiyim şimdi çok hafif var. Ama o hiç birşey. Çok şükür iyiyim yani . 😘

Sağol abla, bende bu boğaz ağrısı sık sık oluyor. Başımda migrenim e bağlıyorum . Boğazdan doktora gidiyorum birşey yok diyor. Sesim arada gidip geliyor onun içinde gittim. Midenin asidin den kaynaklanıyor ilaç iç geçer diyor. Bende bilmiyorum. İlaçta kullanmıyorum sadece kullandığım ağrı kesici osa şiddetli olursa. İlk önce afedersin kurmayı deniyorum kusunca rahatlıyorum. Kusamazsam ağrı kesici hapı kullanıyorum . Bopazım içinde ferahlatıcı şeker gibi ilaçlar var . Akşama kadar geçmezse ondan kullanıyorum. Sabah başladı ama uyuyup uyamdım terlemişim iyi geldi . İyiyim şimdi çok hafif var. Ama o hiç birşey. Çok şükür iyiyim yani . 😘
Migrenin kusturdugunu biliyorum da boğaz ağrısı yaptığını duymamıştım. Çok geçmiş olsun.

afiyet olsunn 💓 makarna mısır biraz karbonlar birikmis ✨ su bende cok az iciyorum artirmamiz lazim 🤗🤗🤗

afiyet olsun ..harika kahvalti 💞 spor mukemmell 👏👏👏

oh sifa olsun 👏👏

erisin yaglar gitsin kilolar 👏

afiyet olsun 🤗su spor goremedim ✨

👏👏👏👏

afiyetler olsun 🤗💞

afiyet olsun 💗 hurma almam lazim benimde iyi oluyor 🤗

afiyet olsunn 🧡 rukola ne kiz 🙃 sporrr cok etkileyici 🤩🤩🤩🤩

dürüm dondurma aman amaannn 🤐🤐🤐🤐🤐 kiraz sapı sifa olsun 🤗💗

afiyet olsun 💗ohh ev tertemiz su an ne guzel ✨✨✨✨🌟🌟

🤩🤩🤩harikaaa sporrrr yine 🌟

afiyet olsunnn 💗 dun de az su icmistin🙃 bugun bende dikkat edicemm ne dersin beni etijetle su icin 🤩🤗

afiyetler olsun 💞

afiyet olsun. 💜 cig mantar hic yemedim hemde kahvaltida yemissin arkadasim 🤯😅

ilk 2 gun hatrina sucugu gormedim🤐🤐 bugun karar vermis bulunmaktasin guzel menu istiyrumm 🤗🤗🤗 su berbat 🤯 bugun en az 2 lt haydi bakalim sen yaparsin 👏👏👏

💮🌼👏

👏👏

afiyet olsun menude su spor goremedim 🤗

allahim sifa versin insa 💗💗💗
Kendine mi yorum yazdın sen. 🤦‍♀️

Tutku44 Tutku44
Bu otun adı canım . Türkçesi başka birşey mi yoksa ? Rukola değil mi 🙈🙈🙈 ay yine yanlış mı yazdım yoksa .
rokaya benziyor kizlar yazmis zati :KK70: :KK70:
Cig mantar iyi oluyor ama fazlasi mide bulandiriyor :KK70:
denemeye cesaretim bile yok aslinda yeniliklere acik sanirim kendimi 😅
Burda rucola o yüzden Türkçesi de rukoladır dedim attım tutmadı 😆😆😆
nerede yaşiyon arkadasim hangi ulke 🤗
Mutlu öğle sonları canım ❤️ serinliğinin kıymetini bil...keşke ışınlansam yanına:KK51:
gel abla buyur buraya gel hava yagmurlu evler soguk bildigin kazakliyim su an 😅
Cacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam :KK53:
bende oyle salcali bulgur pilavi yanina cacik veya karpuz offff 🌟🌟🌟🌟
Kolay gelsin canim 🤗
tesekkur ederimm walla temizlik detayli yaomadim cok kirli degil ev . diploma denkligi icin belgelerle ugrasiyorum dipsiz kuyu gibi allahim sen yardim et 😔😔😔
Kendine mi yorum yazdın sen. 🤦‍♀️
evettt :KK53::KK75:

rokaya benziyor kizlar yazmis zati :KK70: :KK70:

denemeye cesaretim bile yok aslinda yeniliklere acik sanirim kendimi 😅

nerede yaşiyon arkadasim hangi ulke 🤗

gel abla buyur buraya gel hava yagmurlu evler soguk bildigin kazakliyim su an 😅

bende oyle salcali bulgur pilavi yanina cacik veya karpuz offff 🌟🌟🌟🌟

tesekkur ederimm walla temizlik detayli yaomadim cok kirli degil ev . diploma denkligi icin belgelerle ugrasiyorum dipsiz kuyu gibi allahim sen yardim et 😔😔😔

evettt :KK53::KK75:
Ahhh ah bana soğuk serinlik deme simaycim. :KK14::KK14::KK14:
Kazağini cici cici diye sev benim için...
Seni kıskananlar var :kızgın:

X