Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana da şuan kv küçük için başla başla deyip duruyor. Bu sebeple aslq düşünmüyorum. Büyük kizimda 25 aylikken öğrendi ama çabuk öğrendi
2 kızıma da 2 yaşından sonra öğrettim 1 Haftada maşallah geceyi gündüzü öğrendiler..
Acele etmemek lazım diye düşünüyorum ben

Hosgeldin canim zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi hamileligin ilk gunleri ,bebegini gule gule büyüt

Kac kilo aldin bakalim
Günaydınnnn babam annem ve 2 kızımdan sonra şimdide ben grip oldum gözler burun
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim
Günaydın herkese
Denize gideceğiz hava da biraz rüzgarlı bakalım nasıl olacak
Günaydın canim

Çoooook teşekkür ederim canım kaptanım
İnşaAllah yaşamam
sardunya1038 Tebrikler canım. Muhteşem güzel kilo verdin. İyi ki bizim takımda yarıştin. İyi ki seni tanıdık. Eki Görüntüle 2884211
Çok teşekkür ederim canım
Bende iyiki sizi tanımışım çok sevdim sizleri
Allah razı olsun destekleriniz için

Gece bezı bıraktıgı ıcın oldugunu düşünmüyorum guduz ıslatmanın .Suan kac aylık yavru

.Brnım kızım 27 aylık cevremdekıler esım dahıl baslayın pek akıllı kesın soyler cısını dediler ne alakaysagecen hafta 2 gun denedım hazır degıldı olayı daha kavrayamamış bende ısrar etmedim 15 günde 1 ayda bir denemeyı duşunuyorum.
Bez kullanmaya tekrar baslayıp daha sonramı çıs egıtımı versenız ..Cevreyw külagınızı tıkayıp bir uzmandan fıkır alın derım

İnşaAllah canım benim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor koruma
Teşekkür ederim canım bende iyiyim, çok kötü gitmiyor 56 kilolarda dolaşıyorum. Aslında kaç gündür tartılmadım ama aşı sonrası bi grip gibi oldum bişe istemiyor canım,yiyemiyorumbelki vermişimdir
canım tebrik ederimm, kalıcı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…