Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamm kızlar. Miniğim sağolsun sabah 7de uyandırdi 😭 kahvaltı yaptk, markete gittik sonra caminin yanindaki parka gittik. Buyuk kızimn saati gelince kursa goturdum eve geldik işlere giriştim şimdi. Marketten ton balığı aldım nasıl tüketsek kızlar? Sız nasıl tüketiyosunuz?
Bol maydonoz dere otu ile Salata yap icine ekle
Kolay gelsin canim

Selamm kızlar. Miniğim sağolsun sabah 7de uyandırdi 😭 kahvaltı yaptk, markete gittik sonra caminin yanindaki parka gittik. Buyuk kızimn saati gelince kursa goturdum eve geldik işlere giriştim şimdi. Marketten ton balığı aldım nasıl tüketsek kızlar? Sız nasıl tüketiyosunuz?
Benımkı kıyak gectı 8d3n sonra uyandı brnde yuruyuş yaptım🙃
Ben hıc tuketmıyorum Cnm yesem salata ile yerdım baska turlu Boğazdan gecmez ellam😁

kolay gelsin canım, altta elisanın dediği gibi bol yeşillik ve ekşili bi salata yapabilirsin çok leziz oluyor
Bol maydonoz dere otu ile Salata yap icine ekle
Kolay gelsin canim

Back