Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
Yesıllık salatası,Salataluk domates
1 dılım beyaz peynir
5 zeytin
1 t.k recel

16.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık yarım muz ekledım

Ara 10 kıraz

Akşam 19 00
1 tabak kıymalı bamya yemeği
Salata
1 kase yogurtlu semizotu salatası
3 cın biber

3 lt su 2 bardak bıtkı cayı
Spor kız uYuyunca yapıcam
Zipzip- Zipzip- . E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim 💕

Otelde kaldık
Denize 5 Dk yürüme yakın deniz de azıcık dalgalı olsa mükemmeldi bi de denizde uyumuşum ( yataksız ) kaybolmuşum bilmiyorum 7 senedir hiç gitmediğim için acısını çıkardım 2 saat denizden çıkmadım :KK45: varya ben denizde olsam çabuk kilo veririm diye düşünüyorum 😅 hergün sabah akşam 2 saat yani top 4 saat yüzdüm 🤗 ama tatil bitti hatta tekneye bindim tekneden de atlama yaptım 😎 müthiş bişeydi moralim sifir kafa onmilyon rahat !
Kiz nasil uyudun yataksız ne kadar uykuya hasret kalmışsın :KK45:
İyi tatiller 🏝

Dilek bu keto çok ilginc bi diyet. Böyle giderse 7leri gorebilirm pazartesi cok stres yapiyorum ya
Benimde kafama yatan bir beslenme şekılı ılerde tıknırsam denerım ..
Senın adına cok sevindim bu azmını kaybetmeden 75 ın bıran once😍😍

@nehir6161 maşallah kızlarınıza ...
Benim kızım 9 yaşında..
Birkaç dua biliyor.
Mahallemizin camisinde yaz kursu başladı yalnız olsa belki göndermezdim ama mahalle arkadaşları ile pek hevesliler
Bugün başladılar inşallah kuran-i da öğrenir
Benim kızımda bugün başladı anne çok sevdim hergün gidiyim mi diyo bakalim heves konusunda devami gerli insaallah

Facebook da keto grubu var çok motiveler. Çok iyi anladım ben ketoyu ama bana uygun değil. Yağı çok tüketemiyorum krema falan yiyemiyorum
Bende önceden pankreatit geçirdim Allah kerim diyip yapıuorim biraz risk aldım. Bi de ben kendimi çözdüm. Mecbur pcosluyum ins direncim var bir ömür diuet ve spor yapmam lazim çabuk sıķılan biri olduğum için değiştire değiştire diyet yapmaya karat verdim 🙂

Bende önceden pankreatit geçirdim Allah kerim diyip yapıuorim biraz risk aldım. Bi de ben kendimi çözdüm. Mecbur pcosluyum ins direncim var bir ömür diuet ve spor yapmam lazim çabuk sıķılan biri olduğum için değiştire değiştire diyet yapmaya karat verdim 🙂
Mantıklı ben de bir ömür al ver yaşayacağım kabullendim. Ve pankreatit ben de geçirdim çok fena Rabbim vermesin kimseyede bize de inş

Menüm
Sabah 09.00
Eki Görüntüle 2884432

Ara;14.30
20fındık 5 fıstık

Akşam 18
Kabak çorbası

Su 3lt

Gelelim günah çıkarmaya 😬 şaka şaka az Yedim.
Sabah
1 muz

Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik

Akşam
Yoğurtlu kabak salatası

Ara
3 kayısı kurusu
Filtre kahve

Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
Yesıllık salatası,Salataluk domates
1 dılım beyaz peynir
5 zeytin
1 t.k recel

16.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık yarım muz ekledım

Ara 10 kıraz

Akşam 19 00
1 tabak kıymalı bamya yemeği
Salata
1 kase yogurtlu semizotu salatası
3 cın biber

3 lt su 2 bardak bıtkı cayı
Spor kız uYuyunca yapıcam
Zipzip- Zipzip- . E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kizlar

Aminn ameliyat oldun mu cnm?
Yok cnm iki nedeni olur dediler biri alkol diğeri safra kesesi. Ben de ikisi de değil daha sonra 1 araştırıldı ve doktor kontrolünde kullandığım panik atak ilaçlarından olduğu anlaşıldı ilacı kesince hemen toparladı değerlerim ve durumum
Hayırlı olsun canım ❤️ güle güle kullan. O kara yerleri biliyorum ben :halay::halay::halay::halay:cok güzel görünüyorsun bebem .
Saol tatlım 💕 senin güzelliğin o 😘😘

Back