Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana da şuan kv küçük için başla başla deyip duruyor. Bu sebeple aslq düşünmüyorum. Büyük kizimda 25 aylikken öğrendi ama çabuk öğrendi
2 kızıma da 2 yaşından sonra öğrettim 1 Haftada maşallah geceyi gündüzü öğrendiler..
Acele etmemek lazım diye düşünüyorum ben 😊😊

Canım arkadaşlarıma merhaba☺️ Zipzip- Zipzip- kaptanım senin için şişmanladım da geldim bak 😁. Malum bebeğim 3 aylık ancak gece fırsat bulupta yazdım. İnşallah tüm arkadaşlarım iyisinizdir. Bol eksiler sağlıklı günler dilerim. 🌸🌸
Hosgeldin canim zaman ne cabuk geciyor daha dun gibi hamileligin ilk gunleri ,bebegini gule gule büyüt🥰🥰

Kac kilo aldin bakalim 🤭
Günaydınnnn babam annem ve 2 kızımdan sonra şimdide ben grip oldum gözler burun :cry::mad:
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim 🥰
Günaydın herkese 🌺🌺
Denize gideceğiz hava da biraz rüzgarlı bakalım nasıl olacak 😏😏😏
Günaydın canim 🥰

Eki Görüntüle 2884196

:nazar: sardunya1038 sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40
Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00
Verilen Toplam Kilo : 15,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,37%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.100

Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

sardunya1038 sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha :KK36: :KK36:
Çoooook teşekkür ederim canım kaptanım 😘
İnşaAllah yaşamam 😁
sardunya1038 sardunya1038 Tebrikler canım. Muhteşem güzel kilo verdin. İyi ki bizim takımda yarıştin. İyi ki seni tanıdık. 💋🧿👏👏👏Eki Görüntüle 2884211
Çok teşekkür ederim canım 😊
Bende iyiki sizi tanımışım çok sevdim sizleri
Allah razı olsun destekleriniz için 🤗

evet çevre sağolsun başlamıon mu basımdaydılar 1.5 yaşında başladım ve sadece gündzü öğretyim sonra geceyi öğretrım dedim gündz öğrendi gecede bezi bırakınca bu sefer ters tepti gündzde altnı ıslatmya başladı sonrada hep öyle gtti.yok şuan gece bbezlemıorum her sabah çarşaf değştryorum çok sıkıldım bu durumdan
Gece bezı bıraktıgı ıcın oldugunu düşünmüyorum guduz ıslatmanın .Suan kac aylık yavru

.Brnım kızım 27 aylık cevremdekıler esım dahıl baslayın pek akıllı kesın soyler cısını dediler ne alakaysa🙄gecen hafta 2 gun denedım hazır degıldı olayı daha kavrayamamış 😁bende ısrar etmedim 15 günde 1 ayda bir denemeyı duşunuyorum.
Bez kullanmaya tekrar baslayıp daha sonramı çıs egıtımı versenız ..Cevreyw külagınızı tıkayıp bir uzmandan fıkır alın derım

İnşaAllah canım benim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor koruma 🥰
Teşekkür ederim canım bende iyiyim, çok kötü gitmiyor 56 kilolarda dolaşıyorum. Aslında kaç gündür tartılmadım ama aşı sonrası bi grip gibi oldum bişe istemiyor canım,yiyemiyorumo_Obelki vermişimdir
Eki Görüntüle 2884196

:nazar: sardunya1038 sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40
Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00
Verilen Toplam Kilo : 15,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,37%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.100

Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

sardunya1038 sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha :KK36: :KK36:
canım tebrik ederimm, kalıcı olsun inşallah :KK200::KK200:

Back