Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin canım...
Nasıl memnun kaldın mı???
Denize Sıfır mıydı???
Azcik anlatır mısın???
Otelde kaldık
Denize 5 Dk yürüme yakın deniz de azıcık dalgalı olsa mükemmeldi bi de denizde uyumuşum ( yataksız ) kaybolmuşum bilmiyorum 7 senedir hiç gitmediğim için acısını çıkardım 2 saat denizden çıkmadım :KK45: varya ben denizde olsam çabuk kilo veririm diye düşünüyorum 😅 hergün sabah akşam 2 saat yani top 4 saat yüzdüm 🤗 ama tatil bitti hatta tekneye bindim tekneden de atlama yaptım 😎 müthiş bişeydi moralim sifir kafa onmilyon rahat !

Hiç birşey yemezse verir
Her bünye meto farklı Cnm ..Ben cok kısmıyorum 4,5 gun 2 gün proteın sebze tuketıncr vucuddakı odemı atınca cok güzel eksılıyorum..Detoks yaparsam da 1 günde 1den de fazla eksı gorebılıyorum ...Benım metoyu Poni Bon Poni Bon ıyı bılır😁

Her bünye meto farklı Cnm ..Ben cok kısmıyorum 4,5 gun 2 gün proteın sebze tuketıncr vucuddakı odemı atınca cok güzel eksılıyorum..Detoks yaparsam da 1 günde 1den de fazla eksı gorebılıyorum ...Benım metoyu Poni Bon Poni Bon ıyı bılır😁
Aynen Dılekin meto çok iyi, isterse 2 günde -1 verir

@nehir6161 maşallah kızlarınıza ...
Benim kızım 9 yaşında..
Birkaç dua biliyor.
Mahallemizin camisinde yaz kursu başladı yalnız olsa belki göndermezdim ama mahalle arkadaşları ile pek hevesliler
Bugün başladılar inşallah kuran-i da öğrenir
maşallah Allah bağışlasın yavrunu Cnm..
Ogrenır zehır gıbı cocuklar valla gonullerı olsun yeter ki

Dun banyoda yanık kokusu vardı daha öncede bıkac kere yanık kokusu almıştım .Camasır makinesı calısıyordu ondan gelebılecegını düşündüm. esıme soyledım degiştırelım risk almıyalım dedı.
Bugünde camasır attım koku yok 🙄
Kararsız kaldım yıkamsından da memnun degilım aslında 😬
Sız hangı marka camasır makinesı tavsiyesı edersınız.. profılo cok ıyı dıyor bu işi yapan arkadaş

Ben de bu aralar çok uykusuzum ayakta uyur gezer gibiyim ..
Yemek yerken oturuyorum ya uyukluyorum
Canını sıkan bir şeyler vardır...
Yatmadan melisa veya papatya çayı iç...beş altı tane kiraz ye canım...gece uykuyu alamayınca ertesi gün nevrimiz dönüyor...yıldızların da etkisi varmış siruis etkisi diyorlar...

Ombre yaptırdım gençler

Eklentiler

• F3AE4D85-D1A1-4EDB-8B01-7AABEE36ED4D.jpeg
    F3AE4D85-D1A1-4EDB-8B01-7AABEE36ED4D.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 34
Back