Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı günler kızlar.
+500
Hafta sonu iyi gitmiştim aslında hatta cumartesi eksideydim sanırım dondurma bozdu.
Cumaya halledersin canim hep bu artilar cuma cumartesiden kalma maalesef

Teee nerelere gitmiştim de yemedi geri döndüm

Çözüm çok az yapmak canim. Zaten esinin tabagina koyacagin kadar pisiirirsen sana kalmaz

Çözüm çok az yapmak canim. Zaten esinin tabagina koyacagin kadar pisiirirsen sana kalmaz
Canim ya cocuklarda yer diye biraz fazla yaptim bi dahakine dedigin gibi az yapacam onlarin tabagina kattini bana kalmaz daha iyi olur

Önceden yiyip karnını mı doyarsan sonra ev ahalisini yedirsen olmaz mı ? Karnın tokken canın istemez .

Kızlar kabak detoksu yaptınız mı hiç ben iki kere falan yapmıştım onu yapacağım olmazsa şu artiyi atmam lazım kabak alabilirsem tabi
Ben gecen hafta persembe yaptim canim
Sabah haslanmis yumurtayla ekmeksiz kahvalti aksam yagsiz yogurtlu kabak yedim
Kabagi yogurtlu yapacaksan icine 1 dis sarimsak tavsiye ederim tok tutuyor

Kilo bildirimi
+200

Günaydın kızlar. 100 gör eksi.
72.700

Selam takım arkadaşlarım bugün pazartesi ve bende artidayim
Dün kırk yılda bir çıktık arkadaşlarla lahmacun yedik kilom 64 kaptanım
Zipzip- E Elif_Eylul

Selamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam

Hayırlı günler kızlar.
+500
Hafta sonu iyi gitmiştim aslında hatta cumartesi eksideydim sanırım dondurma bozdu.

Ben gecen hafta persembe yaptim canim
Sabah haslanmis yumurtayla ekmeksiz kahvalti aksam yagsiz yogurtlu kabak yedim
Kabagi yogurtlu yapacaksan icine 1 dis sarimsak tavsiye ederim tok tutuyor
Evet bende sarımsak koyuyorum yoksa yiyemiyorum en azından tat veriyor birde üstüne ceviz ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…