Cumaya toparlarsin canimSelam takım arkadaşlarım bugün pazartesi ve bende artidayim
Dün kırk yılda bir çıktık arkadaşlarla lahmacun yedik kilom 64 kaptanım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cumaya eksiye bile gecersin tatlimGünaydın 6. Takım.
+200
Cumaya eksiye bile gecersin canimBende 72.5 çıktım +300
Tebrikler canimBende bildirim yapaym unutmadan
Cuma günü 66.85 idi
Bugün 66.70
Fark - 150 gr
Dün alkol vs alınca ödem yaptı sanırım ama eksideyim yine de
Cumaya halledersin canim hep bu artilar cuma cumartesiden kalma maalesefHayırlı günler kızlar.
+500
Hafta sonu iyi gitmiştim aslında hatta cumartesi eksideydim sanırım dondurma bozdu.
Canim tebrikler hedefine kisa zamanda ulasacan cok guzel kilo veriyorsun
inşallah canimGünaydın canlar
Cuma 78.1
Bugün 78.3
+200
Cuma hedef 77
Gecen birisi bir pırt a bakar demisti o geldi aklima200 artıdan sayma yardımcı kaptanıcem bi wc girmrme bakar
Teee nerelere gitmiştim de yemedi geri döndümGünaydın canım hoşgeldin
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Guzel ablacim kilonu korumussun
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım hallderdesin cumaya kadar
Çözüm çok az yapmak canim. Zaten esinin tabagina koyacagin kadar pisiirirsen sana kalmazKizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni
Teşekkür ederim canım , sizlerin sayesinde iyiki varsınız. İyiki burdayım .Canim tebrikler hedefine kisa zamanda ulasacan cok guzel kilo veriyorsun
Canim ya cocuklarda yer diye biraz fazla yaptim bi dahakine dedigin gibi az yapacam onlarin tabagina kattini bana kalmaz daha iyi olurÇözüm çok az yapmak canim. Zaten esinin tabagina koyacagin kadar pisiirirsen sana kalmaz
Önceden yiyip karnını mı doyarsan sonra ev ahalisini yedirsen olmaz mı ? Karnın tokken canın istemez .Kizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni
En güzeliBende olsam senle ugrasmam
Detoks aksami gözüm döndü resmen. -200 gr eksideym bu hafta ama yağ oranim artmis biraziyi gidiyir demistin sanki
Ben gecen hafta persembe yaptim canimKızlar kabak detoksu yaptınız mı hiç ben iki kere falan yapmıştım onu yapacağım olmazsa şu artiyi atmam lazım kabak alabilirsem tabi
İnşallah canım detoks yapacağım iki gün kabak detoksu yaparsam toparlarım diye düşünüyorumCumaya toparlarsin canim
Cumaya eksiye bile gecersin tatlim
Kilo bildirimi
+200
Günaydın kızlar. 100 gör eksi.
72.700
Selam takım arkadaşlarım bugün pazartesi ve bende artidayim
Dün kırk yılda bir çıktık arkadaşlarla lahmacun yedik kilom 64 kaptanım
Zipzip- E Elif_Eylul
Selamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam
Hayırlı günler kızlar.
+500
Hafta sonu iyi gitmiştim aslında hatta cumartesi eksideydim sanırım dondurma bozdu.
Evet bende sarımsak koyuyorum yoksa yiyemiyorum en azından tat veriyor birde üstüne ceviz ekliyorumBen gecen hafta persembe yaptim canim
Sabah haslanmis yumurtayla ekmeksiz kahvalti aksam yagsiz yogurtlu kabak yedim
Kabagi yogurtlu yapacaksan icine 1 dis sarimsak tavsiye ederim tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?