- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Beni beğenmiyor musun
Onların yüzünden kilo alıyoruz zaten banada bugün tavuklu pilav yap dedi canı çekmiş tavukda almış yapicam artıkBulgurda cok kilo almiyorum ama pirinc pilavi gercekten cok kalorili canim yemiyecem tadına bakarsam arkasi gelir bende cuma kendime yaparim olculu yerim
Bende ayni canim esime kalsa hergun borek tatli ister ama brn bugunlerde sebze yenwgi tercih ediyorum oda isteyince yapmak zorunda kaliyorum
Bizde dün dağ bayır çayır olmayınca . Eşim yağmur yağıyor yemeğe gidelim dedi. Herkes oooo istedi de istedi. Bende salata istiyorum dedim eşim de doppel olsun dedi. 1 kase yetmez 2 olsun dedi. Ama gerçekten salata yedim doydum. Doppeli de zor bitirdim. Beyinde bitiyor bazı şeyler. İnsanın canı çekiyor , çekmiyor değil ama doyunca da gözüm birşey aramıyor. Herhalde yeni başladım ondan mı ? Yoksa böyle gider miyim orasını bilmiyorum. Ama inşaallah böyle devam ederim. AminAh işte bu yemek işleri benide mahvediyor onlar yiyiyor ben bakıyorum ben yemeğimi önceden yiyiyorum tok oluyorum o şekilde idare ediyorum
Kaptanımin alkışları yumruk gibi hissettirdi nedense
Tavuk yemiyor musun ?Onların yüzünden kilo alıyoruz zaten banada bugün tavuklu pilav yap dedi canı çekmiş tavukda almış yapicam artık
Yooo aksine hoşuma gidiyosunBeni beğenmiyor musun
Oyle yapacam bugun bu pilavi yenezsen zafer benim olacakÖnceden yiyip karnını mı doyarsan sonra ev ahalisini yedirsen olmaz mı ? Karnın tokken canın istemez .
Detoks cok aciktiriyor canim acligi bastirmak icin sogan sarimsak bol su tarcinli cay tuketmen iyi olurDetoks aksami gözüm döndü resmen. -200 gr eksideym bu hafta ama yağ oranim artmis biraz
Doppel ne ki canim iyi bişey miBizde dün dağ bayır çayır olmayınca . Eşim yağmur yağıyor yemeğe gidelim dedi. Herkes oooo istedi de istedi. Bende salata istiyorum dedim eşim de doppel olsun dedi. 1 kase yetmez 2 olsun dedi. Ama gerçekten salata yedim doydum. Doppeli de zor bitirdim. Beyinde bitiyor bazı şeyler. İnsanın canı çekiyor , çekmiyor değil ama doyunca da gözüm birşey aramıyor. Herhalde yeni başladım ondan mı ? Yoksa böyle gider miyim orasını bilmiyorum. Ama inşaallah böyle devam ederim. Amin
Öyle canim hersey beyinde bitiyor ben çok güzel akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum mesela beynimi kodlamisim artık tabi yeni başladığın içinde olabilir ben aylardır diyette olduğum için bıkkınlık gelmiyo değil 70 kiloya çıktım birden sonra 5 kilo verdim 1 ayda 64 de takıldım kaldımBizde dün dağ bayır çayır olmayınca . Eşim yağmur yağıyor yemeğe gidelim dedi. Herkes oooo istedi de istedi. Bende salata istiyorum dedim eşim de doppel olsun dedi. 1 kase yetmez 2 olsun dedi. Ama gerçekten salata yedim doydum. Doppeli de zor bitirdim. Beyinde bitiyor bazı şeyler. İnsanın canı çekiyor , çekmiyor değil ama doyunca da gözüm birşey aramıyor. Herhalde yeni başladım ondan mı ? Yoksa böyle gider miyim orasını bilmiyorum. Ama inşaallah böyle devam ederim. Amin
Bir gun kabak bir gun ananas yap istersen ayni detoksu surekli yapinca vucut alisiyor kilo vermek zorlasiyor yada haftaya ananas dene canim ananasta odem attiriyor ben kabuklarinida yikayip cay yapardim limon kabuguda atardim icine aksama kadar azar azar icerdimİnşallah canım detoks yapacağım iki gün kabak detoksu yaparsam toparlarım diye düşünüyorum
Canim dun lahmacun yediğim için bugün tek öğün yapacağım o da tercihim sebze yemeğinden olacak yada bol salata genelde kaçamak yaptığımın Ertesi günü öyle besleniyorumTavuk yemiyor musun ?
Yumruk az gelir aslinda bugunKaptanımin alkışları yumruk gibi hissettirdi nedense
Kızdırmayın kaptanı . O güzel yüzü ne hale geldi. .istemiyorum eli maşalı olsun. Hiç yakışmıyor . Has güzel gidiyorduk neşeli neşeli bu hiç olmadı şimdi.Heh şimdi oldu
Evet ananas çok güzel ödem attırıyorBir gun kabak bir gun ananas yap istersen ayni detoksu surekli yapinca vucut alisiyor kilo vermek zorlasiyor yada haftaya ananas dene canim ananasta odem attiriyor ben kabuklarinida yikayip cay yapardim limon kabuguda atardim icine aksama kadar azar azar icerdim
Takimca cozuttuk sanırımYumruk az gelir aslinda bugun
Maşallah abla supersinEki Görüntüle 2882657
Zipzip-
Canım en son 25 Haziran' da bu tartidaymişim ...bugün aynı yere gelebildim çok şükür...buradan devam inşallah
Ay 2 katı türkçede de kullanıyor sandım doppel benim hatam özür dilerim. menülerde küçük kaselerde veriyorlar büyük kasede verdiler 1 kase değil 2 kase salata yemiş oldum.Doppel ne ki canim iyi bişey mi
Ben de bilmiyorumDoppel ne ki canim iyi bişey mi
Ben tercume edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?