Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Onların yüzünden kilo alıyoruz zaten banada bugün tavuklu pilav yap dedi canı çekmiş tavukda almış yapicam artık

Ah işte bu yemek işleri benide mahvediyor onlar yiyiyor ben bakıyorum ben yemeğimi önceden yiyiyorum tok oluyorum o şekilde idare ediyorum
Bizde dün dağ bayır çayır olmayınca . Eşim yağmur yağıyor yemeğe gidelim dedi. Herkes oooo istedi de istedi. Bende salata istiyorum dedim eşim de doppel olsun dedi. 1 kase yetmez 2 olsun dedi. Ama gerçekten salata yedim doydum. Doppeli de zor bitirdim. Beyinde bitiyor bazı şeyler. İnsanın canı çekiyor , çekmiyor değil ama doyunca da gözüm birşey aramıyor. Herhalde yeni başladım ondan mı ? Yoksa böyle gider miyim orasını bilmiyorum. Ama inşaallah böyle devam ederim. Amin

Önceden yiyip karnını mı doyarsan sonra ev ahalisini yedirsen olmaz mı ? Karnın tokken canın istemez .
Oyle yapacam bugun bu pilavi yenezsen zafer benim olacak

Detoks aksami gözüm döndü resmen. -200 gr eksideym bu hafta ama yağ oranim artmis biraz
Detoks cok aciktiriyor canim acligi bastirmak icin sogan sarimsak bol su tarcinli cay tuketmen iyi olur

Doppel ne ki canim iyi bişey mi

Öyle canim hersey beyinde bitiyor ben çok güzel akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum mesela beynimi kodlamisim artık tabi yeni başladığın içinde olabilir ben aylardır diyette olduğum için bıkkınlık gelmiyo değil 70 kiloya çıktım birden sonra 5 kilo verdim 1 ayda 64 de takıldım kaldım

İnşallah canım detoks yapacağım iki gün kabak detoksu yaparsam toparlarım diye düşünüyorum
Bir gun kabak bir gun ananas yap istersen ayni detoksu surekli yapinca vucut alisiyor kilo vermek zorlasiyor yada haftaya ananas dene canim ananasta odem attiriyor ben kabuklarinida yikayip cay yapardim limon kabuguda atardim icine aksama kadar azar azar icerdim

Evet ananas çok güzel ödem attırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…