Kız ben 6buçukta tartıldım çünkü hazırlanıp işe gelmem lazımdı. Benim günahım ney o zamanBence erken tartılmak istememiş artı gelir diye ama acıktığından dayanamamış yemek yemiş erkenden
Yok artıkEvde domates yoktu canım bahçeden gelen salatalık vardı tabağım küçük olunca o kadar sığdısiyah çaydan vazgeçmem 2 şeker atar 3 tane duble içerim sabahları 2×3 6
Kesinlikle haklısın canım ama özel günlerde oluyor sadece denk gelmesi kötü olduAlkol zararlı canım ya bir yandan sağlıklı beslenip bir yandan alkol diyetinide etkiliyor ara versen sanki
BArdagi bıraksam da sekersiz çay icemiyorum midemi bulandiriyorYok artıkhemen o bardağı yerine bırak
Aynen bende öyle ya. Eşimde çok seviyor eşlik etmemi kıramıyorumDiyette alkol alma canım. Şekeri de etkiliyor. Ben alkol alınca acıkiyorum. Ayda yılda bir eşime eşlik etmek için içerdim. Artık onu da içmiyorum.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Bende böyle düşündümBence erken tartılmak istememiş artı gelir diye ama acıktığından dayanamamış yemek yemiş erkenden
Ama +200 nedir yarım saat yürü bak nasıl iniyorGünaydın 6. Takım.
+200
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın kızlar, mezuniyetten beri aktif olamadım hepinizi çook özledim ama geldim. Telefon ekranı kırık bozuk idare ediyorum uzun zamandır. Çok şükür yaptırabildim.
Ekside olman guzel tebrik ederim canımBende bildirim yapaym unutmadan
Cuma günü 66.85 idi
Bugün 66.70
Fark - 150 gr
Dün alkol vs alınca ödem yaptı sanırım ama eksideyim yine de
Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canimSelâm kızlar - 600 tabi dün regl oldum onunda etkisi var
Guzel ablacim kilonu korumussunEki Görüntüle 2882657
Zipzip-
Canım en son 25 Haziran' da bu tartidaymişim ...bugün aynı yere gelebildim çok şükür...buradan devam inşallah
Günaydın canım
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canım hallderdesin cumaya kadarGünaydın 6. Takım.
+200
Cok artin yok canim cumaya gelir eksiGünaydın 6. Takım.
+200
Kız bir ay zorlanırsın sonra alışırsın ne olacak bir süre çay içmek istemiyorsun ama sonrası güzel oluyorBArdagi bıraksam da sekersiz çay icemiyorum midemi bulandiriyor
Bana niye kızdın da ona sevgi pıtırcığı oldunCok artin yok canim cumaya gelir eksi
Pıtırcıkli bisey atmadimkiBana niye kızdın da ona sevgi pıtırcığı oldun
Sabah dedigim 7de yedim. O saatte zaten şiş olduğum için tartilmiyorum. Çünkü 6da uyanmıştım. Saat 9a kadar dayanamadigim için dedimSormadan edemıycemtartı nerdeydiki beklemek zorunda kaldın cnm
Yukarıda acikladim canim :)Tahminim tuvalete çıkmadı. Onu beklemek istemedi.Amine Busra
Ben 10 senedir cay ve kahveyi sekersiz iciyorumEvde domates yoktu canım bahçeden gelen salatalık vardı tabağım küçük olunca o kadar sığdısiyah çaydan vazgeçmem 2 şeker atar 3 tane duble içerim sabahları 2×3 6
Her zaman o saatte tartiliyosan sorun olmaz, ben genelde en erken 9da tartiliyorunKız ben 6buçukta tartıldım çünkü hazırlanıp işe gelmem lazımdı. Benim günahım ney o zaman
Tamamdır cnm teşekkürlerTamam canım sen resim at ve sayı bildir. Ben sayıyı listeye girerim. O zaman haksızlık olmaz. Resim kuralına uymuş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?