- 9 Ocak 2012
- 15.212
- 29.355
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pirinç pilavı maalesef çok kötü diyete ama hem erken yiyip hemde 2 - 3 kaşık kadarla durursan çok sorun olur mu bilemedim.Kizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni![]()
Ah işte bu yemek işleri benide mahvediyor onlar yiyiyor ben bakıyorum ben yemeğimi önceden yiyiyorum tok oluyorum o şekilde idare ediyorumKizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni![]()
Olsun ona bişey olmaz cumaya eksiyle gelirsin dedin ama bana kızdınPıtırcıkli bisey atmadimki![]()
Kizgin bile atmadimOlsun ona bişey olmaz cumaya eksiyle gelirsin dedin ama bana kızdın![]()
BanaKizgin bile atmadimattim
Yaaaa off sankiiii ne olduysa
Bulgurda cok kilo almiyorum ama pirinc pilavi gercekten cok kalorili canim yemiyecem tadına bakarsam arkasi gelir bende cuma kendime yaparim olculu yerimCanım pirinç pilavı maalesef çok kötü diyete ama hem erken yiyip hemde 2 - 3 kaşık kadarla durursan çok sorun olur mu bilemedim.
Bende ayni canim esime kalsa hergun borek tatli ister ama brn bugunlerde sebze yenwgi tercih ediyorum oda isteyince yapmak zorunda kaliyorumAh işte bu yemek işleri benide mahvediyor onlar yiyiyor ben bakıyorum ben yemeğimi önceden yiyiyorum tok oluyorum o şekilde idare ediyorum
Olsun ona bişey olmaz cumaya eksiyle gelirsin dedin ama bana kızdın![]()
Bir sevgi pitircigi at kiza ya heder olduKizgin bile atmadimattim
Yaaaa off sankiiii ne olduysa
Bende olsam senle ugrasmamSelamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam![]()
iyi gidiyir demistin sankiSelamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam![]()
Yememen daha iyi zaten canım, yeme o zaman hiç ne güzel olur :)Bulgurda cok kilo almiyorum ama pirinc pilavi gercekten cok kalorili canim yemiyecem tadına bakarsam arkasi gelir bende cuma kendime yaparim olculu yerim
Bende ayni canim esime kalsa hergun borek tatli ister ama brn bugunlerde sebze yenwgi tercih ediyorum oda isteyince yapmak zorunda kaliyorum![]()
Selam canım, karbonhidratı bayağı bi sınırladı o zaman desene. Yağ yakımının hızlanması için keto diyeti iyiymiş ama umarım aksatmadan yapabilirsin, hadi motivasyonu topla devam et canımmmSelamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam![]()
İşte bizim DilekAferın bana ıyı gıdıyorum1. Bile olmuşum
Ellerine sağlık kaptancıgım![]()
Koruma nasıl giiyor canm?Günaydın kızlar, mezuniyetten beri aktif olamadım hepinizi çook özledim ama geldim. Telefon ekranı kırık bozuk idare ediyorum uzun zamandır. Çok şükür yaptırabildim.