Canımmm hoşgeldin. Sen bana niye selam vermiyon. Nerelerdesin sen? Çok özledim güzeller güzeli arkadaşım.Son öğünü de yediysem artık menü paylaşabilirim sanırım
9.00= Türk kahvesi
11.00= kahvaltı
13.30=2 activia 3 çilek 1tk keten tohumu 1çk tarçın
16.00=yeşilçay 10 ciğbadem
18.00=karışık kebap ve salata
21.00=hibiskus çayı
Su 2 litre ama 3e tamamlanacak.
Spor olarak evi temizledim bugün
Zipzip- @Filizzz16
100 gram haşlanmış buğday 100 kalori imiş. Ekmek yerine yoğurtla yenir bence. Onu yediğin öğün ekmek yeme canım.Ben bugün ev halkına keşkek yemeği yaptım kendimede buğdayları haşlayıp yogrda kattım ve fazla kaldı bi kaç gün daha devam etsem buğdayın diyetteki yeri nedir ?Sıkıntı olur mu yani cevaplar için şimdiden teşşekürler ve iyi geceler
Rica ederiz tatlım. İnşallah bıraktın yemeyi. Diyete devam ediyorsun.Hepinize çok tsk ediyorum
Gece uyandım açlıktan uyuyamadım.Biz saglikli ve fit olma yolunda açlarız açız abla açız
Yaaaaaaaaaaa derken kayiyorumdur
Ayy kıyamam. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Herkes iyidir inşallah.Annemlere Çadır verilmemiş
ekmek fazla aramıorum ya ekmeksz yerim sagol3 silme yemek kaşığı buğday 1 dilim ekmek.
ekmek şart degıl çok nadir ekmek yiyorum zaten100 gram haşlanmış buğday 100 kalori imiş. Ekmek yerine yoğurtla yenir bence. Onu yediğin öğün ekmek yeme canım.
Park işi benide cok zora sokuyor. Gunde 2 3 sAatim boşa gidiyor. Ne ev işine yetisebiliyorim ne de kendime vakit kaliyor. Cikarmasam çocukları evde tutmak cok zorBu park işi benim tüm akşamımı alıyo 9da geliyoruz eve yıkan giyin 10 oluyo gelen de olunca zor daha erken gidip gelsek sıcak ay çok yoruldum bugün
Parka arkadaş çay getirdi bende çayın yanına marketten bişeyler aldım amaaaaa yemedimm şeytan da dürtmedi bi tane ye bi tane yeee diye
Galiba öyle yapicam. Şu 3 günlük acligim heba olmasin dimiDondurma ye gitsin canım...bunun pazartesi de var...sonra ah vah ediyoruz. Risk alma hiç
Cok gecmis olsun, evleri hasar aldi miAnnemlere Çadır verilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?