Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım , evlilik yıldönümüz kutlu olsun.

29 haziran menüsü

Sabah
Resimde+kiraz sapi çayı

Oglen
1 tabak kabak corbasi
1 kase cacik

Ara
Turk kahvesi
Fistik ezmeli kayisi 3 tane

Akşam
Resimde- eşimle birlikte yedik
Semizotu salatası
Köz patlican salatası
Afiyet olsun canım
Afiywt olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canı
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bu park işi benim tüm akşamımı alıyo 9da geliyoruz eve yıkan giyin 10 oluyo gelen de olunca zor daha erken gidip gelsek sıcak ay çok yoruldum bugün

Parka arkadaş çay getirdi bende çayın yanına marketten bişeyler aldım amaaaaa yemedimm şeytan da dürtmedi bi tane ye bi tane yeee diye

8-9 ay önce tiroid bozukluğu teşhisi almıştım sonra düzeldi değerler ama şikayetler yine başladı,dr değiştiricem,teşekkür ederim canım
3 gündür benimde çarpıntılarım aşırı derecede arttı bende bi kan vereyim ozamn ya

3 silme yemek kaşığı buğday 1 dilim ekmek.

Aile terapistine katıldım bir kaç defa. Diyorki bey efendi, dediki : Siz olumsuz birşey düşündüğünüz zaman karşınızdaki kadın yada adam kim ise o kişi o an o elektriği o titreşimi dalga boyutuyla alıyor. O yüzden olumsuz düşünmeyin. negatif enerji yayılıyor deniliyor ya , işte o bu. Negatif dalgalarınızı siz yayıyorsunuz. Olumlu pozitif düşünürseniz . Karşıya da onu yansıtıp ortama pozitif dalgalar yayarsınız herşey sizin elinizde demişti.

Kendin sağlıklı bekleniyorsun. Arkadaşına sağlıksız şeyler mi yediriyorsun. O alsın kiloları sen ver demi seni seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…