Yeme problemimiz var
Bu kadar gerçekçi olma yaYeme problemimiz var
Acı gercekler ablacimBu kadar gerçekçi olma ya
Kendine biraz ayirip dipfrize atsan cuma yesen olmaz miKarşımda tatlı yediler için için ağlıyorumne olurdu benimde kg sorunum olmasaydi
Diyet macerani bitirdikten sonra kontrollu olarak yiyebilirsin canimKarşımda tatlı yediler için için ağlıyorumne olurdu benimde kg sorunum olmasaydi
Ağlatıyor beni acı gerçeklerAcı gercekler ablacim
Öküz deyince niye direkt Filisss geliyor aklımaDiyet macerani bitirdikten sonra kontrollu olarak yiyebilirsin canim
Ben yeri geliyor öküz gibi yiyorum yeri geliyor yemiyorum dengeliyorum artik
Sevdiklerim tıkınıyor ben diyet yapiyorumAğlatıyor beni acı gerçekler
Nerde sevdikleriiiiiiim hani sevenler
Bilmem ki filiz cok kullaniyor galibaÖküz deyince niye direkt Filisss geliyor aklıma
Cuma ne yiyecegimi hic kestiremiyorum aklimdan türlü cesit tatli geçiyorKendine biraz ayirip dipfrize atsan cuma yesen olmaz mi
Filiz yarin bizi topun önüne koyup uzaya firlatacakBilmem ki filiz cok kullaniyor galiba
O dönem öyle olurda şuan cok zorlaniyorum işte. Diyette olduğumu bile bile gözüme sokuyolarDiyet macerani bitirdikten sonra kontrollu olarak yiyebilirsin canim
Ben yeri geliyor öküz gibi yiyorum yeri geliyor yemiyorum dengeliyorum artik
Bugun o caninin istedigini ayirip dipfrize atabilirsin canimCuma ne yiyecegimi hic kestiremiyorum aklimdan türlü cesit tatli geçiyor
Sen sağlıklı besleniyorsunSevdiklerim tıkınıyor ben diyet yapiyorum
Yaa keske destek olsalar ama moralini bozma canım cok guzel kilo verdin ve vermeye devam ediyorsunO dönem öyle olurda şuan cok zorlaniyorum işte. Diyette olduğumu bile bile gözüme sokuyolar
Biz saglikli ve fit olma yolunda açlarız açız abla açızSen sağlıklı besleniyorsun
Sevdiklerin senin iradene sahip değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?