• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlarım çok yoğun bir hafta oluyor benim için. Az kaldı üst üste işlerim vardı. Yakında daha çok aktif olacağım. spor listelerini de yarın yapacağım inşallah. Ben yapamadım spor. 😔
İnsallah haftaya aktif spor yapacagim. Bu hafta özel nedenlerle spor yapamayacağım🤷🥰

magickk magickk ve Sismaniye Sismaniye aramıza hoşgeldiniz. İnşallah hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız. 😘♥️

Son öğünü de yediysem artık menü paylaşabilirim sanırım ☺️
9.00= Türk kahvesi
11.00= kahvaltı
13.30=2 activia 3 çilek 1tk keten tohumu 1çk tarçın
16.00=yeşilçay 10 ciğbadem
18.00=karışık kebap ve salata
21.00=hibiskus çayı
Su 2 litre ama 3e tamamlanacak.
Spor olarak evi temizledim bugün 🙈
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16
Canımmm hoşgeldin. Sen bana niye selam vermiyon. Nerelerdesin sen? Çok özledim güzeller güzeli arkadaşım. 😘♥️😘♥️😘♥️

Ben bugün ev halkına keşkek yemeği yaptım kendimede buğdayları haşlayıp yogrda kattım ve fazla kaldı bi kaç gün daha devam etsem buğdayın diyetteki yeri nedir ?Sıkıntı olur mu yani cevaplar için şimdiden teşşekürler ve iyi geceler :kk77:
100 gram haşlanmış buğday 100 kalori imiş. Ekmek yerine yoğurtla yenir bence. Onu yediğin öğün ekmek yeme canım. 🌹😘

Bu park işi benim tüm akşamımı alıyo 9da geliyoruz eve yıkan giyin 10 oluyo gelen de olunca zor daha erken gidip gelsek sıcak ay çok yoruldum bugün

Parka arkadaş çay getirdi bende çayın yanına marketten bişeyler aldım amaaaaa yemedimm şeytan da dürtmedi bi tane ye bi tane yeee diye
Park işi benide cok zora sokuyor. Gunde 2 3 sAatim boşa gidiyor. Ne ev işine yetisebiliyorim ne de kendime vakit kaliyor. Cikarmasam çocukları evde tutmak cok zor

Back
X