kızlar ben kan vermeye gidiyorum diyeti falan es geçtım tek beyzaya faydam olsunda ... bu haftada onun için kilo vermeyim umrumda degil 1.5 hastanede olmam lazım çıkıcam şimdi akşama görüşürüz ....
ay çok sevindim kanımın tutmasına bende aramayınca uymadı sanmıştım .... akşama görüşürüz.....
günaydın kızlar gecmişe bakamıyorum öpüyorum hepiciginizi hamiş olan arkadasım gelecek mama yapıom ben kahvaltı etmedim patates salatası yerim digerleri cıs şimdi o cıktı saglıkta ası olacak yanına gideyim ordan bana gelicez ben kaçtımmm dun cok fena acıktım gece gec saate kadar oturdum ama 1 elma dısında frenledim kendimi iyi oldu veeeeeeeee 77 benımdırr mezun olsammı yaw 75 te ne yapsam
günaydın kızlar gecmişe bakamıyorum öpüyorum hepiciginizi hamiş olan arkadasım gelecek mama yapıom ben kahvaltı etmedim patates salatası yerim digerleri cıs şimdi o cıktı saglıkta ası olacak yanına gideyim ordan bana gelicez ben kaçtımmm dun cok fena acıktım gece gec saate kadar oturdum ama 1 elma dısında frenledim kendimi iyi oldu veeeeeeeee 77 benımdırr mezun olsammı yaw 75 te ne yapsam
saolun canlarımmm vallahi gelir gelmez yazarım size de durumu,bakalımm belki bi alet filan takarlar da hallolur.... çocuguna ortodonti tedavisi yapılması gereken varsa yani dişlerde tel tedavisi,nolursunuz geç kalmayınnnnna.s.
evet ceylinim,ortodontinin yaşı yok diyorlar ama ne kadar gecikirsen teller ağzında okadar çok kalır diyen yok.. benim kızımda 13 yaşında ve 8 ayda biter tedavin dedi bizim ortodontis,ama fazladanda yerine geri gelmesin diye takabilirmiş 3-5 ay..olsun biz 1.5 -2 seneyede razıyız,alıştı zaten yavrum..sanada tekrar geçmiş olsun umarım cerrahi müdahale gerekmez....kaydirigubbakcemile3
benim yine misoşlar gelecek kaçayım bariii....
ben geldim fıstıklar şimdide pazara gidecem ....
kızlar kan direk alınmadı tronbosinler ayrıştırılıp onlar alındı kan yeniden verildi .. o kırmızı kanın içinden sapsarı tronbosinler çıkıyo ya çok ilginç....
ama diyet falan kalmıdı heberiniz ola ...olsun önemlide degil günler çuvala girmedi ya ...
iyi akşamlar.........
aebenım Allah razı olsun kız sana evletlarının acısını göstermesin inş.
ceylinim cokk gecmiş olsun inş. sorunsuz kurtulursun su tellerden
refden haber gelmedi arasammı merak ettim Allah tum ailenize acil şifalar versin inş.
bizim hamişimiz nerde gelmemiş bugünn
asim beşi bi yerde sana iyi geliyo devam et diyetede döndün bak hadi mezun olalım
doram sende hadin sıkalım dişleri az kaldı
elseee zayıflayacaz zayıflayacazzzzz
pinarıma kıyamam ben demekki incelmişin gözüme carpmamısın sevin hadee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?