Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar refim nasıl oldunuz iyileşltinizmi :Saruboceq:
canım lapayı yeni yaptıysan kilo sonradanda iner kabızlıkta yapABİLİYO AMA KURU KAYISI YERSEN GECER CANIM İNŞ.
BEN SU DİYETE Bİ BAKAYIMM
PİNARIM BURDASINMI
haa bugün ne oldu
arkadaslar gelirken tuhafiyeden yun aL dediler nese gittim kadın sasırdı zayıflamışın baya nasıl yaptın falan ben cok sevindirik oldum bugünn
Canım geçen hafta yaptım lapayı ve 1 günde 1 kilo verdim fakat o günden bu ana hiç olmadığım kadar kabızım ayıptır söyleesi kanamam flan oldu ne kayısı ne form çayları hala tam olarak düzelemedim
Doktor meseleleri bitmedi canım malesef haftaya salı çarşamba yeniden gidilecek o kan testleri ile bazı alerjik durumların tespiti için yaa varya ne soyguncu bir milletiz bir kan testi 622 tl çok şaşıdım yaa ne para neyseki marara ünv. hastanesi testleri yapıyormuş sıra alıp orada yaptırıcaz ama ya ssk olmasayd Allah herkese yardım etsin kimseyide hasta etmesin özelliklede fakirleri o da yetmezmiş gibi ablamın ciğerinde hava vardı bahsetmiştim benden 1 yaş büyük bekar ablam düzeldi diye 1 hafta yatırıp çıkarmışlarıd hastaneden ama aniden fenalaştı yarın acil ciğerinden ameliyat olacak sabaha orada olacağım çok gerginim bebebpğimde çok huysuz babası ise hiç oyun flan oynayıp oyalamıyor çok gerginin 2 haftadır doğru düzgün işe gitmedim habrde veremdim hatta bu hafta anlamışlardır ama umarım işten atılmam bu krizde kocişin işleri zaten berbat anlayacağın şu aralar herşey berbat ama bakalım llah beterinden saklasın ne diyeym kötü dedikçe daha kötü oluyor amann bu arada son 4-5 haftadır hiiiç ama hişççç spor yapamadım bu kötü olaylar çok üzüyor ve yıratıyor insanı. Bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerewk kafanızı şiridim görüşürüz ccanlarım ablama dua edin 81 doğumlu küçücük kurulur inşallah kızzlarcım senağlama
kızlar ben aslında birşey söylemek için açtım bilgisayarı: kaç haftadır hesaplamaları nazlı yapıyor,bu hafta ben yapayım.geçen hafta da söylemiştim eger ben yapacaksam hesaplamayı perşembe sabahı aç karna tartılıp söyleyin bana olur mu?? takım kaptanların duruma bi el atıverinnnn
Canım geçen hafta yaptım lapayı ve 1 günde 1 kilo verdim fakat o günden bu ana hiç olmadığım kadar kabızım ayıptır söyleesi kanamam flan oldu ne kayısı ne form çayları hala tam olarak düzelemedim
Doktor meseleleri bitmedi canım malesef haftaya salı çarşamba yeniden gidilecek o kan testleri ile bazı alerjik durumların tespiti için yaa varya ne soyguncu bir milletiz bir kan testi 622 tl çok şaşıdım yaa ne para neyseki marara ünv. hastanesi testleri yapıyormuş sıra alıp orada yaptırıcaz ama ya ssk olmasayd Allah herkese yardım etsin kimseyide hasta etmesin özelliklede fakirleri o da yetmezmiş gibi ablamın ciğerinde hava vardı bahsetmiştim benden 1 yaş büyük bekar ablam düzeldi diye 1 hafta yatırıp çıkarmışlarıd hastaneden ama aniden fenalaştı yarın acil ciğerinden ameliyat olacak sabaha orada olacağım çok gerginim bebebpğimde çok huysuz babası ise hiç oyun flan oynayıp oyalamıyor çok gerginin 2 haftadır doğru düzgün işe gitmedim habrde veremdim hatta bu hafta anlamışlardır ama umarım işten atılmam bu krizde kocişin işleri zaten berbat anlayacağın şu aralar herşey berbat ama bakalım llah beterinden saklasın ne diyeym kötü dedikçe daha kötü oluyor amann bu arada son 4-5 haftadır hiiiç ama hişççç spor yapamadım bu kötü olaylar çok üzüyor ve yıratıyor insanı. Bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerewk kafanızı şiridim görüşürüz ccanlarım ablama dua edin 81 doğumlu küçücük kurulur inşallah kızzlarcım senağlama
seviniriz canım naslı yoruldu soleriz persembeden yapın diede bi gün bigün cuma sabah erken gelin desek olmalı exsel varmı sende
canım excel filan var da cuma günü dersim erken oluyo benim o yüzden perşemde istemiştim.. olmazsa ben perşembeden hazılarım cuma birinize yollarım bi değişiklik olursa o değiştirir olur mu öyle ??
ben anlamıyorumda deişiklikyapılacaksa gerek yok galiba bakarız ceylinim yarın kızlar ne dicek persembe derlerse akşamdan halledersin okulun önemli canın senın bizim ögrenmemiz lazımda bi hoca bulamadımki kendime
canım galiba yapacağız. bünye meselesi. bizim hemen alan bir yapmız var malesef. diyet olmasada bir şekle koyup du çizelge dışına çıkamıyacağız malesefÇok üzgünüm çoookdoğru diyosun kütom ama ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapcaz biz yaaa((((((((
hani hepsinin az da olsa tadına bakarak bile yesem kilo alıyorum ne bu ben anlamadım gittikafamçokkarıştı
Çok üzgünüm çoook:1no2:aynen canım ölmeyecek kadar yiyorum ama yagsız tuzsus tatlı sıfır normal seylerleri dedigin gibi azda yesek alıyoruz buda uzun diyetin dejavantajı işte malesef ole görünüyo hep dikkatlı olacaz yada hayatımızdan spor cıkmıcak yolu yok işte
bu haller tam benim gibi idi pınarım ama artık daha dikkatrli davranıyorum.aebenim,nazlım..pyediklerimizi yazalım tabik,i canlarım..ama ben yazmaya utanıyorum desemm...yani çok geziyorum bi okadarda misafirim geliyor,benide bunlar mafediyor zaten...
yazayım canlarım zaten yazmaya çalışıyom gezmem olmadımı..ama kek yediğimi mi,puaça yediğimi mi tatlı ğimimi yazayım?ne yapayım?bilemediğimden yazmayada utanıyorum..herkez diette,ama ben sabah klasik tek dilim kızarmış ekmekle(tereyağsız,kaymaksız,balsız) kahvaltımı yapıyorum ve gezmede ne denk gelirse onlardan yiyorum ama tabağımı bitirmiyorum,akşam meyve yiyorum ve hareketlerimi düzenli yapıyorum..işte bu yüzden ben yediklerimi yazamıyorum,hepinizden özür diler,im.
zaten kilo vermeme nedenimde bu..gezme ve misafirler,,unlularla,tatlılarla kilo verilmez bende biliyorum ama kör nefsim azda olsa onlardan yemek istiyor...diet dediniz mi tüylerim diken oluyor..ben zaten kreme op yüzden başvuruyorumya..ama geçen sefer hamırişi ve tatlıyı bayağı kesmiştim ,bu sefer yapamadım..bediş in dediği gibi giden parama mı yanayım yoksa emeklerime mi?
amacım bende 2 hafta kadar izin alıp kendimi toparlamaktı ama,ayrılırsam gelene kadar yerim( fatunuz gibi) bunu bildiğimden ayrılmamaya karar verdim..kafam aşırı karışık...akşama kadar iyi gitsemde akşam krizlerim tutuyor...
işte böyle ne yaptığımı bilmez haldeyken, şu detox ilgimi çekiyordu ve onu yapmaya karar verdim... belkide içimde kocaman bir solucan var ve o yüzden ne yesem doyamıyorum...cumartesi 1. gün haftaya pazar sabahına kadar(kozmik beden temizliği)
benden havadisler bu kadar...
hadi kızlar bakın bu hafta sıkı diyet sıkı spor yapalım hep beraber takımca kaytaran olmasın bakın nasıl veririz o zaman ve güvenimiz moralimiz yerine gelecek tartı inince insana koymuyo yiyemedikleri
bencede başla süper tarafı ne biliyomusun nazlım ilk günden tartıda hemen fark görüyosum .... bende bu günden başla yediklerin uygunsa .. cumaya tartıda görürsün ....a.sAebenciğim bende bu karbonhidrat diyetine başlıycam haftaya pazartesiden başlarım. Güzeö bir diyete benziyor.