• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşam özgeyi gördüm rüyamda kaydirigubbakcemile3
doğum yapmış. salonunda oturuyoruz. ben bebği görmek istiyorum. sanki o göstermek istemiyor gibi Çok üzgünüm çoook sonra dar bir koridordan geçip yatak odasına gidiyoruz. bebek orada yatıyor. esmer düz saçlı bir erkek :emir_bebek: uyuyor. özge üzerini örtmek istiyor. 2 aylık çocuk "anne" diyor uykusunda mirmirmirmir koridordan odaya yürürken özge karnını tutuyor. sanırım sezeryan olmuş ve karnı şişti azıcık şakkıdı
hayır olsun :1rolleyes:

bu aralar rüyalarda buluşuyoruz kaydirigubbakcemile3

burdayım refff naber şekerim. rüzgar nasıl oldu. ablan nasıl. işe döndün sanırım. problem çıkmadı inşallah

Kılzar nerlerdesiniz yav pek sohbet edemiyoruz

ben burdayım refimmm iş yok canım sıkılıyo öyle internette geziniyorum. bu arada ben kısa çalışmadan yararlanamıycam . benim için süper oldu maaşımdan kesilmeyecek. çok sevindim. benim diğer firmaya çalışıcam ozaman içinde. :teytey:

günaydınlar herkesee

kızlar öncelikle açıklama yapayım soranlar olmuş haklı olarak: takım kaptanımız pınarın ricası üstüne cuma hesaplamalarını her hafta bir kişi yapacak. bildiginiz gibi iki üç haftadır nazlıcım saolsun uğraşıyor. bu hafta da ben yapayım dedim ama benim cuma günü dersim var,o yüzden perşembe rica ettik. kilosunda bi değişiklik olan olursa yarın yine söyleyecek,değiştirebiliriz yani.

günaydınlar herkesee

kızlar öncelikle açıklama yapayım soranlar olmuş haklı olarak: takım kaptanımız pınarın ricası üstüne cuma hesaplamalarını her hafta bir kişi yapacak. bildiginiz gibi iki üç haftadır nazlıcım saolsun uğraşıyor. bu hafta da ben yapayım dedim ama benim cuma günü dersim var,o yüzden perşembe rica ettik. kilosunda bi değişiklik olan olursa yarın yine söyleyecek,değiştirebiliriz yani.

günaydın ceylinim. sen listeyi bitirdikten sonra bana atarsın ben yarın değişiklikleri yaparım.

bu arada else ve yapabilirim deneme haftasındaydı kaptanımız ve yardımcı geldiği zaman onları listeye alacakmıyız bunu konuşmamız gerekiyor.

burdayım refff naber şekerim. rüzgar nasıl oldu. ablan nasıl. işe döndün sanırım. problem çıkmadı inşallah

Günaydın Asicim
Rüzgar daha iyi gibi ama haftaya yapılacak kan testleri herşeyi ortaya çıkaracak bakalım . Allahım dermansız dert vermesinde.
Ablam hala yoğun bakımda ameliyatı dün oldu sonucu bekliyoruz. Bende işe gelmek zorunda olduğum için geldim işte. Sizde ne var ne yok canım ?? Göbeğin iyice gitmiştir ki senin baksana 57 kilo hayal gibi :( boyun kaçtı şekerim :)) :1hug:

bu arada else ve yapabilirim deneme haftasındaydı kaptanımız ve yardımcı geldiği zaman onları listeye alacakmıyız bunu konuşmamız gerekiyor.

ewet nazlıcım ben de tam elseyi soracaktım ben geçen hafta takıma pek ugrayamadım bursaya gittigim için,bilmiyordum iki arkadaşımızı. bu arada Bursa resimlerini ekledim kızlar haberiniz olsun....Şeniz

günaydınn açılış yine benden:sm_cool:
dün sabah normal kahvaltı dışınd ara öğünde kabak haşlaması yedim. öğleye eltime toplandık ama ben sadece yapmış olduğu fellah köftesinden 3 .4 çatal aldımsırnaşık şey
pastasına böreğine tatlısına hiççç bakmadım:lepi::dilcikar:
ara öğünümde 2 çubuk kraker ve akşama yine 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık pirinç lapası 1 kaşıkta kabak haşlaması yedim. üzrinede yoğurt ilavesiyledelikafadulden
ve yine ablamlara doğru yöneldik. oda kıymalı börek yapmış
sadece ara öğün olsun diye 1 çatal aldım bol salatayla birliktedelikafadulden

gelelim asıl meseleye ben bu hafta 1 kilo vermişim:hooray:
küto beni mezun et.delikafadulden pınar beni mezun et:dance:

yok yaaa pışşşıkkkk...sen 3 kilo verince mezunolcam demiyomuydun?2 kilo daha ver öyle gel şekerim,tabiii kolaysa.:roflol::roflol:..ama bu bana yetiyor dersen tabiki mezun olabilişrsin ama haftaya bu haftadan haftaya mezun olacak diye yazarız.:hooray:..tebrikler canım...:teytey:
heee çizelgene neoldu bakalım?:oklava:

ben burdayım refimmm iş yok canım sıkılıyo öyle internette geziniyorum. bu arada ben kısa çalışmadan yararlanamıycam . benim için süper oldu maaşımdan kesilmeyecek. çok sevindim. benim diğer firmaya çalışıcam ozaman içinde. :teytey:

İyi canım ya senin adına çok sevindim bizimde işler biraz yoğunlaştı ama bakalım ne zaman düzelecek otomotiv sektörü olduğu için malesefki durum hep normal işlerden daha kötü:( ama bunada şükür işimizi kaybetmeyelimde allah korusun.

Günaydın Asicim
Rüzgar daha iyi gibi ama haftaya yapılacak kan testleri herşeyi ortaya çıkaracak bakalım . Allahım dermansız dert vermesinde.
Ablam hala yoğun bakımda ameliyatı dün oldu sonucu bekliyoruz. Bende işe gelmek zorunda olduğum için geldim işte. Sizde ne var ne yok canım ?? Göbeğin iyice gitmiştir ki senin baksana 57 kilo hayal gibi :( boyun kaçtı şekerim :)) :1hug:

reff çok geçmiş olsun canımmm:teselli: bilmiyorum ne kadar inanırsın ama size bi kurşun dökmek lazım,ben biraz korkuyorum kurşun olayından...

günaydınlarrrr
kilo bildirimi bugün müydü ya. sonuca bağlanmamıştı ki. ben sabah tartıldım ama eşofmanlarımla. 57 çıktı. sanırım kilo veremedim. aslında dün akşam yemek de yemedim. az çıkabilirdi ama çok uykusuzum. sanırım uykusuzluktan ödem oluştu. sabah giyinirken aynadaki göbeğimi çok beğendim çünkü :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

hayatım eşortmanlarla sayılmaz..ozaman sen 56 yada büyük olasılık 56,5 sun..yani, vermişsin.....:teytey::dance:

reff çok geçmiş olsun canımmm:teselli: bilmiyorum ne kadar inanırsın ama size bi kurşun dökmek lazım,ben biraz korkuyorum kurşun olayından...

Sağol canımcım :) İnanmazdım normalde ama napalım insan herşeyden medet umuyor birisini bulursak annamler hastaneden çıkınca döktürürüz artık. Öptümm canım :)a.s.

ceylinimmm benim kilom yarın daha da düşebilr diye umut ediyorum. isterseniz ayn yazın. yarın düşerse değiştirelim...
nazlıcım sevindim kısa çalışmadan zarar görmeyeceğine :1hug:
reff ben biraz tıfılım canım kaydirigubbakcemile3 1,62 boyum. 57 bile bana bayağı bir fazla kaydirigubbakcemile
pınarıma katılıyorum dora mezun ol-ma, dora mezun ol-ma benneyaptımki
hele bir 60 ol bakalım:jeyyar:

İyi canım ya senin adına çok sevindim bizimde işler biraz yoğunlaştı ama bakalım ne zaman düzelecek otomotiv sektörü olduğu için malesefki durum hep normal işlerden daha kötü:( ama bunada şükür işimizi kaybetmeyelimde allah korusun.

bizde tekstil sektörüne çalşıyorz. tekstilde şuanda çok kötü....

Back