afiyet olsun güzel çorba o zaman bugünü unut karbon hidrat diyeti için pazartesi ....a.saebenciğim ben bugün soğuk ayran çorbası varya ondan yaptım. onu içicem içine aşurelik buğday, nohut ve kuru fasülye koyup haşladım sonra yoğutlayıp yiyeceğim.
afiyet olsun güzel çorba o zaman bugünü unut karbon hidrat diyeti için pazartesi ....a.s
bahsettigin kayın validemin çorba diyeti ....kaydirigubbakcemile3biliyorum ...bu çorbada zayıflamada etkiliymiş baya tok tutuyor.
bahsettigin kayın validemin çorba diyeti ....kaydirigubbakcemile3biliyorum ...
ben platese kaçıyorum ...hihoyyyt
nerdesiniz huuuuuuu..
kıs else yeşilsin nerdesin insan önce takımına bi yazar cadııııı....
kızlar ben aslında birşey söylemek için açtım bilgisayarı: kaç haftadır hesaplamaları nazlı yapıyor,bu hafta ben yapayım.geçen hafta da söylemiştim eger ben yapacaksam hesaplamayı perşembe sabahı aç karna tartılıp söyleyin bana olur mu?? takım kaptanların duruma bi el atıverinnnn
bende beşibiryerde çayımı içiyorum şimdi tadı biraz kötü ama artık mecburen dayanıcam.
kızlar ben kan vermeye gidiyorum diyeti falan es geçtım tek beyzaya faydam olsunda ... bu haftada onun için kilo vermeyim umrumda degil 1.5 hastanede olmam lazım çıkıcam şimdi akşama görüşürüz ....
ay çok sevindim kanımın tutmasına bende aramayınca uymadı sanmıştım .... akşama görüşürüz.....
nazlıcım beşibiryerde çaydan ben çok memnun kalmıştım umarım sen de kalırsın aslında ben de yeniden başlksam çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?