• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bildirelim canım,inşallah herkez bildirir ve sorun çıkmaz....kaydirigubbakcemile5

sabah herkes kilosunu bildirsin kızlar ama acele etmeye gerek yok ben akşama kadar hesaplar birine yollarım akşam. yarınd erste olucam çünkü kime yollıycamı filan da akşamdan konuşursak iyi olur.

günaydınn açılış yine benden:sm_cool:
dün sabah normal kahvaltı dışınd ara öğünde kabak haşlaması yedim. öğleye eltime toplandık ama ben sadece yapmış olduğu fellah köftesinden 3 .4 çatal aldımsırnaşık şey
pastasına böreğine tatlısına hiççç bakmadım:lepi::dilcikar:
ara öğünümde 2 çubuk kraker ve akşama yine 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık pirinç lapası 1 kaşıkta kabak haşlaması yedim. üzrinede yoğurt ilavesiyledelikafadulden
ve yine ablamlara doğru yöneldik. oda kıymalı börek yapmış
sadece ara öğün olsun diye 1 çatal aldım bol salatayla birliktedelikafadulden

gelelim asıl meseleye ben bu hafta 1 kilo vermişim:hooray:
küto beni mezun et.delikafadulden pınar beni mezun et:dance:

günaydın kızlar açılışı ben yaoparım dedim ama benden önce doram davranmış .
wc gitmedim sütlerde duruyo tartıldım 66.3 kaçtım hatırlamıyorum ama dur ben gidiimde listeyi getiriim

bu sabah tartdan sonra evdeki lerden adeta alkış aldımdelikafadulden
evde 2 kişi diyet te olunca bu iş daha eğlenceli oluyor. bence siz eşlerinizide hemen diyete sokun kızlar:roflol:
2 gündür o kadar çok yürüyüş yaptımki birazda bundan olsa gerek ee tabi benim çabamda cabası(biraz şımartayım kendimi diyorumda)yerimsenibendelikafaduldensırnaşık şey
sabah kaşarlı kepek tost yedim.2 adet zeytin le birlikte.

günaydın kızlar açılışı ben yaoparım dedim ama benden önce doram davranmış .
wc gitmedim sütlerde duruyo tartıldım 66.3 kaçtım hatırlamıyorum ama dur ben gidiimde listeyi getiriim

hehehekaydirigubbakcemile3 sen açılışı her gün benim yaptığımı bilmiyormusun heeee:mymeka: offf acıdımı canım benim:teselli: oysa yavaş vurmuştumkaydirigubbakcemile3

maytap hedefin kaç şeker böle giderse sen bendende önce mezun olacaksın tıpkı eskisi gibikaydirigubbakcemile3

6. TAKIM * *94. ETAP SONUÇLARI* *
asibulut ( 56,3 / )
dora ( 64,8 / )
aeben ( 65,9 / )
kütahya (78,0 / )
pınarım ( 83,7 / )
cceylin ( 59.5 / )
özgekrd ( 72,5 / )
fatunuz ( 85,0 / )
referans ( 73.7/ )
nazlıgüleç ( 58,0/ )
enesin annesi ( 103,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
mmmf27 ( 66.9/ 66,2 / 0,7 / 1.05% )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

hehehekaydirigubbakcemile3 sen açılışı her gün benim yaptığımı bilmiyormusun heeee:mymeka: offf acıdımı canım benim:teselli: oysa yavaş vurmuştumkaydirigubbakcemile3

maytap hedefin kaç şeker böle giderse sen bendende önce mezun olacaksın tıpkı eskisi gibikaydirigubbakcemile3

çok acıdıııı şaka şaka doram senin vurduğun yerde gül biter lülülülülülü
hedefim 55 ama eskisi gibi 58 falanolsam süper olurum da 58e inmişkende 55i görmek isterim çünkü hırslanıyo insan
senide tebrik ederim canım yaa 63mü oldun yaani ayy süpersin valla
bende istikrarlı gram gram veriyorum ne zaman duracak diye bekliyorum umutsuzcaama durmuyo Allahıma şükürler olsun 2kilo 300 vermişim girdiğimden beri
haa bu arada 66.3 yazmıştım ama çizelgeye 66.2 wc gittimde ayıptır söölemesi bişey yemeden gidince kendimi şanslı hissediyorum gerçek kilom çıkıyo ortaya/B
]

günaydın kızlar ben eksi vericem bu hafta. başladı yine benim 58 sendromu şimdi ben bir ileri bir geri gidip gelirim. 58 den aşağıyada düşmem ağlarım ben şimdi yaa :çok üzgünüm:
kilom 59 kızlar......

Günaydın kızlar geçmişi henüz okuyamadım kilo bildirimini neden bugün yaptık bilemiyorum ama ben ofisteyim ancak yarın sabah bildirebilirim olur mu kızlar yapabileceğim başka birşeyde yok zaten keşke tartı olsa idi zaten acayip bağırsak problemim var ama napalım artık :(

nazlıcım beşibiryerde çaydan ben çok memnun kalmıştım umarım sen de kalırsın aslında ben de yeniden başlksam çok iyi olur.

Kızlar bu beşibiryerde çayın markası ne sallama mı yoksa demleme mi umarım sallamadır NAzlıcım ofiste bende içebilirim :)

günaydın kızlar
kilo bildirimimi bu hafta bende yapıyor muyum?
eğer yapıyosam geçen hafta 71 bu hafta 70im
ama adet olucam o yüzden şişlik var:((

kızlar bu beşibiryerde çayın markası ne sallama mı yoksa demleme mi umarım sallamadır nazlıcım ofiste bende içebilirim :)

ben demleme içiyorum canım . Ama garden lıfe adlı sallama çayıda var. Ben süzgeçli bardaklar varya onlardan aldım. Malzemeleri içine koyup üzerinede sıcak suyu döküyorum.

günaydınlarrrr
kilo bildirimi bugün müydü ya. sonuca bağlanmamıştı ki. ben sabah tartıldım ama eşofmanlarımla. 57 çıktı. sanırım kilo veremedim. aslında dün akşam yemek de yemedim. az çıkabilirdi ama çok uykusuzum. sanırım uykusuzluktan ödem oluştu. sabah giyinirken aynadaki göbeğimi çok beğendim çünkü :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

dünkü menüm

sabah
=====
5 adet etiform

ara öğün
=======
1 ayran

öğlen
====
fırın tavuk (1 tane büyük incik) + 1 tane patates + salata

ara öğün
======