• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben kan vermeye gidiyorum diyeti falan es geçtım tek beyzaya faydam olsunda ... bu haftada onun için kilo vermeyim umrumda degil 1.5 hastanede olmam lazım çıkıcam şimdi akşama görüşürüz ....
ay çok sevindim kanımın tutmasına bende aramayınca uymadı sanmıştım .... akşama görüşürüz.....

iyilik perimizzz aebencikkk,Şeniz

saolun canlarımmm vallahi gelir gelmez yazarım size de durumu,bakalımm belki bi alet filan takarlar da hallolur.... çocuguna ortodonti tedavisi yapılması gereken varsa yani dişlerde tel tedavisi,nolursunuz geç kalmayınnnnna.s.

aebencim bravo canım. çok duyarlısın :1hug:
ceylinimm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.
nazlımm beşi bir yerdeyi bende tavsiye ediyorum. zamanında çok katkısı oldu bana. aslında yine başladım ama şu an bir etki gördüm desem yalan olur :1ninca:

günaydın kızlar gecmişe bakamıyorum öpüyorum hepiciginizi hamiş olan arkadasım gelecek mama yapıom ben kahvaltı etmedim patates salatası yerim digerleri cıs şimdi o cıktı saglıkta ası olacak yanına gideyim ordan bana gelicez ben kaçtımmm dun cok fena acıktım gece gec saate kadar oturdum ama 1 elma dısında frenledim kendimi iyi oldu veeeeeeeee 77 benımdırr mezun olsammı yaw 75 te ne yapsam

günaydın kızlar gecmişe bakamıyorum öpüyorum hepiciginizi hamiş olan arkadasım gelecek mama yapıom ben kahvaltı etmedim patates salatası yerim digerleri cıs şimdi o cıktı saglıkta ası olacak yanına gideyim ordan bana gelicez ben kaçtımmm dun cok fena acıktım gece gec saate kadar oturdum ama 1 elma dısında frenledim kendimi iyi oldu veeeeeeeee 77 benımdırr mezun olsammı yaw 75 te ne yapsam

kütocuğum süpersin bende görebilecekmiyim acaba mezun olmama 2 kilo kalmış falan ama nerde

ol arkadaşım ol,ama buralarda gezinip kilonu korursun,baktın aldın,tekrar başlarsın dietine..75 has kilon olur,boyuna göre çok iyi çünki....kaydirigubbakcemile5

saolun canlarımmm vallahi gelir gelmez yazarım size de durumu,bakalımm belki bi alet filan takarlar da hallolur.... çocuguna ortodonti tedavisi yapılması gereken varsa yani dişlerde tel tedavisi,nolursunuz geç kalmayınnnnna.s.

evet ceylinim,ortodontinin yaşı yok diyorlar ama ne kadar gecikirsen teller ağzında okadar çok kalır diyen yok.. benim kızımda 13 yaşında ve 8 ayda biter tedavin dedi bizim ortodontis,ama fazladanda yerine geri gelmesin diye takabilirmiş 3-5 ay..olsun biz 1.5 -2 seneyede razıyız,alıştı zaten yavrum..sanada tekrar geçmiş olsun umarım cerrahi müdahale gerekmez....kaydirigubbakcemile3
benim yine misoşlar gelecek kaçayım bariii....kaydirigubbakcemile4

evet ceylinim,ortodontinin yaşı yok diyorlar ama ne kadar gecikirsen teller ağzında okadar çok kalır diyen yok.. benim kızımda 13 yaşında ve 8 ayda biter tedavin dedi bizim ortodontis,ama fazladanda yerine geri gelmesin diye takabilirmiş 3-5 ay..olsun biz 1.5 -2 seneyede razıyız,alıştı zaten yavrum..sanada tekrar geçmiş olsun umarım cerrahi müdahale gerekmez....kaydirigubbakcemile3
benim yine misoşlar gelecek kaçayım bariii....kaydirigubbakcemile4

saol pınarımmm

kızlar ben geldim fakültedenn zaten evin karşısında hemencik gittim 2 doktor daha baktı dişlerme. benim doktora başka birşeyler daha denemesini söylediler ama yapılması gerekenin çogunu yapmışsın dediler. bu cuma günü doktorum dediklerini yapacak.. bakalım hayırlısı.

kızlar bugün yediklerimi yazayım. şu saat itibariyle bişey yamiycem artık.

sabah
2 adet kuru kayısı
domates+salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir

ara
1adet elma

öğlen
3 yemek kaşığı tase fasülye
soğuk ayran çorbası

ara
2 adet kuru kayısı

akşam
1 kase soğuk ayran çorbası

ben geldim fıstıklar şimdide pazara gidecem ....

kızlar kan direk alınmadı tronbosinler ayrıştırılıp onlar alındı kan yeniden verildi .. o kırmızı kanın içinden sapsarı tronbosinler çıkıyo ya çok ilginç....

ama diyet falan kalmıdı heberiniz ola ...olsun önemlide degil günler çuvala girmedi ya ...

ben geldim fıstıklar şimdide pazara gidecem ....

kızlar kan direk alınmadı tronbosinler ayrıştırılıp onlar alındı kan yeniden verildi .. o kırmızı kanın içinden sapsarı tronbosinler çıkıyo ya çok ilginç....

ama diyet falan kalmıdı heberiniz ola ...olsun önemlide degil günler çuvala girmedi ya ...

ben de tronbosit rahatsızlıgı geçirmiştimm 11 bin tane vardı bende....vahimin vahimiymiş durum. çok zorr günlerdi işte azten o hastalıktan sonra 2 sene kortizol kullandım da kilo aldım Allah yzrdımcısı olsun aebenim

Son düzenleme:
iyi akşamlar.........

aebenım Allah razı olsun kız sana evletlarının acısını göstermesin inş.

ceylinim cokk gecmiş olsun inş. sorunsuz kurtulursun su tellerden

refden haber gelmedi arasammı merak ettim Allah tum ailenize acil şifalar versin inş.

bizim hamişimiz nerde gelmemiş bugünn

asim beşi bi yerde sana iyi geliyo devam et diyetede döndün bak hadi mezun olalım

doram sende hadin sıkalım dişleri az kaldı

elseee zayıflayacaz zayıflayacazzzzz

ben sabah kahvaltı etmeden cıktım öglen beraberce rahat yerim die gelince azcık makarna ve patates salatası yedim sonra nescafe sekersiz 1 2 buskivi bunlarda ögle olsun yada ara şimdide kalan salatayı yedim birde 2 çatal sutlu tatlı yeter bugünlük gece bi meyve yada sut tamamdır bugunluk yurudumde .....

aebencim boşver çok faydalı bir iş yaptın oluversin okadarlık yemek içmek,yarın kısarsın sen canım.....

iyi akşamlar.........

aebenım Allah razı olsun kız sana evletlarının acısını göstermesin inş.

ceylinim cokk gecmiş olsun inş. sorunsuz kurtulursun su tellerden

refden haber gelmedi arasammı merak ettim Allah tum ailenize acil şifalar versin inş.

bizim hamişimiz nerde gelmemiş bugünn

asim beşi bi yerde sana iyi geliyo devam et diyetede döndün bak hadi mezun olalım

doram sende hadin sıkalım dişleri az kaldı

elseee zayıflayacaz zayıflayacazzzzz

PINARCIM SENİDE ÖZLEDİM KIZ NERDESİN?????*:dilcikar:senağlama

pinarıma kıyamam ben demekki incelmişin gözüme carpmamısın sevin hadee

Back