• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenciğim ben bugün soğuk ayran çorbası varya ondan yaptım. onu içicem içine aşurelik buğday, nohut ve kuru fasülye koyup haşladım sonra yoğutlayıp yiyeceğim.
afiyet olsun güzel çorba o zaman bugünü unut karbon hidrat diyeti için pazartesi ....a.s

bende dünkü raporumu vereyim ..

kavaltı .
======

yarım b. gıreyfurt suyu.. kaşarlı tost . yb. süt ...

öylen
======

yumurta ...yogurt...peynir... fındık .....

Akşam
=======
tavuk sote... 1d. ekmek ...1 tatlı kaş. kaymak.

1 kuru kayısı peynir....

nerdesiniz huuuuuuu..

kıs else yeşilsin nerdesin insan önce takımına bi yazar cadııııı....

burdayım canım
herkese günaydın kusura bakmayın
şu internet bağlantısı gidip geliyor
patron da gezinip duruyor buralarda
dün koşturmacadan ne yediğimi bile anlayamadım
öğlen az pilav yedim akşamda küçük bir parça çörek ve 1 dilim beyaz peynir,1 portakal
akşam çok acıktım can sıkıntısından heralde ama bişey yemedim
ama bugün iyi başladım ve öyle devam edicem
sabah sirkeli suyumu içtim
1 dilim kızarmış kepek ekmeği,1 dilim peynir,3 zeytin
arada 2 kuru kayısı
akşam da mutlaka spor yapıcam
ben zayıflıcam,ben zayıflıcam,ben zayıflıcam:lepi::lepi:

ben geldim canlarımmm
insanın kendi ev düzeni gibi yokk vallahi oh kahvaltımı filan ettim güzel güzel yasak olan bişy olmadann cumaya kadar etki etmese de sonra gösterir etkisini inş. dün gece karbonhidrat diyetine ben de baktım aklıma yattı,bugün kagıda hepsini teker teker ayırıp not alıcam sabah yediklerim sınırı geçmiyorsa sabah da devam edebilirim.

kızlar ben aslında birşey söylemek için açtım bilgisayarı: kaç haftadır hesaplamaları nazlı yapıyor,bu hafta ben yapayım.geçen hafta da söylemiştim eger ben yapacaksam hesaplamayı perşembe sabahı aç karna tartılıp söyleyin bana olur mu?? takım kaptanların duruma bi el atıverinnnn

bence sorun yok ceylinim...ama unutanlar olursa iş karışır..senin yapacağın hafta bildirimleri perşembe yaparız yani bu hafta...,sen bana yada nazlıya,yada asi ye gönderirsin..8. takımada ben bakarım...kaydirigubbakcemile5

bende dünki menümü vereyim bakalımbeğenecek misiniz?
sabah:
1 dilim kızarmış ekmek
peynir,az çemen
tatlandırıcılı çay
öğlen:
gittiğim yerde,yarım pasta
1 tabak keşkek(mısır)
1 puaça
akşam:
azcık yemekten tırtık ve meyve

günaydın
bende şu karbonhidrat diyetini inceleyeceğim. denildiği gibi kilo verdiriyorsa süper ötesi :lepi:
ama şu hesaplar zor iş. ağzımıza her girenin puanını bul topla falan mirmirmirmir
reff allah şifa versin canım. umarım iyileşirsiniz hepiniz birden :Saruboceq:
ceylinim canım çok incesin kaydirigubbakcemile2 ama değişiklik durumlarında aebenin dediği gibi liste baştan hazırlanmak zorunda :1ninca:

kızlar ben kan vermeye gidiyorum diyeti falan es geçtım tek beyzaya faydam olsunda ... bu haftada onun için kilo vermeyim umrumda degil 1.5 hastanede olmam lazım çıkıcam şimdi akşama görüşürüz ....
ay çok sevindim kanımın tutmasına bende aramayınca uymadı sanmıştım .... akşama görüşürüz.....

şimdi de dünkü menümmm
sabah 3 adet etiform
ara 1 ayran
öğlen kanat ızgara + birkaç patates + salata
ara 1 yoğurt
akşam kahvaltı yaptık :utangac:
sucuklu yumurta + kaşar + az beyaz peynir + salamı fazla kaçırdım ama :mymeka:
gece 1 nescafe

aebenim kolay gelsin sana allah yardımcın olsun şeker

bende beşibiryerde çayımı içiyorum şimdi tadı biraz kötü ama artık mecburen dayanıcam.

canlarımm ben de bugün hastnaye gidicemm malesef...

biliyorsunuz dişlerimde teller var,dün doktora kontrole gittim,dişlerin bir kısmı hareket etmiyor ne yaptıysak olmadı... doktor çene eklemlerinde bi problem var ve cerrahi gerekebilir dedi ama ben hiç istemiyorum cerrahiyi dedi. yarın fakülteye gel bir de arkadaşlar baksın dedi. 12-1 gibi hastaneye gidicem umarım onlar da cerrahi gerekiyo demzler:çok üzgünüm:

kızlar ben kan vermeye gidiyorum diyeti falan es geçtım tek beyzaya faydam olsunda ... bu haftada onun için kilo vermeyim umrumda degil 1.5 hastanede olmam lazım çıkıcam şimdi akşama görüşürüz ....
ay çok sevindim kanımın tutmasına bende aramayınca uymadı sanmıştım .... akşama görüşürüz.....

valla süpersin başkada bişey diyemiycem....:lepi:

ceylinim umarım gerek kalmaz canım hadibakalım ne çıkacak sonucunda

Back