- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arda 9. olmusuz .....
haftaya 1. olcaz sıkı tutun işi .. haaa...
refim senide tebrik ederim bu hafta güzel verdin .....
4. takımda birinci olmuş tebrikler ....hayal cadısı ...sanada ..herne kadar bu hafta kilo veremesende takımın 1 olmuş .....darısı haftaya bizeee.....
kızlaarrrrrr
ayağımı iyileştirdimmm.......
reglim bittiiii........
artık son sürat başlicam
hergün 1 saat yürücem
söz
artı diyet yapcam
bi de slim cream almayı düşünüom
bi de kocişi ikna edersem karbo terapi mezo terapi ve lpc ve Power-Plate yapacam (madonnanın sporu diolar ondan neyim eksik bi dolu fazlam var vallahi ) ama kocşn yüreğine iner onların faturasını gördüğünde bana toplu nidirm yapmazlar mı acep???????
yaptırmayı düşünorum
benim betonlaşan selülitler için
ay bugün çok enterasındı
sabah bi kaltım tipi var
kar acayip
okula gittim
bi hazırlık sormayın
emine erdoğan gelecek dye
11.15 te okulda olacağı bilgisi geldi
ama saat 2 de okuldan çıktığımda hala gelmemişti...
galiba programda bi aksaklık olmuş...
ama tüm işler brbirine grdii...
nese şmcik evdeyüm......
doktor 5 gün sonra spor yapabilin demişti e 5 gün de bugün dolğuna göre yarın sporumu yarım ohh rahat rahat......
Teşekkürederim canım inşallah haftaya birinci oluruz ama sanırım bu hafta takımın 1. si benim :)) hava atmak gibi olmasındelikafadulden
canım benim tebrikler,neler yaptın bakalım ?yine iyi vermişsin tüyoları alak.....
pınarım senin geçen haftaki kilon 83,3 değilmi şimdi 73,8 buna göre sen baya kilo vermişsin canım
:roflol:perinin diyet bugün iptal belli oldu şimdiden ne zaman bir araya gelseler ablasıyla diyet yerlerde sürünüyor aeben sen buna ablasını yasakla a:roflol::roflol:
yoksa hayatta iflah olmas dora
eeeee benim çene düşük bunlarınkide bende düşük hayalimŞenizkız dora sen gelince bunlara bi haller oluyo çeneleri düşüyo cadıların :roflol:...
gidecem diyede az tepinmemiştin şekerim. neydi o günler. bi ayağına halı sermediğimiz kalmıştı gitmeyesin diye. hele dilimin tüyleri anca döküldü o günden berisırnaşık şeybugün noliy size hepinizin içine cem yılmaz kaçmış ne güldüm anamda tepemde tuhaf tuhaf bakiy bu manyak ne gülüyo böle die soruyo yok bişi diom darılıyo aile saadetimizi bozacanız az daha gülüp acıklamassam sırnaşık şey
ha bu arada ben secilmedim kendim atladım beni alın die bunlar ne uyanıkmış 97 yim die hemen kaptılar benı ganimet bulmuş gibi:sm_cool:
mehtabımm çok geçmişler olsun ikinizede acil şifalar canım benımm
hayaletim Allahım akıl fikir versin bol bol ya ole demek istemedim yani derslerini cabucak anla bitir hallet kurtul sunlardan
nazlım lojistik destek lazımmı yavrım her turlu merci tabanca top tüfek mevcut
aebenımm canım ya hiç kafanı bulandırma doraya demiom o diyeti tam yapmıyo sen yapıyosun sporda var bak bende gercekten kendimi kandırdıgım dönemler oldu yedim ama az yedim suraya gittim şu işi yaptım spor sayılır o zamanlar vermemek hatta almak normal ama gercektende mukemmel diyet ve spor yaptıgımda veremedigim hatta aldıgımda oldu sizde gördünüz zaten ama sunuda gördünüz zamanı gelince sabıra devam edince vakti geliyo önemli olan pes etmemek gercekten vucutun bi kırılma nokması ve takılma noktası var sakin ol devam et dogru yoldasın üstüne düşeni yapıyosun daha ne olsun
iyi akşamlar fıstıklar .....
bediş annen napıyo kıs yolcu degilmi daha ....he he ...