Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

MERHABA KIZLAR
bende bugün kahvaltıda bir adet yağda yumurta ve ' dilim kepek ekmeği yedim
öğle '''2 adet patates sarmısaklı yoğurtlu yarım dilim beyaz ekmek bugün iştahım fazlaca hadi hayırlısı :)

çok sevindim öskecim valla kendim haber almış gibi sevindim 6.takımın 2.beybisi laf aramızda bu 6.takımın bebekleri pek bal oluyoo:))

ben geldimm nasılsınız bakalım pzar market yaptım geldim yoruldum kahvaltıda cıs bişi yedim ben ama olsun napalım 1 adet yufkadan teflonda gözleme yaptım yedim gitti şimdide yesil elma kemiriyorum

MERHABA KIZLAR
bende bugün kahvaltıda bir adet yağda yumurta ve ' dilim kepek ekmeği yedim
öğle '''2 adet patates sarmısaklı yoğurtlu yarım dilim beyaz ekmek bugün iştahım fazlaca hadi hayırlısı :)

aman senden korkulur o unutulmaz kaçamaktan sonra bile kilo vermiş kişiliksin sen refim bi yımırta ne etsin sana patateste haslanmışsa no problem

özgecim gözümüz aydın olsun :sm_cool:
aynı heyecanı 2. kez yaşadım valla delikafadulden
gel solucan gel, biz seni burada bekliyor olacağız yine kaydirigubbakcemile3

kızz beklemeyelim artıkşurda 3 5 kilomuz kaldı 1 yıl daha surmesinnkaydirigubbakcemile

çok sevindim öskecim valla kendim haber almış gibi sevindim 6.takımın 2.beybisi laf aramızda bu 6.takımın bebekleri pek bal oluyoo:))

maytabım senınkı bal tamam test edildi onaylandı bakalım ösge cadısından nasıl bi velet çıkar 6. takıma mall etmeyelim ole bişi olursa temkinli olmak lasım ne olar ne olmas

gene kimse yok nesee günün özeti

sabah : 1 adet yufka ile yagsız peynirli gözleme

ögle :1 elma

akşam:kabak mantar haşlama tursu

Bediş.... kızlar yapabilirimin arkadaşı özelden göndermiş bide siz bakım ne yapalım ....

nisan
user_offline.gif

Papatya
heart.gif

red_left.gif
red.gif
red_right.gif
green_left.gif
green.gif
green_right.gif
Giriş tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Kimsesiz.gif

reputation_pos.gif

icon1.gif
slm
ya ben sizden özür dilerim sakın müdahale ettiğimi düşünmeyin aslı hasta beyninde tümör var cuma günüde rahatsızlandı yani yazdıklarınızı okuduğunu sanmıyorum zayıflamaya ihtiyacı var ben teknoloji özürlüsüyüm ama takım fln yazmışsınız lütfen atmayın o muhakkak size ulaşacaktır saygılarımla

menümüde yazıp kaçıyorum dersi var kızımın ...

sabah kavaltıyı yazmıştım ama bide yazayım ..

kavaltı
=====
tost.. yumurta salatası .. çay.

akşam .
===
tavuk döner .......yarım bardak ayran ..

bu kadar ...

Bediş.... kızlar yapabilirimin arkadaşı özelden göndermiş bide siz bakım ne yapalım ....

nisan
user_offline.gif

Papatya
heart.gif

red_left.gif
red.gif
red_right.gif
green_left.gif
green.gif
green_right.gif
Giriş tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Kimsesiz.gif

reputation_pos.gif

icon1.gif
slm
ya ben sizden özür dilerim sakın müdahale ettiğimi düşünmeyin aslı hasta beyninde tümör var cuma günüde rahatsızlandı yani yazdıklarınızı okuduğunu sanmıyorum zayıflamaya ihtiyacı var ben teknoloji özürlüsüyüm ama takım fln yazmışsınız lütfen atmayın o muhakkak size ulaşacaktır saygılarımla

sorun deil aebenım bakarız duruma biraz zaman gecsinde olmazmı:nazar:

kızlar selam kan testimin sonucunu aldım 841 çıkmış yani hamileyim kesin olarak:KK70:
bedişcimin başını ağrıttım bayağ sizlerle paylaşmak istedim canlarım hadi hayırlısı takımın solucanı geliyorrrrr

hadi hayırlı olsun özgeciğim çok sevindim allah sağ salim doğmasını nasip etsin solucanın.

günün özetinide vereyim ben

sabah
3 adet kru kayısı
1 adet zeytinli açma:mymeka:

ara
1 adet havuç

öğlen
1 kase çorba
3 yemek kaşığı tavuk sote

ara
1 adet portakal

akşam bişey yiyemedim. benim miğde bulantılarım devam ediyo yine. şimdi gidip yürüyüşümüde yapayım. sonra görüşürüz kızlar öptüm he:1hug:pinizi

merhabalar...kütom bi sen bi ben varız canım...ama ben heran çıkabilirim,doğumgününe davetliyimde...kız özledim seni annenden kıskanıcam ona göre ciciş...hadi öpüyorum bayyy......

merhabalar...kütom bi sen bi ben varız canım...ama ben heran çıkabilirim,doğumgününe davetliyimde...kız özledim seni annenden kıskanıcam ona göre ciciş...hadi öpüyorum bayyy......

bende özledim eski günlerimizi yaa heran bende cıkabilirim

X