Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA KIZLAR
bende bugün kahvaltıda bir adet yağda yumurta ve ' dilim kepek ekmeği yedim
öğle '''2 adet patates sarmısaklı yoğurtlu yarım dilim beyaz ekmek bugün iştahım fazlaca hadi hayırlısı :)
özgecim gözümüz aydın olsun :sm_cool:
aynı heyecanı 2. kez yaşadım valla delikafadulden
gel solucan gel, biz seni burada bekliyor olacağız yine kaydirigubbakcemile3
çok sevindim öskecim valla kendim haber almış gibi sevindim 6.takımın 2.beybisi laf aramızda bu 6.takımın bebekleri pek bal oluyoo:))
kıs lar özgeden habermi var . ha .......bebek geliyomu .......
diş teli takılacakya bediş . her doktor ayrı söylüyo ya ne edeceksek bakalım ....hgc degeri 841 cıktı yani hamilee solucan geliyii
siz neler yaptınız iyimi kızlar
Bediş.... kızlar yapabilirimin arkadaşı özelden göndermiş bide siz bakım ne yapalım ....
nisan
Papatya
Giriş tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
slm
ya ben sizden özür dilerim sakın müdahale ettiğimi düşünmeyin aslı hasta beyninde tümör var cuma günüde rahatsızlandı yani yazdıklarınızı okuduğunu sanmıyorum zayıflamaya ihtiyacı var ben teknoloji özürlüsüyüm ama takım fln yazmışsınız lütfen atmayın o muhakkak size ulaşacaktır saygılarımla
kızlar selam kan testimin sonucunu aldım 841 çıkmış yani hamileyim kesin olarak
bedişcimin başını ağrıttım bayağ sizlerle paylaşmak istedim canlarım hadi hayırlısı takımın solucanı geliyorrrrr
merhabalar...kütom bi sen bi ben varız canım...ama ben heran çıkabilirim,doğumgününe davetliyimde...kız özledim seni annenden kıskanıcam ona göre ciciş...hadi öpüyorum bayyy......