Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah bende özge gibi hamiş olarak ayrılırım aranızdan tabi zayıf bir hamiş olarak
senin evlatlarını da Allah bağışlasın
valla resimlerine baktım 3 çocuk annesi demeye bin şahit lazım:nazar::nazar:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: senide göndeririz özge gibi .. gelirsin sonra mmmf gibi ...kaydirigubbakcemile3bi mehmetlede sen gelirsin ....

sahiden o nerde ugramadan edemezdi mikrosu durmuyo galiba .....

demiştim galibe doranın bir yakını vefat etmiş ....allah rahmet eyleye ....:Saruboceq:

ah bediş ah aney gideydi sen yoksun gece kuşu buralar ızsız ......:nazar:

ceylininde teyzesi hastaydı demii....:teselli:

pınar misafirlerin arsında kaldı galibaaa.. gelemedii......bacımmm..Şeniz

he söylemeyi unuttum fatunun işi sıkıymış bugün okula emine erdogan gelecekmiş onu karşılayacakmış .... kilosunu sordum bildirmedi gözümden kaçmadı haaaa ...:mymeka:

ben geldim kızlar ösge testi yaptırmış ama sonucu yarın ögrenecek çok stresli bi durum

aebenım sen sımsıkı sıkı diyete döndün haa hayırlı olsun inş.

else canım kocacında kiloluymuş ne güzel diyet yapmana engel olmaz benımki çok zayıf bol bol tıkınır zor olurdu bana ama olsun gelsinde ben razıyım kedi gibi bakıp yemem

burdayım burdayım ama gitse hec fena olmayacak uyudu uyandı dizilere yemekteyize daldı şimdi geri actım bende:))

ben geldim kızlar ösge testi yaptırmış ama sonucu yarın ögrenecek çok stresli bi durum

aebenım sen sımsıkı sıkı diyete döndün haa hayırlı olsun inş.

else canım kocacında kiloluymuş ne güzel diyet yapmana engel olmaz benımki çok zayıf bol bol tıkınır zor olurdu bana ama olsun gelsinde ben razıyım kedi gibi bakıp yemem
evet kütom ben aç kalmadan olmayacak galibaaa
ara ögünü neyinde es geçtim ..

deeee şimdi benımki arda pastane deymişşş na alıyım diye bebelere soruyo keşin tatlı geliyoo allahım sabırrrr sabırrrrrr...delikafadulden:nazar:tatlııı tatlııııı derken ölecem ben ha ....:mymeka:
hadi iyi geceler sizeeeeee..............a.s.

evet kütom ben aç kalmadan olmayacak galibaaa
ara ögünü neyinde es geçtim ..

deeee şimdi benımki arda pastane deymişşş na alıyım diye bebelere soruyo keşin tatlı geliyoo allahım sabırrrr sabırrrrrr...delikafadulden:nazar:tatlııı tatlııııı derken ölecem ben ha ....:mymeka:
hadi iyi geceler sizeeeeee..............a.s.

glisemik endeks die die vucutu şekersiz koydun ondan bu krizlerr Allah sabır versin bakalım iyi geceler zor ya bugün markette hersey gözüme takıldı poastane mis gibi koktu ahh ahhh neyse az kaldı hedefe hedefe varmak onları yemekten daha mutlu edicvi napalım kaderrrr

iyi akşamlar kızlar

bende 100 dakika yürüdüm banyomu yaptım.

bugün yediklerimide yazayım

sabah
3 adet kuru kayısı
2 bardak şekersiz çay

ara
1 adet salatalık

öğlen
fırınta tavuk yedim.

ara
2 adet kuru kayısı
1 adet salatalık tedim

akşam
1 kase çorba içtim.
bugünlük bu kadar daha bişey yemem. zaten bugün hiç bişey yiyesim yoktu. bu yediklerimi bile zar zor yedim.

iyi akşamlar kızlar

bende 100 dakika yürüdüm banyomu yaptım.

bugün yediklerimide yazayım

sabah
3 adet kuru kayısı
2 bardak şekersiz çay

ara
1 adet salatalık

öğlen
fırınta tavuk yedim.

ara
2 adet kuru kayısı
1 adet salatalık tedim

akşam
1 kase çorba içtim.
bugünlük bu kadar daha bişey yemem. zaten bugün hiç bişey yiyesim yoktu. bu yediklerimi bile zar zor yedim.

çok iştah sorunu var sende nazlıcım kendini nassıl hissediyosun bu ara kilo verdirir ama vucutu bu tempoya alıştırma kız kıtlık piskolojisine dalarsa yanarsın bak sonra senın su gece yuruyuslerin süper canım ya acaip azimlisin :1hug:a.s.

çok iştah sorunu var sende nazlıcım kendini nassıl hissediyosun bu ara kilo verdirir ama vucutu bu tempoya alıştırma kız kıtlık piskolojisine dalarsa yanarsın bak sonra senın su gece yuruyuslerin süper canım ya acaip azimlisin :1hug:a.s.

kütocuğum normalde yiyiyorum. ama miğdemi üşüttüm galiba bişey yiyesim gelmiyo hemen miğdem bulanıyor.

kütocuğum normalde yiyiyorum. ama miğdemi üşüttüm galiba bişey yiyesim gelmiyo hemen miğdem bulanıyor.

az yemekten kaynaklanıyo ama bence diyet kolaylaşıyo yoksa acık iştahla cekilmez oluyo saglıgını tehdit etmesinde inş. hemen gecer

nazlının yediklerini okuyunca kendimden utandım valla:eek:

utanma canım benımmm nazlı gibi yesek yani bugünkü menu gibi azıcık yemeyle kilo alma kabusuna dahil oluruz zor bu işler az yesende olmuyo çok yesende olmuyo

bence utanma canım ben senin yediklerinden daha çok yiyiyodum. ama bir kaç gündür böyle oldu.

nazlı sevebilecegin bişiler ayarla kendine işyerine götür sen sanırım oranın yemeklerinden sogudun bu yuzden kaynaklanıyo olmalı :teselli:

kızlaarrrrrr
ayağımı iyileştirdimmm.......
reglim bittiiii........

artık son sürat başlicam

hergün 1 saat yürücem
söz
artı diyet yapcam

bi de slim cream almayı düşünüom
bi de kocişi ikna edersem karbo terapi mezo terapi ve lpc ve Power-Plate yapacam (madonnanın sporu diolar ondan neyim eksik bi dolu fazlam var vallahi ) ama kocşn yüreğine iner onların faturasını gördüğünde bana toplu nidirm yapmazlar mı acep???????
yaptırmayı düşünorum
benim betonlaşan selülitler için

ay bugün çok enterasındı
sabah bi kaltım tipi var
kar acayip
okula gittim
bi hazırlık sormayın
emine erdoğan gelecek dye
11.15 te okulda olacağı bilgisi geldi
ama saat 2 de okuldan çıktığımda hala gelmemişti...
galiba programda bi aksaklık olmuş...
ama tüm işler brbirine grdii...

nese şmcik evdeyüm......

doktor 5 gün sonra spor yapabilin demişti e 5 gün de bugün dolğuna göre yarın sporumu yarım ohh rahat rahat......

ohh afferim benım fatuma hah şöle silkelen kendine gel sen istedikten sonra elinden ne kaçar senın

else hoşgeldn takımaaaaa

kütocum şimdi kmler gitti kmler burda bi kimler yeni bi analt bakim bana sennnnnnnn

X