Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımmm ben bunu kalişe sorayım o eniyisini bilir .. bu hafta böyle olsunda kalkmam lazım kızlar inanın bırakıp yasine bile gidemedim bu gün negüzel niyetlenmiştım ...

öptüm hepinizi hayrlı cumalar tekrardan ...:1hug:a.s.

tamam canım kallişe sor en iyisi. benim de kafam karıştı şimdi benneyaptımki

Allah Allah niye kimse yok
bugün ne yediğimi yazayım ben
sabah kepekli kumru ve şekersiz çay
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası ve yaprak sarma
arada 5-6 fındık ve muz
akşam yemeği içinde salata yapıcam içine protein için biraz peynir koycam
haftaya atmayın beni burdankaydirigubbakcemile3

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun durum haftaya belli olucak bakalım alerjik astımmış çocuklarda sıklıkla olurmuş ama alerji uzmanına gidip testler ve muayene lazımmış malesefki bu konuda uzman çok az doktor varmış dolayısı ile muayene ücretleri 250 tl den başlıyor salı günü gidicez bakalım testler flan 1000 tl yi bulur sanırım bu nasıl devlet yaaa :-) hayır yani kızdığım nokta herkeste alerjik bir rahatsızlık olduğu halde devlet hastanelerinde bu tür doktorların bulunmaması özelde de fırsatçılık yapmaları neye işte böyle hayırlısı ile bir kurtulsak maskeyle hava verdiler 1 saat oğluma ve çok ağladı içim parçalandı son 1 aydır yeter artık inşallah düzelir ve yeniden olmaz:KK43: işte böyle. Bu arada kütocum o senmiydin canım biz yoldayken aramışsın geri aradım saat 3 te flan kimse açmadı telefonu çok sağol canım durumlar böyle işte...

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun durum haftaya belli olucak bakalım alerjik astımmış çocuklarda sıklıkla olurmuş ama alerji uzmanına gidip testler ve muayene lazımmış malesefki bu konuda uzman çok az doktor varmış dolayısı ile muayene ücretleri 250 tl den başlıyor salı günü gidicez bakalım testler flan 1000 tl yi bulur sanırım bu nasıl devlet yaaa :-) hayır yani kızdığım nokta herkeste alerjik bir rahatsızlık olduğu halde devlet hastanelerinde bu tür doktorların bulunmaması özelde de fırsatçılık yapmaları neye işte böyle hayırlısı ile bir kurtulsak maskeyle hava verdiler 1 saat oğluma ve çok ağladı içim parçalandı son 1 aydır yeter artık inşallah düzelir ve yeniden olmaz:KK43: işte böyle. Bu arada kütocum o senmiydin canım biz yoldayken aramışsın geri aradım saat 3 te flan kimse açmadı telefonu çok sağol canım durumlar böyle işte...

canım benım çok geçmiş olsun tekrar çok zor ya o kadar vergi kesiliyo skk için ama derdine derman olamıyolar şifası olan dert versin rabbimde para pulda bi yere kadar olsun napacann iyi olsunda evt bendim ruzgarı sorayım dedim duymadın galiba sonrada biz gezmeye cıktık 222 olunca anlamışsındır

arada 5-6 fındık ve muz

evt canım bugün pek sessiz sakın takımımız şimdi ben kendimce degerlendirme yapayım sana

kepekli kumru bildigim kadarıyla sandvinç oluyo dimi kumru ekmeginin yag oranı önemli kepekli olmasından ziyade ve içinde ole yaglı bişiler yoksa gayet iyi bi kahvaltı

çorba güzel sarma idare eder ama bunlar diyet için deildir yani evde kendine özel yapmadın aslında o kadar kaçmaya gerek yok ama ben yemeklerimi yagsız unsuz az tuzlu falan yapıyorum yemegin içerigindeki seyler farketmeden fazla kalori almamıza neden olabiliyo

muz ve fındık benım kaçtıgım seylerden yine ama diyet hayatım 1 yılı geckindir oldugu oldugu artık cok fazla kasmam gerekiyo kendime göre degerlendirme yapıyorum ama diyetlerde yaglı tohumlar bikaçtane saglıgımız için gerekli muzdada potasyum var oda gerekli sonuctaa

akşam içinde salata gayet mukemmel yag eklemessin peynirin yaglı ise birde canım bitki çaylarınıda ekleyebilirsin gercekten tetikliyolar kilo vermeyi aklında olsun

atmayız kız seni merak etme neden atalım ataılacak olsak benim atılmam lazım zira 13 ayımı doldurdum hala burdayım işte bölee

pirinç pirin kütom,
zaten bi makarnaya bi pilava dayanamıyom ben senağlama,
neytcen markette di bakem...

ya pilav deilde bende makarnayı çok severim hergun olsa yerim ama nerde arada bi kepeklisinden ve yagsız pek hoşuma gitmiyo şöle margarinli mayonezli ketcaplı spagetti olmadıktan sonra makarnadan saymıyorum nese kaderr 75 olana kadar iyi sabır sonra yeriz birikiez kez:Saruboceq:

markete anamı gezdirmeye götürdüm kızz:bbo::kızgın:

az vaktim kaldı cıkıcam şimdi gelsenize yaww
günün özetini vereyimde acil çıkıs yaparsam falan

sabah:mısır gevregi süt

öglen :ıspanak sarımsaklı yogurt

akşam: ıspanak lahana tursu bi lokma diyet çikolata

işte böle çokta yürüdük yorulduk odam cok soguk oluyo üşümessem bişiler yaparım gene uyumadan ve meyve yiycem daha nasıl olmuşş

iyi akşanlar kıslar

refim çok geçmişler olsun tez zamanda iyleşir ruzgar inşallah ..

bugün kimse yok pek haklısın else canım hafta sonu reheveti çöküyo galiba .....

yediklerin az olabilir ama biraz diyet dişı olanlar var tatlım dikkat et .bu hafta hadi hızlanın bakalım bu hafta 1 olalımmm .....

......
özge ne yaptı acep tet yaptırdımıki gitmis msn den ben gelene kadar .....

hemen menümüde vereyim ...

kavaltı
=====
greyfurt suyu ...peynir ...2 çatal sucuk yumurta...

öylen
====

tost...çay ...

akşam
======
1 tabak pırasa .....tavuk haşlama ...

bu kadar yatarken ya süt yada meyve ...

arada 5-6 fındık ve muz
len pasteneci güzeli akşama börek yapıp sabaha yemegimi düşünüyon lendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

takıma gişinin ilk haftası he kilo varmeden gelme len ...:roflol::roflol::dilcikar:
70 ler topne sana yazmıştım görmemişin bile ...naniknanik

len pasteneci güzeli akşama börek yapıp sabaha yemegimi düşünüyon lendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

takıma gişinin ilk haftası he kilo varmeden gelme len ...:roflol::roflol::dilcikar:
70 ler topne sana yazmıştım görmemişin bile ...naniknanik

takip ediliyorum:1shok::1shok:
:roflol::eek:

takip ediliyorum:1shok::1shok:
:roflol::eek:

Ne sandıydın yafrımm .....:roflol::roflol::roflol:biz takımız 1.2 günlük degilez şeker ......:teytey:
tamam tamam vazgeçtim börekten kociş te 92 kilo zaten yemesin börek
ha şöyle ..seni tıg gibi anne adayı yapacaz .. sende özge gibi terk edecen bizi ....:eek:kaydirigubbakcemile3

Bu arda 9. olmusuz .....
haftaya 1. olcaz sıkı tutun işi .. haaa...

refim senide tebrik ederim bu hafta güzel verdin .....

4. takımda birinci olmuş tebrikler ....hayal cadısı ...sanada ..herne kadar bu hafta kilo veremesende takımın 1 olmuş .....darısı haftaya bizeee.....

Ne sandıydın yafrımm .....:roflol::roflol::roflol:biz takımız 1.2 günlük degilez şeker ......:teytey:

ha şöyle ..seni tıg gibi anne adayı yapacaz .. sende özge gibi terk edecen bizi ....:eek:kaydirigubbakcemile3

inşallah bende özge gibi hamiş olarak ayrılırım aranızdan tabi zayıf bir hamiş olarak
senin evlatlarını da Allah bağışlasın
valla resimlerine baktım 3 çocuk annesi demeye bin şahit lazım:nazar::nazar:

X