• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

puhahahhahha günaydın millet sabah sabah bi tarafımaçıkta kaldı herhalde asiyle dorayı gördüm rüyamda biyerde oturuyos periyle beraber bi hatun giriyo içerimanken gibin zayııııııfffff uzuniiiiiii naber maytap falan diyo bana aa naber diyorum sonradan tanıyorum nerelerdesin sen falan diyorum konuşamıyoıruz onun iş yeriymiş asinin yani neyse oturuyoruz havadan sudan patronu yanımızda zati büro gibi biyer ama neden ordayıuz anlamadım neyse sonra periye soruyom patronu bişey dememiş amöa müdürü kkya girmesine izin vermemiş .hee diyorum kocasıda bilmiyodu onun dimi diyorum falan puhahahahhhah

kızlar aklımdayken sorayım adanalı vardı didomido nickmi değiştirdi ben tanımıyorum yoksa ayrıldımı nooldu bide vivalavita neden ayrıldı hey gidi günler heyyy

sırnaşık şey aman allahım inşallah rabbim sana malum etmiştir. çok hoşuma gitti yaww delikafadulden yakındır o günler maytabım çok yakın sengözlerimebaksanab

gerçekten çok bağlandık buraya. dün akşam da hep aklımda özge vardı. hayırlı haberlerle gelir inşallah. negatifse bile üzülmeye gerek yok gerçi. herşeyin bir zamanı var. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin tüm isteyenlere :Saruboceq:

Günaydın hayırlı hafta sonlarıııı.......................

neler yaptınız bakım ban yokken ...

. hemen yazayım akşam tatlıyı yemedim aferin banaa...

yapa bilirim canım bak sana cevap yazdım hatta kaçkez bende kaptanımızda sana buraya cevap yazdık ama sen hiç birine cevap vermıyosun bak else arkadaşımızda senın birlikte deneme haftasında o nasıl kaynaştı bizimle ....

senin takıma girmeni istiyorum çünki hikayen beni etkilemeşti ama takıma girmek sana kalmış be düzelim benim elimde degil ....

yapabilirim .!.:
ya tamamda ben her gün yediğimi yazarım haftalık kilomu da yazarım ama fazla duramam sorun olmazsa guruba girip bakıyorum sizler iyi yazışıyosunuz ama benim fazla vaktim yok malesef bu şekil kabülmü

canım gurup 11 kişi tek bana niye soruyosun canım ... hemde yazışmayınca nasıl takımda olacaksın onuda anlamadım paylaşim önemli paylaşım derken sadece yedigin içtini menünü yazmak degil .....
bunları bana degil takıma yaz canım buna ben karar veremem .....bu hafta deneme haftan bana yazana kadar bunları takımla paylaşacaksın canım ...

bende ikinizede aferin diyeyim o zaman:lepi:
bende bu gün süpper gidiyorum bi aferinde ben alayım:jeyyar: sizden lütfendelikafadulden:delphin:

bende ikinizede aferin diyeyim o zaman:lepi:
bende bu gün süpper gidiyorum bi aferinde ben alayım:jeyyar: sizden lütfendelikafadulden:delphin:
lülülülülülü bi arerinde hemşoma ....

len izin verinde akşam kaynattıklarınızı okuyayımm ....sırnaşık şey

kıslar gelelim benım kavaltıya ama 11de yaptım

2dilim k. ekmekle kaşalı tost yagsız tabe ...ve yumurta salatasından aldım ...çay ..

ben bugün 3 de kızın dişçi randevusu var kızılaya gidecem gelmem akşamı bulur haberiniz olsub yokum .....

kıslar gelelim benım kavaltıya ama 11de yaptım

2dilim k. ekmekle kaşalı tost yagsız tabe ...ve yumurta salatasından aldım ...çay ..

ben bugün 3 de kızın dişçi randevusu var kızılaya gidecem gelmem akşamı bulur haberiniz olsub yokum .....

:roflol:kaşarda yağ yokmu :roflol:

fatum canım benim sahalara dön işte böyle..slim cream hakkında herşeyi bana sorabilirsin,bak şimdi almanın tam sırası,2 alana 3. paket bedava..adımı ver taksit bile yaparlar..eee benim itibarım büyükte şirkette..neyse...öptümmm....

:roflol:ee en azımli muşteri demi neler yazıyon kim bilir bi ara okuyayım neler yazmışın kıreme ....

bu arada nerde benüm replerüüüüüüüüüümmmmmmmmmm

aferin fatuu seni böyle görmeyi özledimmm ....

:roflol:kaşarda yağ yokmu
hah hay son gülen iyi güler yafrımmmmm ....lülülülülülüsositososito

Son düzenleme:
kızlar selam kan testimin sonucunu aldım 841 çıkmış yani hamileyim kesin olarak:D
bedişcimin başını ağrıttım bayağ sizlerle paylaşmak istedim canlarım hadi hayırlısı takımın solucanı geliyorrrrr

özgecim gözümüz aydın olsun :sm_cool:
aynı heyecanı 2. kez yaşadım valla delikafadulden
gel solucan gel, biz seni burada bekliyor olacağız yine kaydirigubbakcemile3

kızlar selam kan testimin sonucunu aldım 841 çıkmış yani hamileyim kesin olarak:D
bedişcimin başını ağrıttım bayağ sizlerle paylaşmak istedim canlarım hadi hayırlısı takımın solucanı geliyorrrrr

aaaaadelikafadulden yüreğimizi ferahlattın ayolll:lepi:
en çok neden korktum biliyormusun. allah korusun dış gebelikten.:kızgın: ama çok şükür beklenen olay buymuştu:CüvCüv:
allah birdaha korkulara kaptırmadan doğurmak nasip etsin canım benim:1hug::emir_bebek:

aaaaaaaayyyyyyyyyyy
öskeeeeeeeee

çok sevindimmmmmmmmmmmmm

tebrik ederiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

Back