günaydın herkese
nazlı bende işe geldim eşim izinli evde şuanda yatıyor
neyseki cumartesileri 1de çıkıyorum
bizde 12 de çıkıyoruz canım . ama tabi yarım gün bile olsa bütün günüm ölüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese
nazlı bende işe geldim eşim izinli evde şuanda yatıyor
neyseki cumartesileri 1de çıkıyorum
puhahahhahha günaydın millet sabah sabah bi tarafımaçıkta kaldı herhalde asiyle dorayı gördüm rüyamda biyerde oturuyos periyle beraber bi hatun giriyo içerimanken gibin zayııııııfffff uzuniiiiiii naber maytap falan diyo bana aa naber diyorum sonradan tanıyorum nerelerdesin sen falan diyorum konuşamıyoıruz onun iş yeriymiş asinin yani neyse oturuyoruz havadan sudan patronu yanımızda zati büro gibi biyer ama neden ordayıuz anlamadım neyse sonra periye soruyom patronu bişey dememiş amöa müdürü kkya girmesine izin vermemiş .hee diyorum kocasıda bilmiyodu onun dimi diyorum falan puhahahahhhah
kızlar aklımdayken sorayım adanalı vardı didomido nickmi değiştirdi ben tanımıyorum yoksa ayrıldımı nooldu bide vivalavita neden ayrıldı hey gidi günler heyyy
yapabilirim .!.:ya tamamda ben her gün yediğimi yazarım haftalık kilomu da yazarım ama fazla duramam sorun olmazsa guruba girip bakıyorum sizler iyi yazışıyosunuz ama benim fazla vaktim yok malesef bu şekil kabülmü
:lepi:bende akşam börek yapmadım
bir aferinde bana
:mymeka:kaydirigubbakcemile3aeben ve else aferinsize ama bende sabah 1 adet zeytinli açma yedim.bana aferin yok.
lülülülülülü bi arerinde hemşoma ....bende ikinizede aferin diyeyim o zaman:lepi:
bende bu gün süpper gidiyorum bi aferinde ben alayım:jeyyar: sizden lütfendelikafadulden
aeben ve else aferinsize ama bende sabah 1 adet zeytinli açma yedim.bana aferin yok.
lülülülülülü bi arerinde hemşoma ....
len izin verinde akşam kaynattıklarınızı okuyayımm ....sırnaşık şey
kıslar gelelim benım kavaltıya ama 11de yaptım
2dilim k. ekmekle kaşalı tost yagsız tabe ...ve yumurta salatasından aldım ...çay ..
ben bugün 3 de kızın dişçi randevusu var kızılaya gidecem gelmem akşamı bulur haberiniz olsub yokum .....
fatum canım benim sahalara dön işte böyle..slim cream hakkında herşeyi bana sorabilirsin,bak şimdi almanın tam sırası,2 alana 3. paket bedava..adımı ver taksit bile yaparlar..eee benim itibarım büyükte şirkette..neyse...öptümmm....
bu arada nerde benüm replerüüüüüüüüüümmmmmmmmmm
hah hay son gülen iyi güler yafrımmmmm ....lülülülülülüsositososito:roflol:kaşarda yağ yokmu
kızlar selam kan testimin sonucunu aldım 841 çıkmış yani hamileyim kesin olarak
bedişcimin başını ağrıttım bayağ sizlerle paylaşmak istedim canlarım hadi hayırlısı takımın solucanı geliyorrrrr