Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kış günü hastalık hiççç bitmiyo demi kıslar .......

kızlar takıma yeni üyeler lazım galiba çagırmak istediginiz arkadaş eş dost varsa çagırım deneme haftasına başlasınlar ......... kapdamımız gelincede bi el atsın bu işe .......

evet 2 kişi bulmamız lazım,biri hamişşimizin yerine(tabii o hep bizimle olacakta...)biri de enesin annesinin yerine.....kaydirigubbakcemile5

evet 2 kişi bulmamız lazım,biri hamişimizin yerine(tabii o hep bizimle olacakta...)biri de enesin annesinin yerine.....kaydirigubbakcemile5
ne duruyon kaptan yardımcım bi el at bu işe .. katılmak isteyenler topi açık galiba ... şöyle katılımı ve kilosu bol bi arkadaş olsunda bizide gaza getirsinler....kaydirigubbakcemile3delikafadulden

misafirlerim henüz gelmedi ama elleri kulaklarındadır şimdi gtelirler..yeşil çayımı içerken azcık uğradım..fatu ben sana geçmiş olsun demedim mi?demediysem çoook geçmi,ş olsun..sende benim doğum günümü kutlamadın banane banane......

ne duruyon kaptan yardımcım bi el at bu işe .. katılmak isteyenler topi açık galiba ... şöyle katılımı ve kilosu bol bi arkadaş olsunda bizide gaza getirsinler....kaydirigubbakcemile3delikafadulden

yaaa misafir gelmese bugün ben koşar toplar gelirdim 3-5 kişi de..kütom azdan gelir,o çağırsın olmadı akşam ben yaparım o işi...kaydirigubbakcemile5

misafirlerim henüz gelmedi ama elleri kulaklarındadır şimdi gtelirler..yeşil çayımı içerken azcık uğradım..fatu ben sana geçmiş olsun demedim mi?demediysem çoook geçmi,ş olsun..sende benim doğum günümü kutlamadın banane banane......
:roflol::roflol:beninde yanlış dogum günümü kutlamadı :roflol::roflol::roflol: manyak garılar ....de gedin hadi ....boş boş alınganlıklar yokkkkkkknaniknanik:tomato:

kzlar canım çok sıkılıyo işte yok bugün. bende bilgisayarda oyun oynuyorum ama oda sıktı.

eveeeeeettttt
telafi programımım başarıyla devam ediyor. akşam da ofsayt vermezsem tamamdır :dance:

pınarcım şu misafir olayı çok kötü oluyor diyetteyken. yesen olmuyor yemesen olmuyor :eek:
aebencim ben kutladım mı acaba senin yanlış doğum gününü bak unuttum şimdi :nazar:

yeni üye alımı iyi fikir. hem şu gazlandığımız dönemde süpper olur. gaza gaz eklenir uçuveririzdelikafadulden:eek:
benim yediklerim
yarım haşlanmış pattis ve bir parçada çörek çökelek peynirle birlikte.
vallaha masada sıktım sıktım anca bu kadarla y6ırrttım.
fazlada doymadan kalktım ama buda iyi:lepi:
delikafadulden

ben geldim arkadastayız anamı gezmeye getirdim oturuyok size bakayım dedim aebenım pınarım yeni uye işine siz bakıverin kız ben akşamları giremicemki annem üşüyo benım oda onun oldu pc orda erkenden yatıyo taşıyım dedim birsuru kablo neyi nereye sokacam toparlayamam falan tv yi aldım odama artık işte böle

sabak 1 dilim k.ekmek domates peynir nescafe içtim şimdi burda kıymalı mantı vardı yemem zaten pogaca vardı onuda yemedim hiç bişi yemedim yani portakal yicem şimdi

annem cok sasırdı baya vermişsin dedi biyerlerimi mıncırarak bunlarda gitse daha iyi olur dedi işte böle iyi gidiyo pek diyalog yok aramızada 1 hafta gecinip gidecez artık

yeni üye alımı iyi fikir. hem şu gazlandığımız dönemde süpper olur. gaza gaz eklenir uçuveririzdelikafadulden:eek:
benim yediklerim
yarım haşlanmış pattis ve bir parçada çörek çökelek peynirle birlikte.
vallaha masada sıktım sıktım anca bu kadarla y6ırrttım.
fazlada doymadan kalktım ama buda iyi:lepi:
delikafadulden

böyle sofra hazırla sonra bir parça çörek yee Çok üzgünüm çoook
acıdım haline doramm delikafadulden
şaka bir yana bravo canım. dediğin gibi iyi gazlandık. umarım biter artık şu iş kaydirigubbakcemile5
nisan ayında kaynım sözlenecek. sonra nişan :nazar:
acilen kilo vermem lazımmmmmmmm. şişko elti demesinler :1closedeyes:

ben geldim arkadastayız anamı gezmeye getirdim oturuyok size bakayım dedim aebenım pınarım yeni uye işine siz bakıverin kız ben akşamları giremicemki annem üşüyo benım oda onun oldu pc orda erkenden yatıyo taşıyım dedim birsuru kablo neyi nereye sokacam toparlayamam falan tv yi aldım odama artık işte böle

sabak 1 dilim k.ekmek domates peynir nescafe içtim şimdi burda kıymalı mantı vardı yemem zaten pogaca vardı onuda yemedim hiç bişi yemedim yani portakal yicem şimdi

annem cok sasırdı baya vermişsin dedi biyerlerimi mıncırarak bunlarda gitse daha iyi olur dedi işte böle iyi gidiyo pek diyalog yok aramızada 1 hafta gecinip gidecez artık

bak şimdi kütooo
diyelim ki ben senin annenim. kendimi annenin yerine koydum şakkıdı
kızım yalnız ve garip bir şekilde asker kocasının yolunu bekliyor. gece yalnıııııızzzz, gündüz yalnıııııızzzzzzzz :nazar:
ben kızıma gelmişim ve kızım beni rahat ettirmek için odasını veriyor, ben rahat uyuyayım diye tv yi odadan alıyor, hatta pcyi de alacak ama arapsaçı yaparım diye vazgeçiyor -tatlicadiarzu-
ben ne düşünürüm biliyor musun :1ninca:
ahhh benim canım kızım
ahhh benim kuzucuğum
meğer yalnızlıktan ne kadar sıkılmış, ben rahat edeyim diye neler yapıyor. kal diyemiyor ama kalmamı istediği belli. ben en iyisini onu yalnız bırakmayayım laelaelaelaelae

vel asıl-ı kelam naniknanik
senin annen kalıcı. demedi demeeeee lülülülülülü

özelemcim hoşgeldin :1hug:
nazlıcım ahhh o simitler yok muuuu Çok üzgünüm çoook
hiç bir giydiğin yakışmaz :nazar:
benim en büyük derdim o zatennn Çok üzgünüm çoook

X